Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Το νέο κουτί της Πανδώρας << HAARP>>...


Σίγουρα πολλοί από εσάς δεν γνωρίζεται για την τεχνολογία HAARP.....Με τόση μυστικότητα λογικό είναι, αλλά καλό θα είναι να πάρετε μια ιδέα για το τί κάνουν πίσω από την πλάτη μας.....
Το σύστημα αυτό βρίσκεται από όσο είναι γνωστό στην τζακόνα της Αλάσκας. Κάτω από τα χιονισμένα βουνά του Σαιντ Ελίας Παρκ, βρίσκονται εγκατεστημένες 360 κεραίες ύψους 24 μέτρων η κάθε μία, και συνολικης ισχύος 1.7GWatt.(ένα ραντάρ ασύμφωνης σκέδασης διαμέτρου 36 μέτρων, συσκευές ανίχνευσης, αποστασιόμετρα λέιζερ, μαγνητόμετρα, αισθητήρες υπερύθρων και οπτικές διατάξεις για την ανάλυση της φωτεινής ακτινοβολίας χαμηλού επιπέδου από την ατμόσφαιρα, πομποί, γεννήτριες, κλωβοί ελέγχου κ.α. Εκεί κοντά κτίστηκε επίσης κι ένας οικισμός για τη φιλοξενία μιας μικρής «στρατιάς» επιστημόνων, ερευνητών και ειδικών που θα εκτελούσαν τα πειράματα.)Επίσης υπάρχει λέγεται ακόμα ένας τέτοιος σταθμός στην Γροιλανδία!!!
Το σύστημα αυτό φτιάχτηκε όπως μας έχουν "πληροφορήσει" για την μελέτη της ιονόσφαιρας, καθώς και σαν μελέτη της ιδέας του μεγαλοφυή Νίκολα Τέσλα, που είχε φανταστει - μελετήσει ένα σύστημα "Παγκόσμιας Ηλεκτρομαγνητικής Ασπίδας" - ένα υπερόπλο άμυνας που θα προστάτευτε απο κάθε είδους επίθεση. Πιό επίσημα, αυτό το πρόγραμμα θα είχε αντικείμενο της επέμβασης στην ιονόσφαιρα, για επικοινωνιακές και άλλες εφαρμογές..
Για να δούμε και πώς λειτουργεί και τι συνέπειες έχει στην ιονόσφαιρα,



Μεταφορικά θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε ώς "ιονοσφαιρικό θερμαστή". Η ιονόσφαιρα είναι ένα στρώμα με πολλή ενέργεια σε σχέση με τα άλλα στρώμματα της ατμόσφαιρας, και εκτείνεται σε 60 έως 900 χλμ. Το σύστημα HAARP λοιπόν "βομβαρδίζει" την ιονόσφαιρα με συνολικά 1.&GigaWatt ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας(1.7 δισεκατομμύρια Watt) με μια κατευθυνόμενη ακτίνα με τη μορφή εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων (ELF και VLF), δημιουργεί στο ανώτερο τμήμα της ιονόσφαιρας μια περιοχή διαμέτρου 48χλμ, που αποτελείται από διεγερμένα λόγω της «θέρμανσης» σωματίδια (το φαινόμενο αυτό είναι ανάλογο της αρχής λειτουργίας του φούρνου μικροκυμάτων, στον οποίο τα φαγητά ζεσταίνονται μέσω της διέγερσης των μορίων ύδατος που παρέχουν από τα μικροκύματα). Όλη αυτή η διεγερμένη περιοχή λειτουργεί ως ένας τεχνητός φακός (ιονοσφαιρικό κάτοπτρο), που αποσκοπεί στην εστίαση ισχυρών δεσμών ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Αυτή η ενέργεια διασκορπίζεται στη συνέχεια και σε άλλες περιοχές της ιονόσφαιρας, σχηματίζοντας έτσι μια «εικονική κεραία» μήκους πολλών χιλιάδων χιλιομέτρων. Κοντολογίς με την μέθοδο αυτή ολόκληρη η ιονόσφαιρα μετατρέπεται σε μια γιγαντιαία κεραία ELF. Τα εκπεμπόμενα ηλεκτρομαγνητικά κύματα αντανακλώνται κατόπιν πίσω στη Γη, διαπερνώντας οτιδήποτε οργανικό και ανόργανο και πραγματοποιώντας μια «γήινη τομογραφία» (γεωτομογραφία).
Όπως είπα σαν πρώτη εντύπωση το HAARP προσπάθησε να περάσει στην κοινή γνώμη ότι επηρεάζει την ιονόσφαιρα για την βελτίωση των τηλεπικοινωνιών.
Σύντομα άρχισαν όμως οι υποψίες ότι το Πεντάγωνο το χρησιμοποιεί για δικά του συμφέροντα....!
Το HAARP δίνει την δυνατότητα επικοινωνίας με δέκτες κάτω από το νερό, καθώς οι δέσμες ELF διαπερνούν την επιφάνειας του νερού.....
Με τον καιρό το Πεντάγωνο και το τμήμα Αμύνης αναγκάστηκε να δώσει στην δημοσιότητα μερικές από τις πολλές δυνατότητες που έχει το HAARP σε σχέση με τις αμυντικές λειτουργίες του....:
  • Το HAARP δίνει την δυνατότητα στον αμερικανικό στρατό να εκμεταλλευτεί το φαινόμενο του ηλεκτρομαγνητικού παλμού (EMP) στην ατμόσφαιρα, που μέχρι σήμερα μπορούσε να παραχθεί μόνο με πυρηνική έκρηξη. Ως γνωστόν ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός μπορεί να καταστρέψει κάθε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό σύστημα
  • Δίνει την ευκαιρία για αντικατάσταση των συστημάτων επικοινωνιών των υποβρυχίων, που βρίσκονται στο Μίτσιγκαν και το Ουισκόνσιν, με πιο σύγχρονη τεχνολογία.
  • Μπορεί να αντικαταστήσει τα συστήματα ραντάρ «πέρα από τον ορίζοντα».
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακώλυση και την καταστροφή των εχθρικών τηλεπικοινωνιών σε μια μεγάλη περιοχή, εξασφαλίζοντας όμως ταυτόχρονα τη λειτουργία των φίλικων στρατιωτικών συστημάτων.
  • Καθιστά εφικτή την γήινη τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας αναλύονται από τους υπερυπολογιστές EMASS και CRAY και παρέχουν πληροφορίες για υπόγεια πυρηνικά εργαστήρια ή χώρους αποθήκευσης πυρηνικών όπλων, που απαραίτητες για τον έλεγχο των συνθηκών Μη Διάδοσης Πυρηνικών Όπλων (ΝΡΤ).
  • Προσφέρει τη δυνατότητα ανεύρεσης πετρελαίου, φυσικού αερίου και κοιτασμάτων μετάλλων σε μια μεγάλη περιοχή έρευνας.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση αεροσκαφών και πυραύλων που πετούν σε χαμηλό ύψος και δεν εντοπίζονται από τα ραντάρ.
  • Έχει τη δυνατότητα να εξακριβώσει την ταυτότητα των βλημάτων με πυρηνικές κεφαλές από τα παραπλανητικά βλήματα, μέσω ηλεκτρομαγνητικής φασματικής ανίχνευσης.
Όπως καταλαβαίνετε γίνεται μια γρήγορη τομογραφίας της Γής ότι ώρα θέλουν, και μπορούν με την επεξεργασία που κάνουν να βρούν και τι κάναμε εκείνη την στιγμή , με λίγα λόγια να με βλέπουν.....

Εκτός από αυτές τις ήδη γνωστές λειτουργίες - δυνατότητες του HAARP, σύμφωνα με έρευνες, διαπιστώθηκε οτι κρύβει και άλλες εξωπραγματικές δυνατότητες, που ούτε θα φανταζόμασταν ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να επιτύχει ποτέ....!!!
  • Η δημιουργία μας «ουράνιας ασπίδας», που θα είναι σε θέση να καταστρέφει τα βαλλιστικά βλήματα μέσω της υπερθέρμανσης των ηλεκτρονικών συστημάτων καθοδήγησής τους, καθώς αυτά θα διέρχονται μέσα από τα ισχυρά ηλεκτρομαγνητκά πεδία που έχουν δημιουργηθεί στην ιονόσφαιρα.
  • Η διαχείριση και ο επηρεασμός εντοπισμένων καιρικών φαινομένων, με την πρόκληση διαταραχών όπως πλημμύρες, καταιγίδες, τυφώνες κ.α. που μπορούν να αξιοποιηθούν στρατιωτικά (βλέπε κλιματολογικός πόλεμος).
  • Η σταδιακή και επιλεκτική θέρμανση ενός συγκεκριμένου τμήματος του γήινου φλοιού, έχει ως αποτέλεσμα η εκτόνωση αυτής της απορροφημένης ενέργειας να γίνεται με την μορφή σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας (σεισμικός πόλεμος).
Καλύτερα να επιμείνουμε στα δύο τελευταία.... Στέλνοντας 1.7 gigawatt στην ιονόσφαιρα ο "φλοιός" της ιονόσφαιρας μετακινείτε κατά πάνω, και στις επιστροφή του στέλνει ισχυρές δονήσεις στο έδαφος....επίσεις, όταν ζεσταίνει τα σωμάτια του αέρα, τα ψυχρά ρεύματα ανακατεύονται με τα θερμά, και δημιουργούνται τυφώνες και στρόβυλοι.Ένα επίσης σημαντικό γεγονός είναι ότι με την χρήση τοπυ συστήματος αυτού, η θερμοκρασία μπορεί να ανέβει και 23 βαθμούς ψηλότερα....!!!!

Σύμφωνα με μαρτυτία ενός πρώην υπουργού οικονομίας της Ιαπωνίας Χέιζελ Κακινάκα, παραιτήθηκε από το υπουργίο και παρέδωσε τον έλεγχο του Ιαπωνικού οικονομικού συστηματος σε Αμερικάνους, και ό λόγος ήταν γιατί η χώρα του απειλήθηκε με σεισμό.....όταν αυτό διερευσε, δύο μέρες πριν τον σεισμό ήξεραν ότι η πόλη νιγκάτα θα χτυπηθεί από σεισμό...και όντως χτυπήθηκε από 2 σεισμούς των 6.8 R και οι δυό την ίδια μέρα!!!! Επίσης άλλες πηγές αποκαλύπτουν ότι στο φονικό τσουνάμι που έπληξε την Ινδονησία, οι ΗΠΑ είχαν ζητήσει από τους Ινδονήσιους να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των τρομοκρατών και αρνήθηκαν...Και μετά από λίγες μέρες η Ινδονησία χτυπήθηκε από τσουνάμι, κάτι που ευθύνεται για πολλές χιλιάδες νεκρούς.....!!!

Πέρα από αυτά όμως, μπορεί να αποβεί και βλαβερό στην υγεία του ανθρώπου , η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία επηρεάζει το μυαλό και το ανοσολογικό σύστημα....!Επιπτώσεις επίσεις θα έχει και στα ανώτερα στρώμματα της ατμόσφαιρας, και όπως τονίζουν ειδικοί μπορεί οι συνέπειες να είναι ανεπανόρθωτες!!!
Όχι αναίτια εκφράζονται σοβαροί φόβοι ότι ο επηρεασμός του γήινου μαγνητικού πεδίου από το HAARP θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια προσανατολισμού των ζώων και κυρίως των μεταναστευτικών πτηνών και ίσως ορισμένων ανθρώπινων δραστηριοτήτων (λειτουργία πυξίδων κ.α.). Ανάμεσα σε όλα αυτά δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τον κίνδυνο που διατρέχουν τα αεροσκάφη που εκτελούν τακτικά δρομολόγια και διέρχονται πλησίον της περιοχής του HAARP. Γι αυτό το σύστημα του HAARP περιλαμβάνει αυτόματη διάταξη αναστολής της λειτουργίας του πομπού μόλις εντοπιστεί κάποιο αεροσκάφος στη περιοχή του το AAR (Aircraft Alert Radar), καθώς στην περιοχή την εγκαταστάσεων πετούν καθημερνά 12-20 αεροσκάφη σε τακτικά δρομολόγια.
Επίσης μπορεί να προκληθεί διακοπή καρδιακών βηματοδοτών, ανάφλεξη στα συστήματα φόρτωσης και μεταφοράς καυσίμων, να προκαλέσει την ανάφλεξη πυρομαχικών, πυροδότηση πυροσωλήνων και ηλεκτρονικών πυροκροτητών και πλήθος άλλων φαινομένων. Δεν είναι παράξενο λοιπόν που το Πεντάγωνο με ανακοίνωσή του απαγορεύει ρητά να βρίσκεται κοντά στον πομπό οποιαδήποτε στρατιωτική εγκατάσταση.
Αν και το ζήτημα των επιπτώσεων του HAARP στην ιονόσφαιρα και το περιβάλλον δεν έχει ακόμα διερευνηθεί, ωστόσο οι επιστήμονες προχώρησαν ανεύθυνα στη λειτουργία του, πράγμα που κάνει τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν το HAARP με δικαιολογημένη νευρικότητα. Όπως άλλωστε καταγγέλλει χαρακτηριστικά ο Ρίτσαρν Γουίλιαμς, φυσικός στο Πρίνστον, «οι ενέργειες αυτές είναι ανεύθυνες πράξεις ενός παγκόσμιου βανδαλισμού». άνοιξε άραγε το σύγχρονο «κουτί της Πανδώρας»;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου