Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΗΔΕΙΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



~TRUTH~: Εχθές ήταν ημέρα εθνικής "κηδείας" για τη χώρα μας.. Συμφώνησαν την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας μας, στους ξένους αδηφάγους τοκογλύφους..! Και όπως πάντα ο ΓΑΠ κατάφερε να πάρει τις επεφημίες του ελληνικού κοινού αφού για μια ακόμα φορά τα γεγονότα παρουσιάστηκαν με τρόπο ώστε ο "εφιάλτης" ΓΑΠ να φανεί σαν σωτήρας...:


Συγκεκριμένα εχθές στην δημόσια σύσκεψη του ΓΑΠ με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα άλλα "λαμόγια" της χρηματοπιστωτικής κλίκας, συμφώνησαν την "κατα κόσμον" βοήθεια - διάσωση της Ελλάδας, με την επιλεκτική (μερική) χρεοκοπία μας.! Ακούστηκε ότι στα επόμενα χρόνια θα μας λούσουν με νέο, ζεστό χρήμα... Όχι εμάς μην χαίρεστε... Οι τράπεζες θα γεμίσουν με χρήματα, ώστε να κινούν χρήμα και να μπορούν να δανείζουν και να πέρνουν πίσω περισσότερα...!!! Θα μας χορηγήσουν περίπου 100 δις σαν νέα ή επιπλέον βοήθεια...!!! Συμφωνα με αυτό που θέλουν να βλέπουμε η κυβερνηση κατάφερε να κάνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και γενικότερα τους πιστωτές μας να χαμηλώσουν το επιτόκιο δανεισμού απο τα 4.5% στα 3%...με αυτόν τον τρόπο τα 350 δις που ήταν για αποπληρωμή, έγιναν 324 δις.... Ο ΓΑΠ δεν μπορουσε να κρύψει την συγκίνηση του και με μιά δραματική παρουσίαση, θύμιζε ορφανό παιδί που μετά απο χρόνια ξαναβρίσκει τους γονείς του....!!!
Αυτό κάποιοι θα το θεωρήσουν σαν επιτυχία κατά των πιστωτών μας... 
Ποιο ακριβώς, ?? το ότι το αρχικό ποσό αποπληρωμής μειώθηκε κατα 26 δις?? δείτε το καλύτερα... τα 350 δις έγιναν 324, αλλά με την προσθήκη του νέου δανείου βοήθειας, το ποσό φτάνει στα 425 χοντρικά...425 δισεκατομμύρια τα οποία για να μαζευτούν πρέπει να "εκποιηθούν¨(πωληθούν) ακόμα περισσότερες εθνικές ιδιοκτησίες...!!!
Εκτός αυτού, το όριο αποπληρωμής των 7,5 ετών αυξήθηκε στα 40 χρόνια... Για πολλούς αυτό ακούγεται πολύ καλό, μα υποσκάπτει την μακραίωνη σκλαβιά μας... και εδώ κολλάει ο ενδοξος στίχος...: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ, ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ...!!!
Επιπλέον για να αρχίσει να κινείται η Ελλάδα στις αγορές, και στις επενδύσεις, τα πλοκάμια των ξένων πολυεθνικών θα φτάσουν στην χώρα μας τα επομενα χρόνια και θα εγκαταστήσουν εταιρίες και επιχειρήσεις... Έτσι συμφωνα με την σωτηρια εικόνα που παρουσιάζουν το χρήμα θα κινηθεί και η αγορά στην Ελλάδα θα αρχίσει να αυξανεται .!!! Για τους πιο υποψιασμένους, αυτό σημαίνει ότι τελούμε υπο κατοχή, και ότι οι ξένοι "κατακτητές" αλωνίζουν στην χώρα μας με άνεση και πλέον με την συγκαταθεσή "μας", και στήνουν τις δικές τους επιχειρήσεις για την δική τους "συγκομιδή"... Ίσως Τα νέα χρήματα που θα μας χορηγήσουν να πάνε εκεί... Έτσι κάνει το ΔΝΤ.. Μπαινει σε μια "ευάλωτη" χώρα, και την χρεώνει ολοένα και πιο πολύ..τα χρήματα όμως που προσφέρουν δεν πάνε ποτέ στο χρωμενο κράτος... Πάνε για την αποπληρωμή του δανείου, ή για την δημιουργιά δικών τους επιχειρήσεων ή εγκαταστάσεων αντλησης πόρων... Ίσως απο την άλλη η επιχειρήσεις που θα έρθουν να αφορούν την αντληση του ορυκτού μας πλούτου.. Αυτό ηθελαν απο την αρχή, και φαίνεται ότι εχθές έβαλαν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο που μας εφτιαξαν... Δεν θέλω να γίνω ο κακός, απλά τον δρόμο αυτόν δεν τον διαλέξαμε εμείς αλλά ο πράκτορας του Αμερικανοεβραϊκού λόμπυ.... Λύσεις και επιλογές για την διασωσή μας υπήρχαν και μας προτάθηκαν...το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι πριν την ενταξή μας στα διχτυα του ΔΝΤ, συνασπισμός 6 Σκανδιναβικών χωρών, μας πρότειναν να μας δώσουν μπροστά 200 ζεστά δις, ωστε να εκμεταλλεύονται το 80% των πετρελαίων μας...και το υπόλοιπο 20% θα ερχόταν σε εμάς...!!! Πολύ μεγάλη βοήθεια και δεν θα χρωστούσαμε σε κανέναν..!!! Ο ΓΑΠ όμως επέλεξε τον δρόμο της "πώλησης"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου