Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ : Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ



~TRUTH~: Όταν κάποιοι με μεγάλη δύναμη αποφάσισαν να φτιάξουν σχέδια για την υποδούλωση και τον έλεγχο του πλανήτη, ο κόσμος πήρε μια κατευθυνόμενη προς την καταστροφή πορεία..! Και απο τότε όλα πηγαίνουν στον μονόδρομο που κάποιοι άλλοι μας έδειξαν....
Η σημερινή κατάσταση του πλανήτη, δείχνει ότι οι στόχοι των "Ελιτ" πραγματοποιούνται με την συνεχή ανοχή μας...!
Αν κρίνουμε απο το τι επικρατεί αυτή την στιγμή στον κόσμο, και αν πάρουμε μαζικά παραδείγματα και όχι αν ξεχωρισουμε σε καθε χώρα τα προβλήματα, μπορούμε να δούμε ότι κάτι έχει ¨οργανωθεί" για το μέλλον της ανθρωπότητας..! Εδώ και 30 χρονια περίπου, έχει παρατηρηθεί μια "κουραση" στους ανθρώπους απο τα πολιτικά συστηματα τις χώρας τους..
Αυτή την εποχή αυτό έχει φτάσει οπως φαινεται στο έπακρο, και ο κόσμος αγανακτεί... Η αρχή έγινε απο τις βορειοαφρικανικές χώρες, και απο άλλες μουσουλμανικές.!! Εφοσον έγινε μαζικά σε στυλ ντομινο ( Η μια χωρα μετά την άλλη) η εξέγερση, αυτό απο μονο του κάτι δείχνει.. Ίσως κάποιοι ήθελαν να αγανακτίσει ο κόσμος, και να ξεσηκωθεί για να ανατρέψει τα αραβικά καθεστώτα...Ίσως ηγέτες όπως ο Καντάφυ ( που έκανε πολλά καλά για τον λαό του) να στεκοταν εμπόδιο στα σχέδια των χειραγωγών του πλανήτη.! 
Για να μην ξεχάσουμε και το πρόβλημα της παγκοσμιας οικονομίας, όπως καθαρά διαφαίνεται ο πλανητης αντιμετωπίζει κρίση,,.. μια κρίση που έχει πληξει πολλά κράτη και θα ακουλουθήσουν και άλλο πολλά και πάλι σαν ντόμινο..! 
Ας είμαστε ρεαλιστές... Ποσο απέχουμε απο την παγκοσμιοποίηση?? Δείτε τα γεγονότα..
Η ευκαιρία που ψάχνουν οι δημιουργοί της ιδέας αυτής είναι πολύ κοντά...
Εφόσον "αναγκάζουν" τον κόσμο να αγανακτίσει αφού πρώτα έχουν φροντίσει να φανουν τα πολιτικά συστηματα "αδύναμα", ο κόσμος θέλει κάτι καινούργιο, κάτι που θα τους εξασφαλίσει την ευημερία, της ασφάλεια, και την ανεση τους...!!!
Έτσι θα παρουσιαστεί η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, σαν λύση σωτηρίας, όπου θα εξασφαλίσει στον λαό, την ησυχία του και την ευημερία του...Εκτός απο αυτό, και λόγω της παγκοσμιας οικονομικής κρίσης, θα προταθεί και η λύση του εννιαίου νομίσματος ( που ήδη έχουν φτιάξει) ώστε να μην υπάρχουν διαφορές στις οικονομίες των χωρών. 
 Αναρωτιέσται ακόμα αν είμαιστε κοντά στην Παγκοσμιοποίηση??
Σημερα σε πολλα μέρη του πλανήτη, υπάρχει το πνέυμα της "Αγανάκτησης" και αυτό γιατί κάποιοι φρόντισαν μέσω FACEBOOK να διαδώσουν το μηνυμα και την ιδέα, ωστε ο κόσμος να εξεγερθεί μαζίκά, για να μπορεί να δεχτεί και μαζικά την Ιδέα ενός καινούργιου πολιτικού θεσμού που θα έρθει σαν σωτήρας... Η παγκόσμια διακυβερνηση...!
Η σκλαβιά μας είναι κοντά...!

1 σχόλιο:

  1. ΗΔΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΥΣΣΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή