Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (?)


~TRUTH~: Το δόγμα του Χριστιανισμού όπως μας το έχουν διδάξει, έχει χαρακτήρα αρετής, ειρήνης, αγάπης και ΥΠΟΤΑΓΗΣ... Μας προτρέπει να τηρούμε εντολές και ευαγγέλια, και να έχουμε το κεφάλι ¨χαμηλά".. Σε αντιθεση με το πατρώο Ελληνικό "δόγμα" που κρύβει μέσα του την Ανδρεία, την τόλμη, την ελευθερία.... Ας δούμε μια ιστορική αναδρομή για το πρόσωπο του Ιησού, και την προέλευση του όπως μας το παρουσιάζει το BLOG Ελλήνων Δαιμόνια...


ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛ ΠΑΥΛΟΥ.

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΣΣΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΙΣΑΪΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ". 

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΑΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΙΣΤΑ, ΑΜΑΘΗ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.
 

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ!
Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛ ΠΑΥΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ , ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ .
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΥΠΗΡΕΤΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου