Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Νίκησε η Αποχή...μην χαίρεστε...!!!

Τόσο στον πρώτο γύρο όσο και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για το 2010 o κόσμος έδειξε την αγανακτησή του, με την μεγάλη αποχή...:::

Ειδικά στον δευτερο γύρο, η αποχή έφτασε το 60 % σε κάποιες περιοχές...

Οκ στις δημοτικές εκλογές μπορεί να μην φαίνεται τόσο πολύ η ζημιά που κάνει η αποχή , γιατι δεν ψηφίζουμε για την εκλογή αυτού που θα κάνει κουμάντο στην χώρα...Δεν πάυει όμως σε κάποιες περιοχές, να χρειάζεται η φωνή του λαού και να λείπει...!!



Για του λόγου το αληθές, στην Θεσσαλονίκη π.χ.,  δήμαρχος βγήκε ο κ. Μπουτάρης....!!
Που είναι το κακό εδώ και τι σχέση έχει με την αποχή...??

Ο κ. Μπουτάρης, προεκλογικά είχε δηλώσει.:

α) Εντάξη ταινιών πορνό στο πρόγραμμα του τοπικού καναλιού της Θεσσαλονίκης 


β) Να ξαναδοθεί το όνομα του σφαγέα του Ελληνισμού, Μουσταφά Κεμάλ, στην οδό Αποστόλου Παύλου! Και για να αποδείξει πόσο πολύ τουρκολάγνος είναι δήλωσε οι ο στόχος του είναι να να μετατρέψει την Θεσσαλονίκη σε τόπο λατρείας των Τούρκων (μίλησε για 300 χιλιάδες τον χρόνο) οι οποίοι θα έρχονται στη Θεσσαλονίκη, θα αφήνουν τα λεφτά τους και ας προσκυνούν όποιον και ό,τι θέλουν!....

Με αυτά για κριτήρια πιστευετε ότι ο λαός της Θεσ/νικης θα του είχε δώσει την πρωτιά...?? Δεν νομίζω, και εδώ φαίνεται το κακό της αποχής..:
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 20-30% ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ 30% ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ..ΕΤΣΙ Η ΚΟΙΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...::

 Ελπίζω να καταλάβατε τώρα τι κακό κάνατε όσοι αδιαφορήσατε....!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου