Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Μας παίρνουν την Θράκη....???



Εδώ και πολλούς μήνες όχι μονο σε αυτό το μπλογκ, αλλά και σε πολλά άλλα όλοι εμεις προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τον κόσμο, να τον ενημερώσουμε για το τι ακριβώς γίνεται πίσω από την πλάτη μας....Ένα θέμα που θίγουμε συχνά είναι τα σχέδια των Τούρκων - Αμερικανών να μας πάρουν εδάφη..μιας και η Ελλάδα έχει όσο και αν δεν θέλεται να το χωνέψετε πουληθεί... Απο τα πιο ευάλωτα μέρη, η Θράκη μας, κινδυνεύει απο όλες τις απόψεις, είτε από καθημερινές εφόδους απο ορδές Τούρκων μεταναστών, είτε απο τον εκτουρκισμό, είτε συνοριακά....:



Μέσω της γνωστής εφαρμογής της Google Earth ανακαλύψαμε πως η Θράκη δεν είναι πλέον ακριβώς Ελληνική, αλλά έχει μεταβληθεί (τουλάχιστον στους χάρτες της αμερικανικής εταιρείας) σε Ανεξάρτητη Δημοκρατία…! Απίστευτο και όμως γεγονός, αφού η αδράνεια των Ελληνικών κυβερνήσεων θα πρέπει επιτέλους να βραβευτεί από τους ινστρούχτορες της προπαγάνδας στην Άγκυρα.
Στην εικόνα που σας παραθέτουμε (τα πνευματικά δικαιώματα της οποίας έχει η Google και μάλιστα με απειλή ποινής… σε περίπτωση αναδημοσίευσης οποιουδήποτε χάρτη της) γίνεται περισσότερο από σαφές πως η Θράκη είναι πλέον ανεξάρτητη Δημοκρατία! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν θα έχουμε εμείς ποινικές συνέπειες από την αναπαραγωγή αυτού του ψευδώνυμου χάρτη που τολμά να δημοσιεύει η Google, αλλά σκεπτόμαστε πως ίσως ήρθε η ώρα κάποιοι από την Δικαιοσύνη να αναλάβουν τον ρόλο που τους αρμόζει και να μηνύσουν τα αρμόδια Ελληνικά υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών, για πλημμελή εργασία και έκθεση σε εθνικό κίνδυνο μίας ολόκληρης γεωγραφικής περιοχής της χώρας…
Η Google Earth δημιουργεί σήμερα μείζον εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα, εκτός και εάν η Άγκυρα ή τα τσιράκια της στην Θράκη προσκόμισαν ικανά αποδεικτικά στοιχεία –διακρατικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας- που αποδεικνύουν τη νομιμότητα του συγκεκριμένου χάρτη.

Ανύπαρκτη η Θράκη και για άλλη μεγάλη αμερικανική εταιρεία
Προσπαθώντας να εγκαταστήσω το δοκιμαστικό λογισμικό δημιουργίας γραφιστικών αρχείων της Corel (Corel Draw), διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη πως στην διαδικασία του Register και όταν έπρεπε να «καταθέσω» τα στοιχεία μου, δεν υπήρχε στην Ελλάδα η Θράκη. Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Corel σταματάει στην… Ανατολική Μακεδονία.
Αφέλεια, λάθος ή συντονισμένη ενέργεια από τις γνωστότατες στον χώρο της πληροφορικής και στο διαδίκτυο αμερικανικές εταιρείες Corel και Google; Μήπως κάποιος από την τραγική κυβέρνηση των Αθηνών θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάρει θέση και να ζητήσει την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και την επαναφορά της Θράκης στην Ελλάδα ή… θα πρέπει να ζητηθεί πρώτα η άδεια του κυρίου Στρος Καν;







Πώς πρέπει να αντιδράσουμε;
 Εκτός απο την διαμαρτυρία όλων των Ελλήνων, πιστεύω πως ένα ηχηρό βήμα θα αποτελλούσε η κάθε προσπάθεια των κατοίκων της Θράκης για αποκοπή απο την Υπολοιπη Ελλάδα...Μεταφορικά πάντα..! Εννοώ μιας και η Αμερικάνικη εταιρεία τους Θεωρει εκτος Ελλάδας, και η κυβερνηση κάνει τα στραβά μάτια, να μην ενισχύουν τα κρατικά Ταμεία...!!! Ούτε ευρώ , τίποτα...Έτσι ίσως "πονέσει" η κυβερνηση και κάνει κάτι να το αλλάξει...!!!

Είχαμε τόσες ενδείξεις.... Απο το προσφατο νομοσχέδιο Καλλικράτης, απο τα Τζαμιά στην θράκη, απο της πλημμύρα μουσουλμάνων...Τώρα είναι πλεόν πραγματικότητα...!!! Τι άλλο θα ανεχτούμε??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου