Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Η GOOGLE ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ..~TRUTH~: Πριν λίγους μήνες είχαμε δει την Θράκη μας αποκομμένη απο την Ελλάδα...Πώς? Με την βοήθεια της Google που φρόντισε στην εφαρμογή Google Maps - Earth να αναφέρει την Θράκη ώς ανεξάρτητη Δημοκρατία Θράκης... (Δείτε εδώ το σχετικό αρθρο)
Το παιχνίδι αυτό συνεχίζετε και αυτή την φορά στόχος της Google Καστελόριζο...


Η Google Maps - Earth συνεχίζει να αμφισβητεί ή καλύτερα να αποκόπτει μέρη απο την εδαφική περισουσία της Ελλάδας... Μετά λοιπόν την "Ανεξαρτητη Θράκη" στο παιχνίδι μπήκε και το Καστελόριζο πλεόν Τουρκοποιημένο...:
 Αν λοιπόν ψάξετε στο Google Earth την τοποθεσία "kastelorizo/megisti"(όχι Ελληνικά) εμφανίζει το Καστελόριζο σαν περιοχή της Τουρκίας...
Γιατι λοιπόν η Google στοχοποιεί πάντα της περιοχές υπό αμφισβήτη Μήπως κάποιος από την Κυβερνηση πρέπει επιτέλους να προστατέυσει τα εδαφικά μας δικαιώματα απο την Google ...
Όχι τιποτά άλλο, αλλά αν δεν μπει κάποιο εμπόδιο στο παιχνιδι της Google πολύ πιθανό είναι να δούμε στο μέλλον την Κρήτη ή όλοκληρη την Κύπρο ώς ανεξάρτητες ή Τουρκικές Περιοχές...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου