Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Εκτοξέυτηκε Δορυφόρος - Κοριός, ακρως "Μασονικός"....Αραγε είναι θράσσος, είναι δύναμη, είναι επιδειξη???

Παίζουν τόσα χρόνια πίσω από την πλάτη μας, και μας προβάλουν και τα συμβολά τους, ως ένδειξη της κυριαρχίας τους...


Στις ΗΠΑ εκτοξεύτηκε πύραυλος, και μάλιστα "κατασκοπευτικός", και όλη η αποστολή και η διοργάνωση θύμιζε τον Θεό των Illuminati τον Μ.Α.Τ.Σ.(Μέγας Αρχιτέκτονας του Συμπαντος)

Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω..!

Με έναν γιγάντιο κοριό οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνατότητες των μυστικών τους υπηρεσιών. Ο πύραυλος Delta-4 μετέφερε, την Κυριακή το βράδυ, στο διάστημα, τον κατασκοπευτικό δορυφόρο "NROL-32" (Παρατηρήστε το λογότυπο της αποστολής ... και στο τέλος έχουμε περισσότερα).
Ο δορυφόρος είναι του National Reconnaissance Office (Εθνική Υπηρεσία Αναγνώρισης - NRO). "Αυτή η αποστολή θα συμβάλει ώστε το NRO να αυξήσει τις "πηγές" του και να ενδυναμώσει την αμυντική πολιτική των ΗΠΑ", δήλωσε ο στρατηγός της Αεροπορίας Ed Wilson μετά την επιτυχή εκτόξευση του δορυφόρου από το Cape Canaveral (Florida).

Η αποστολή του δορυφόρου "NROL-32" είναι άκρως μυστική, αλλά σύμφωνα με ειδικόυς πρόκειται για δορυφόρο παρακολούθησης συνομιλιών. "Ο δορυφόρος αποτελείται από ευαίσθητους δέκτες και από μια κεραία ακτίνας 100 μέτρων" σύμφωνα με τον ειδικό Ted Molczan.
 
 
Δείτε το εμβλημά τους, και παρατηρήστε το Βασικό  σύμβολο των Illuminati....: Η γνωστή πυραμίδα, και ο ήλιος σαν το μάτι του Παντεπόπτη...!!!

http://spaceflightnow.com/delta/d351/images/d351_320350.jpg

Το mission patch δηλ. το λογότυπο της αποστολής που είναι ραμμένο στο μπράτσο της στολής όσων σχεδίασαν το δορυφόρο είναι πιο αποκαλυπτικό:

http://i.ebayimg.com/04/!B5W1d4Q!2k~$(KGrHqF,!hEEysDlN3(RBMtSqo(dQQ~~_3.JPG

ενώ στο launch patch δηλ. στο λογότυπο που είναι ραμμένο στη στολή όσων ασχολήθηκαν με την εκτόξευση δεν τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα μιας και απεικονίζεται κανονικά το γνωστό σύμβολο της μασωνίας δηλ. το ιερό τρίγωνο με το μυστικό μάτι που συμβολίζει τον μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος

http://i.ebayimg.com/06/!B5W2O-w!mk~$(KGrHqJ,!iIEydRjeGoUBMtSvL3gVg~~_3.JPG

* Να σημειωθεί ότι το εν λόγω σχήμα κοσμεί και το δολάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου