Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ


~TRUTH~: Πριν απο λίγες ημέρες ο Anders Behring Breivik διέπραξε έγκλημα μαζικής δολοφονίας στην Νορβηγία. Πυροβόλησε και σκότωσε 90 ατομα περίπου και ακόμα περισσότερα τραυματισε...Επίσης κατηγορείτε και για την βόμβα στο Όσλο που στοιχησε την ζωή σε 7 άτομα συμφωνα με τα ΜΜΕ!!! Τα διεθνή ΜΜΕ τον χαρακτήρισαν ώς ακροδεξιό εξτρεμιστή..!! Είναι όμως απλά ένας ακροδεξιός που ετσι διαμαρτυρήθηκε κατα κάποιον τρόπο για την αυξηση τους ισλαμισμού στην Ευρώπη??
Η απάντηση είναι σε αυτή την εικόνα... Ακριβώς, ο 32χρονος νορβηγός είνα ακροδεξιός Μασόνος - Σιωνιστής. Ανηκε σε ένα Εβραϊκό κίνημα Αντι-ισλαμισμού. Αν το σκεφτούμε καλά, όντως πως γίνεται ένας ακροδεξιός "εθνικιστής" όπως ακούστηκε στον τύπο να σκότωνε συμπατριώτες του?
Στην γραπτή του "ομολογία-μανιφέστο" το όποίο αποτελείτε απο 1515 σελίδες, αναφέρει συχνά το Ισραηλ και τον Εβραϊσμό.. Έχει ιδέες για πόλεμο κατά του ισλαμισμού, για κάθαρση όπως την αποκαλεί ο ίδιος... 
Τι μπορεί να εξυπηρετεί τον Σιωνισμό η πράξη του αυτή; Ίσως πυροδοτεί εκ νέου πόλεμο μεταξύ των δυό βασικών θρησκειών σε Ευρώπη και Ανατολή... Ίσως, επειδή ο κόσμος που έχει πληροφορηθεί λάθος και έχει καταπιεί την προπαγάνδα περι φασίσμου συνώνυμο του εθνικισμού, να νιώσει αποστροφή απο τον πατριωτισμό, εφόσον τα Μέσα τον παρουσιάζουν ώς ακροδεξιό..!!!
Ίσως είναι ένα ακόμα χτύπημα τρομοκρατίας που θα κάνει τον δρόμο του ελέγχου μας με κάμερες και ηλεκτρονικές ταυτότητες πιο εύκολο..καθώς οι κυβερνήσης με προσχημα της μειωσης της τρομοκρατίας θα προωθήσουν σωτήρια λύση το ηλεκτρονικό φακέλωμα...!!! Κατανοώ ότι είναι λίγο τραγικό να μιλάμε πάνω από τα θύματα αυτής της δολοφονίας...αλλά ίσως αυτή η δολοφονία, κρύβει την αρχή μιας μεγαλύτερης, ενός Σιωνιστικού φασισμού..!!!

1 σχόλιο:

  1. AN8ROPO8ISIA SE OLO THS TO MEGALIO??????ME/ MONIMOUS????DOLOFONOUS????TOUS???MASONOUS>>>>>>????????????????DOLOFONI TWN LAON........OUST?????POUSTARES????????ERXETE I ORA SAS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή