Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ



~TRUTH~: Ακόμα μία κάρτα απο το γνωστό πλέον παιχνίδι "Illuminati Card Game" που επαληθευεται ή βγαίνει αληθινή... Η Κάρτα αυτή δείχνει έναν Ιππότη Ναΐτη να δείχνει έτοιμος να υπερασπιστεί ή να πολεμήσει για τον "χριστιανικό" σταυρό...!!! Τον βλέπουμε να είναι πάνω σε σύγχρονο κτίριο δηλαδή την τωρινή εποχή, και όπως διαβαζουμε στο κείμενο οι Ναΐτες δεν χάθηκαν το 1312, αλλα συνεχίζουν να υπάρχουν και να αποκτουν δυναμη,, Η κάρτα αυτή μπορεί να συσχετιστεί με την πρόσφατη βιαιοπραγία το Νορβηγού Anders Behring Breivik .
Παρά τα όσα προβάλλουν τα ΜΜΕ για την ταυτότητα του Δολοφόνου, όπως τον φανατισμό του για τον σταυρό, και για την ρατσιστική του τάση απέναντι στο Ισλάμ, ο Ιδιος φαίνεται να είναι Σιωνιστής - Μασόνος, με ιδιαίτερη "αδυναμία" στους Ναΐτες. Τον βλέπουμε σε φωτογραφία με μασονική στολή, και στο 1500σέλιδο μανιφέστο του, αναφέρεται συνεχώς στην προτιμησή του στο Σιωνισμό και στο Ισραήλ...! 
Ο Σιωνισμός στοχεύει στην κατάργηση εθνικών και θρησκευτικών συνόρων , και την αντικατάστασή τους με ένα μοντέλο πολυπολιτισμού....κάτι που παρατηρούμε έντονα την τωρινή περίοδο, καθώς κυματα μουσουλμάνων κατακλύζουν την Ευρώπη....
Η πράξη λοιπόν του Νορβηγού σε συνδυασμό με την λάθος εικόνα που προβάλουν τα ΜΜΕ για τους εθνικιστές και την ταυτισή του με ακροδεξιό , εξυπηρετούν τον Σιωνισμό..!!! 
Κάποιος εθνικιστής δεν θα είχε ποτέ φιλοεβραϊκές τάσεις και ούτε θα σκότωνε συμπατριώτες του... Τα ΜΜΕ απλά αναφέρουν την προτιμηση του στους Ναΐτες και τίποτα άλλο.!!
Αντιθέτως βάζουν ακόμα ένα καρφί στην λάθος εικόνα της έννοιας του πατριωτισμού..
Έτσι λοιπόν ο κόσμος πέρνει λάθος εικόνα για τον Πατριωτισμό που στεκεται εμπόδιο στα σχεδια του Σιωνισμού, και απομακρύνονται απο τις εθνικές τους προτιμήσεις.. Είναι σαν να λένε ότι όποιος δεν δέχεται την πολυπολιτισμικότητα, είναι σαν τον νορβηγό..Παράφρων και τρελός...

Μπορούμε ξεκάθαρα να διαπιστώσουμε, ότι δεν είναι ένας απλός τρελός, που για χάρη του έθνους του και της θρησκείας του, εφτιαξε ολοκληρο σχέδιο για να σκοτώσει 100 περίπου συμπατριώτες του.. Παρέμεινε ανεργος πολύ καιρό με την δικιά του θέληση για να οργανωσει το σχέδιο, το οποίο του κόστισε μια περιουσία... Βρηκε τόσα λεφτά μόνος του, ή εγραψε το πολυσέλιδο αυτο μανιφέστο μόνος του...?? ΌΧΙ!!! Κάποιος κρύβεται απο πίσω...
και συμφωνα με τα παραπάνω ειναι πιονι του Σιωνισμού, για να μας "απειλήσει" έμμεσα να δεχτούμε την πολυπολιτισμικότητα...!!!

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο στην επίθεση αυτή: η τιμωρία της Νορβηγικής Κυβερνήσεως και ειδικά της Νεολαίας του κόμματος που ήταν στην Κυβέρνηση, για τις φιλο-Παλαιστινιακές τους πρωτοβουλιες και δράσεις. Η δε ημερομηνία της επίθεσης ηταν η ίδια με εκείνη της ανατίναξης του ξενοδοχείου King David στην Παλαιστίνη το 1946 απο την Ιργκουν (22/7). Σας λέει κάτι αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή