Αποτέλεσμα αναζήτησης

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Μας ψεκάζουν από ψηλά.......!!!


Σίγουρα όλοι έχουμε δει κατα καιρούς στον γαλάζιο και καθαρό ουρανό να εμφανίζονται αργότερα κάποιες λευκές γραμμές που φένεται ότι έχουν μορφή και υφή από σύννεφο.....!
Πόσοι όμως έχουμε αναρωτηθεί τι ακριβώς είναι αυτές οι γραμμές?
Ελάχιστοι.....και ο λόγος...επειδή η εύκολη λύση είναι αυτή που έχει καθιερωθεί στην κοινή γνώμη....Ότι δηλαδή είναι οι εξατμίσεις από τα αεροπλάνα.....Παρακάτω ελπίζω να κατανοήσετε ότι δεν είναι και τόσο φυσικά όσο φαίνονται τα πράγματα...!
Όταν τα αεροπλάνα πετούν σε μεγάλο υψόμετρο, λογικό είναι από τους κινητήρες τους να βγαίνουν καυσαέρια....(θα τα λέμε CONTRAILS) Κανονικά αυτό οφείλεται στο ότι καυσαέρια των κινητήρων παγώνουν ακαριαία αν βγούν σε περιβάλλον πολύ χαμηλών θερμοκρασιών (π.χ. Κάτω από -50 °C έως -60 °C). Καταλαβαίνουμε δηλαδή ότι το φαινόμενο αυτό δε συμβαίνει πάντα διότι λαμβάνει χώρα σε πολύ μεγάλα ύψη. Ένα αεροπλάνο που ταξιδεύει μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης για παράδειγμα συναντά συνήθως θερμοκρασίες γύρο στους -30 °C έως -40 °C. Όταν λοιπόν οι συνθήκες είναι κατάλληλες εφανίζονται οι λευκές γραμμές πίσω από τα αεροπλάνα, αλλά σε μισό περίπου λεπτό χάνονται και δεν βλέπουμε τίποτε. Η γραμμή επομένως πίσω από τα αεροπλάνο μπορεί να έχει ένα μικρό σχετικά μήκος ανάλογα με την ταχύτητα του αεροπλάνου. Αυτές είναι οι κανονικές γραμμές που τυχόν αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό (Contrails).
Πολλές φορές όμως στον ουρανό βλέπουμε αυτό το συμβάν με μιά πιό παράξενη εκτέλεση.....




Γραμμές πυκνές, μονοκόμματες, παραμένουν για ώρες στον ουρανό και σταδιακά εξαπλώνονται....Αυτά είναι τα λεγόμενα CHEMTRAILS από τον chemical trails....
Σύμφωνα με καταγγελίες και έρευνες , τα CHEMTRAILS είναι γραμμές οι οποίες δεν προέρχονται από τα καυσαέρια των αεροσκάφων, αλλά είναι εσκεμμένες αποβολές των κινητήρων που περιέχουν χημικά, όπως αλουμίνιο, βαριο, χλώριο, φθώριο, (αυτά είναι γνωστά προ στιγμήν). Οι αντιδράσεις του κόσμου αυξάνονταν με τον καιρό όταν έγινε αντιληπτό ότι αυτά επηρεάζουν την ζωή στον πλανήτη και βλ;aπτουν στην υγεία του ανθρώπου, και πόσο μάλλον όταν άρχισαν οι θεωρίες ότι είναι εσκεμμένα και ελεγχόμενα....!
Για να μπορείτε να τα ξεχωρίζετε θα σας δώσω τις βασικές - οπτικές διαφορές...

Όπως είπαμε τα contrails διμιουργούνται όταν τα καυσαέρια από τους κινητήρες παγώνουν στιγμιαία, και σε μορφή υδρατμών γίνονται ορατά από εμάς...Στην δεξιά εικόνα όπως βλέπετε έχουμε ένα κοινό contrail..Η "ουρά" αυτή συνήθως εξαφανίζεται αμέσως όταν είνα ξηρή η ατμόσφαιρα, αλλιώς διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα, συνάμα το αεροσκάφος δεν αφήνει μεγάλη ουρά, παρα μόνο μερικά μέτρα και συνήθως είναι πολλή αραιή ουρά, και τ εύρος που διασκορπίζεται η ουρά αυτή δεν είναι μεγάλο.


Αντιθέτως στην περίπτωση των chemtrails τα πράγματα διαφέρουν κατά πολύ. Στην δεξιά εικόνα φένονται τα όσα θα αναφέρω: Είναι πιο πυκνές γραμμές, και πάντα μένουν στον ουρανό για ώρες.Καλύπτουν σχεδόν όλη την διαδρομή του αεροσκάφους(τουλάχιστον όση μπορούμε να δούμε) και δεν εξαφανίζονται με το που βγούν από τον κινητήρα.Αυτά σταδιακά με το πέρασμα της ώρας εξαπλώνονται, καλύπτουν μεγάλα κομμάτια ουρανού και φτιάχνουν ένα σύννεφο...

Για να καταλάβαιτε την διαφορά ακόμα καλύτερα καθόλη την εξάπλωση των chemtrails, η εικόνα στα αριστερά είναι ένα chemtrail που μετά από ώρες εξαπλώθηκε και πήρε την μορφή σύννεφου, προφανώς ενωθηκε με περισσότερα chemtrail..Τα σύννεφα που δημιουργούνται στην περίπτωση αυτή , Είναι πολύ αραιά και έχουν την οπτική αίσθηση ότι σκορπίζονται...Αντιθέτως τα φυσικά σύννεφα είναι πολύ πιο πυκνά και έχουν ένα στιβαρό σχήμα.(Δεξια εικ.)

Τώρα που ξέρετε για τις διαφορές πρέπει να μάθετε και τι εξυπηρετεί ένα chemtrail και από ποιούς προέρχεται..
Στις πρώτες δεκαετίες που πρωτο εμφανίσθηκε αυτό το φαινόμενο ο κόσμος είχε πλήρη άγνοια και δεν έδινε σημασία. Με τον καιρό όμως θεωρίες συνωμοσίας ήρθαν στην επιφάνεια από πολλές μεριές, και ο κόσμος άρχισε να ανησυχεί και να το ψάχνει...Στα πρώτα δείγματα υποψίας ότι υπάρχει κάτι χημικό στην ατμόσφαιρα, όταν συμβαίνει αυτό το γεγονός, ο κόσμος αντέδρασε, και οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ έβγαλαν προπαγάνδα ότι αυτά είναι απλά contrails αρχικά, και ύστερα όταν πια άρχισαν οι πιέσεις παραδέχτηκαν ότι υπάρχει ψεκασμός αλλά ό λόγος ήταν, να εμποδίσουν την εξάπλωση του φαινομενου του θερμοκηπίου, χρησιμοποιώντας τεχνητά νέφη ώστε να μην εισέρχονται οι βλαβερές ακτίνες ηλίου...!Σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει πιστευτό από το περισσότερο κοινό και έρευνες έχουν αποδείξει ότι δεν είναι αυτός ο λόγος της χρησιμοποίησής τους..Σύμφωνα με εγκυρες αποδείξεις, τα ψεκάσματα που αναπνέουμε καθημερινά, είναι δυό ειδών.
  • Στην πρώτη περίπτωση, χρησιμοποιούνται διάφορα είδη ψυχοφαρμάκων , με σκοπό να κατευνάσουν το κοινό, να το "ηρεμίσουν" ώστε να μην αντιδράει, με άλλα λογια μπορούμε να πούμε ότι μας κάνουν να μην βλέπουμε τα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο εντελώς πονηρά και ύποπτα.
  • Η δεύτερη θεωρία αερίων που είναι και η πιο σημαντική, είναι ότι οι ψεκασμοί περιέχουν χημικά όπως βάριο και αλουμίνιο :
  1. Για τον έλεγχο του καιρού, με την βοήθεια φυσικά του συστήματος HAARP( εχω μιλήσει γιαυτό σε προηγούμενη δημοσίευση)
  2. Για την συστηματική μείωση του πληθυσμού, μιας και τα χημικά αυτά, μακρόχρονα προκαλούν καρκίνο, εξασθενηση του ανοσοποιητικού συστήματος και συνάμα περισσότερες ασθένειες. (Όπως έχω ξαναπεί η μείωση του πληθυσμού είναι από τους βασικότερους στόχους, των Bilderberg).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου