Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ Η ΕΛΛΑΔΑ




~TRUTH~: Όσο περνάει ο καιρός...φαινεται όλο και πιο ξεκάθαρα ότι ή λύση του μηχανισμού στήριξης που επιλέξαν οι κυβερνώντες, δεν οδήγησε πουθενά και δεν ειχε αποτέλεσμα..Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ είναι, πόσο αχρηστοι είναι αυτοί που κυβερνάνε την Ελλάδα, ή πόσο θύματα είναι στα ξένα συμφέροντα, ή πόσο θύματα ειμαστε εμείς σαν λαό, και δεχόμαστε ότι μας πουν....:








Το πρόγραμμα διάσωσης της ελληνικής οικονομίας είναι μη διατηρήσιμο και δεν δουλεύει, προειδοποιεί η Teodora Cardoso, μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας της Πορτογαλίας.

«Το ελληνικό σχέδιο δεν δουλεύει. Δεν υπάρχουν συνθήκες για να μπορέσει να διατηρηθεί. Οι συνθήκες που επιβλήθηκαν, οι εκτιμήσεις που έγιναν δεν ήταν καθόλου ρεαλιστικές και οι αγορές το αντιλαμβάνονται αυτό», είπε σε συνέδριο, σύμφωνα με το Reuters.

Μάλιστα, τόνισε ότι η ελληνική διάσωση είναι ένα παράδειγμα το οποίο η Πορτογαλία δεν θα πρέπει να ακολουθήσει. «Ήταν εμφανές ότι το πρόγραμμα δεν θα δούλευε και ότι είχε πολύ υψηλό κόστος χρηματοδότησης», είπε.

«Αντιμετωπίζοντας τις δικές μας σημερινές συνθήκες, εάν δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο της Ελλάδας, πρέπει να καταλάβουμε και να αντιληφθούμε ότι θα πρέπει να προτείνουμε τις δικές μας λύσεις», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου