Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΥΡΚΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ... ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕ

~TRUTH~: Με αφορμή το άρθρο του Αντι-Ν.Τ.Π μουδοθηκε η ευκαρία να γραψω επιτέλους ένα αρθρο που καιρό είχα στο μυαλό μου..! Πρόκειται για τον υποσυνειδητο πόλεμο τουρκικής κουλτούρας κατά των Ελλήνων.. Τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούν κάτι....μέσω ενός αόρατου βομβαρδισμού πληροφοριών και γεγονότων περι τουρκικου πολιτισμού..Ας δούμε προσεκτικά που στηρίζεται αυτή μου η άποψη.:
Ξεκινώντας θα τονίσω το γεγονός ότι δυο χρόνια τώρα έχουμε ραγδαία αυξηση των λαθρομεταναστών που έρχονται απο την Τουρκία... Μην ξεχνάμε μια δηλωση ενος Τουρκου Υπουργού Εξωτερικών: Δεν χρειάζεται να κανουμε πολεμο στην Ελλάδα...αρκει να στειλουμε μερικά εκατομμύρια μετανάστες και εκπληρωνουμε τους στοχους μας...!
Όντως αυτά τα δυο χρόνια παράνομοι μεταναστε έχουν κατακλυσει την χώρα μας και όλοένα και αυξανονται.. Ερχόμενοι εδώ φέρουν και τις παραδόσεις τους, και μάλιστα χωρίς εμπόδιο τις ακολουθούν και εδώ..!! Μαλιστα η κυβερνηση παιζει τον ρόλο του χορηγού, καθώς τους αφήνει ανενοχλητους μέσα σε ξένη χώρα να εφαρμόζουν τους νομους τους και τα έθιμα τους... Τους φτιάχνει τζαμιά και τους επιτρέπει να συναθροίζονται δημόσια και να προσεύχονται..!
Απο την άλλη επισκέψεις μεγάλων της Τουρκίας, όπως του Υπουργού Εξ. και του Πρωθυπουργού Ερτογαν...σε συνδυασμό με τις πράξεις τους και τις δηλώσεις τους, προπαγανδίζουν μια ενότητα μεταξύ μας, αλλά υποννοούν και την κυριαρχία τους σε Αιγαίο και Θράκη...!!!!
Εκδηλώσεις και Φεστιβάλς όπως το πρόσφατο στο Ναυπλιο, με θέμα την Ελληνοτουρκική φιλία, υποσκάπτουν την αλλοίωση του Ελληνισμού.. Για παράδειγμα στο συγκεκριμένο Φεστιβαλ, με τοσο θράσσος μοιράστοικαν ημερολόγια που απεικόνιζαν τον Παρθενώνα με τουρκικη σημαία...!!! 
Το μεγαλύτεο πλήγμα όμως στις ελληνικές συνειδήσεις και λέω μεγαλύτερο γιατί γίνεται χωρις να το καταλαβαίνουμε, είναι τα σωρεία τουρκικά σήριαλ που έχουν πλημμυρίσει την Ελληνική τηλεόραση..!
Αν δεν κάνω λάθος, την αρχή την έκανε η σείρά με τίτλο,,, "χιλιες και μια νύχτες"... ο κόσμος το δέχτηκε με θαυμασμό, σαν κάτι καινούργιο και άρχισε να μιλάει γιαυτό..Έγινε θέμα σε πολλά κανάλια, σε πολλά δελτία ειδήσεων, ψυχαγωγικές εκπομπές!!! Ακολούθησαν και άλλα με τον καιρό, και ύστερα και άλλα, και άλλα..και θα έρθουν ακόμα και άλλα.. Ποιά είναι όμως η νοοτροπία που οδήγησε τους αρμόδιους να εμπλουτίσουν την ψυχαγωγία μας με αυτόν τον τουρκικο πολιτισμό??? Την στιγμή που θα μπορούσαν να παίζουν διαφορα άλλα όπως ντοκυμαντέρ με τον ελληνικό πολιτισμό, ή σχετικά με την κρίση..! Θελουν να γεμισουμε το μυαλό μας, με πληροφορίες που θα αναθεωρησουν την αποψή μας για τους γείτονες, και θα δεχθούμε πιο έυκολα την υποτιθέμενη Ελληνοτουρκική φιλία, που όμως αποσκοπει στην κυριαρχία τους και στην αλλοίωση του Ελληνισμου. Πως το πετυχένουν αυτό.. Έχω την απάντηση.. όταν λοιπόν είχε γίνει πρώτο θέμα στα ΜΜΕ η προβολή των τουρκικων σειρών, εγκληματιστηκα να παρακολουθησω καποιες απο αυτες τις σειρές, ώστε να δω αν προβάλεται κάτι ή καποιο σχόλιο κατά της Ελλάδας.. Μπορώ να πώ ότι αποκόμοισα σπουδαία εντύπωση..!! Μεσω των σειρών αυτών προβάλονται συνηθως αριστοκρατικές οικογένειες, που έχουν τρόπους και μιλάνε με όμορφα λογια..μακρυά απο την κακία..και απο την πονηρία... Πρωταγωνιστές'μοντέλα" συνήθως που δεν θυμιζουν Τούρκους, με ερμηνείες που κάνουν το κοινό να τους συμπαθησει ευκολα..προβάλονται μέρη όπως η Κων/πόλη, σαν να τους ανήκει στην ιστορία των αιωνων, αλλά ο τρόπος που παρουσιάζεται δεν εξάπτει αγανακτιση, αντιθέτως δεκτικότητα..!!! Έτσι το κοινό λαμβάνει αυτούς τους ρόλους σαν καθημερινοτητα της Τουκρίας, και βλέπει ομοιότητες με την Ελλάδα, ή συνηθειες που θα μπορούσαν να συμφιλιώσουν τα δυο κράτη... 
Ξεκινησε αρχικά μια σειρά και τώρα έχει φτάσει το σημείο να παιζουν πολλές τέτοιες σειρές, τρια κανάλια..!!! Ας μην τα κατονομάσω καλύτερα, γιατι ξέρω ότι και οι σειρές και τα κανάλια που θα τις προβάλλουν θα πληθύνουν..!!!
Έχουν σκοπό να χτυπίσουν τις ρίζες των Ελλήνων, την Ιστορία τους, τον "φωτεινό" πολιτισμό μας..!
Αλλοιώνοντας αυτά κάνουν πιο έυκολο το όραμα που θέλει τους Ελληνες να χάνονται με τον καιρό και να αφομοιώνονται με άλλους πολιτισμούς...!!! Και ακόμα είναι ή αρχή.!!! Ας ειμαστε προετοιμασμένοι.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου