Αποτέλεσμα αναζήτησης

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ~TRUTH~: Πόσα ποια ψέματα να ανεχτούμε... Πόση αλήθεια μας κρύβουν και μάλιστα με "χυδαίο" τρόπο...
Μέρα με την μέρα αποκαλύπτονται συνέχεια συνωμοσίες και "παραβάσεις" καθηκόντων των κυβερνώντων, και  όμως εκεί συνεχίζουν να μας δουλέυουν..
Όσοι και αν μιλούν για το συμφέρον της πατρίδας, ή την διασωση και την διασφάλισή της, λένε ψέματα...όλα έχουν προσυμφωνηθεί και όλα είναι για το συμφέρων των ιδίων ή για συμφέροντα τραπεζιτών..


"Τα γραπτά μένουν"... Μας ταράξατε όλοι στο ψέμα!!

Κύριοι (και κυρίες) της κυβέρνησης και τα άλλα παπαγαλάκια της ενημέρωσης:

Αυτό το εγγραφο γιατί δεν μας το είπε κανένας σας; Πότε θα μας πείτε; ΌΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΟΛΑ;
Έχουμε λοιπόν:
The Economic Adjustment Programme for Greece (Το Οικονομικό Πρόγραμμα Προσαρμογής για την Ελλάδα)
Το έγγραφο είναι εδώ. Επίσης μπορείτε να το κατεβάσετε και απο το blog μας εδώ (Το κίτρινο φόντο και το πλαίσιο το κάναμε εμείς)
Το κείμενο είναι στα Αγγλικά και είναι “φρέσκο” … Φεβρουάριος 2011. Στη σελίδα 7 του εγγράφου γράφει τα εξής:
The foreseen very ambitious privatisation and real estate development programme will be of great support to the fiscal consolidation efforts. The government has committed to considerably scale up its privatisation and real estate development programme, and the objective is to realise EUR 50 billion in privatisation proceeds from now to 2015. This has the potential of cutting the debt ratio by more than twenty percentage points of GDP over the next five years.
Furthermore, the privatisation programme is likely to increase economic efficiency and support higher investment and exports. The government’s commitment to this process, including determination to tackle privileges and vested interests, will be critical. If successful, this new initiative has the potential of substantially improving the market sentiment vis-à-vis Greece.
Με μια απλή μετάφραση (αν έχω λάθη ενημερώστε με):
Το προβλεπόμενο πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης και ανάπτυξης ακινήτων θα είναι πολύτιμη στήριξη στις προσπάθειες δημοσιονομικής εξυγίανσης. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να αυξήσει σημαντικά την ιδιωτικοποίηση και το πρόγραμμα ανάπτυξης ακινήτων, και ο στόχος είναι η υλοποίηση των 50 δισ. ευρώ σε έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις από τώρα έως το 2015. Αυτό έχει τη δυνατότητα της μείωσης του δείκτη του χρέους κατά περισσότερο από είκοσι εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ κατά τα επόμενα πέντε χρόνια.
Επιπλέον, με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων είναι πιθανό να αυξηθεί η οικονομική αποτελεσματικότητα και η υποστήριξη υψηλότερων επενδύσεων και εξαγωγών. Η δέσμευση της κυβέρνησης σε αυτή τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένου του καθορισμού να αντιμετωπίσει τα προνόμια και οργανωμένα συμφέροντα, θα είναι κρίσιμο. Εάν επιτύχει, η νέα αυτή πρωτοβουλία έχει τη δυνατότητα να αυξήσει σημαντικά την αίσθηση στην αγορά έναντι των υποχρεώσεων (;) της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου