Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Βροχή από Chemtrails.....!!!!





Σας έχω μιλήσει σε παλαιότερα άρθρα για τα περιβόητα chemtrails...

Είναι οι διαφορες ουρές "καπνού" που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα, και αυτές εξαπλώνονται και φτιάχνουν αραιά σύννεφα... Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις παρακάτω αναρτήσεις..:::







http://truth-revelation.blogspot.com/2010/07/blog-post_03.html

http://truth-revelation.blogspot.com/2010/07/chemtrails.html

Παρακάτω σας παρουσιάζω μερικές φωτογραφίες που τράβηξα στις περιοχή του νομού Ηλείας, και συγκεκριμένα στους Δήμους Σκιλλούντος (Κρέστενα), Πύργου, και Αμαλιάδας....:

Σήμερα 2/11/2010 τα chemtrails έπεφταν βροχή στον ηλιόλουστο ουρανό του Ν. Ηλείας..Δείτε.:

































Οι παραπάνω εικόνες είναι καθαρά chemtrails, είναι μερικές από όσε θα μπορούσα να τραβήξω..Τα αεροπλάνα ψέκαζαν από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα που άρχισε να νυκτώνει....ασταμάτητα...!!

Μέσα σε όλα αυτά τα αεροπλάνα - ραντιστικά, πέρασαν και δύο πολιτικά με ιχνη contrails, που είναι τα φυσικά αέρια απο τους κινητήρες...!!! Είναι πιο λεπτές οι ουρές και εξαφανίζονται σχεδόν αμέσως καθώς προχωράει το αεροπλάνο...










Επίσης παρατήρησα ότι τα 2 contrails έβγαιναν κανονικά απο 2 εξόδους, ενώ τα chemtrails έβγαιναν από τέσσερα κανονάκια στα φτερά του κάθε αεροπλάνου, έμεναν για ώρα στον ουρανό και μετά απο ώρες έιχαν σχηματίσει αραιές νεφώσεις......!!

Ειναι πραγματικότητα, μας ψεκάζουν...τα αποτελέσματα δεν είναι αμεσα, αλλά δημιουργούν χρονιες ασθένειες, και μάλλον επωφελούνται και οι φαρμακοβιομηχανιες.....!!!!

2 σχόλια:

  1. tin idia mera paratirisa sixnous ke taktikous psekasmous apo noris to proi apo athina mexri biotia pou taxideva.Gnorizo ti ine ta chemtrails ke sas diaveveo pos den ekana lathos.Malista ixan ke ises apostasis metaxi tous ke pernousan se sixronismo ta aeroskafi. Psekazoun me stratigiki na min tous ksefigi tipota.Poso akoma tha kimomaste arage ke tha anexomaste aftous tous psekasmous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθε μερα γινονται ψεκασμοι. Υποτιθεται οτι οι ψεκασμοι αυτοι γινονται για την ανακλαση των υπεριωδων ακτινοβολιων δηλαδη κατα του φαινομενου του θερμοκηπιου. Ομως στην αμερικη που τα ραντισματα ειναι περισσοτερα οι επιπτωσεις ειναι. Νεκρα ψαρια πτηνα και ζωα. Αναρωτιεμαι: μηπως οι μεταλλαξεις των κυτταρων του ανθρωπου (καρκινου) που οφειλεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή