Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Τα όνειρα πλέον στην Ελλάδα του μνημονίου και της τρόϊκας απαγορεύονται.
Η Ελλάς, η χώρα με την τρισχιλιετή υπέρλαμπρη ιστορία, η χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, η χώρα όπου ακόμη ακούγονται οι μεγάλοι φιλόσοφοι της αρχαιότητος να διασπείρουν τις ιδέες τους στην ανθρωπότητα, η χώρα που όπου και να πατήσεις ξεπηδά ιστορία, σήμερα, αυτή τη χώρα, διατεταγμένα ανδρείκελα της πολιτικής μας απάτης, μίσθαρνα όργανα των παγκόσμιων εκβιαστών, θα την… καταστήσουν με την ψήφο τους, χώρα υποτεταγμένη, χώρα υπό κατοχή, χώρα χωρίς ανεξαρτησία, φωνή και μέλλον
.

Οι «παράνομοι» πλειοψηφιστές, καθοδηγούμενοι από ξένα συμφέροντα, θα βάλουν την Ελλάδα από αύριο σε μία νέα φάση της ιστορίας της. Ξένοι θα διαφεντεύουν την πνοή της, την δύναμή της, τον πλούτο της, τις τύχες της, τις προοπτικές της.
Αφεντάδες από τα άκρη του κόσμου, θα διατάζουν μη αφουγκραζόμενοι τους πόθους του Ελληνισμού.

Την ξεπουλούν την Ελλάδα μας καθ’ ολοκληρία και καθιστούν τους υπερήφανους Έλληνες πατριώτες παρίες της Ευρώπης, φτωχούς στην πτωχευμένη χώρα, μοιραίους απολογητές του Ελληνικού δράματος, γραμμένου από κομπάρσους τελευταίας ποιότητος πολιτικούς ψεύτες, ατάλαντους και ξεπουλημένους.

Ανίκανοι αριβίστες, μέντορες της διαπλοκής, μας κορόιδεψαν και μας κυβέρνησαν με την ανοχή μας.

Και ιδού τα αποτελέσματα.

Οι νέοι, το μέλλον αυτής της χώρας, παίρνουν και θα πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς κατά χιλιάδες, για να βρούν την τύχη τους. Όσοι απομείνουν με την φτώχια υπό μάλης και την μιζέρια της κατοχής, θα αδυνατούν λόγω ανέχειας να κάνουν οικογένειες παραδοσιακές, το κύτταρο της χώρας, να γεννήσουν παιδιά, να τα μεγαλώσουν, να γεμίσουν τη χώρα, να ξαναζωντανέψουν τον τόπο, να κάνουν όνειρα γι’ αυτά. Τα όνειρα πλέον στην Ελλάδα του μνημονίου και της τρόϊκας απαγορεύονται.

Αυτό θα το κάνουν οι παράνομοι λαθρομετανάστες, μέγα κατόρθωμα και αυτό των εξουσιαστών. Δεν θα δυσκολευτούν να γεμίσουν τη χώρα με νέα παιδιά, ΟΧΙ όμως Ελληνόπουλα, που θα έλθουν δυναμικά και γεμίσουν τα κενά που δεν μπορεί ο Έλληνας πλέον να τα γεμίσει. Και μετά από χρόνια συρρίκνωσης και όσο θα διαρκεί το μνημόνιο που σήμερα θα εφαρμόσουν οι παγκοσμιοποιητές δια των εδώ αντιπροσώπων τους, ο Έλληνας θα είναι μειονότητα στον τόπο του. Θα γεράσει. Θα αφανιστεί.

Το σενάριο το είχαν δεί, πολύ πιο πρίν, άλλοι πονηροί και όταν είδαν πως το έδαφος είναι καλλιεργημένο και βατό, ο κόκκοράς τους λάλησε το «λεφτά υπάρχουν» για να πέσουν στην παγίδα της αιχμαλωσίας οι αφελείς. Μόνο που δεν τους αποκάλυψε ποιοι τα είχαν τα λεφτά και από ποιους θα τα βούταγε.

Ο Θεός της Ελλάδος να βάλει το χέρι Του.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου