Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Η αλήθεια για τον John Kennedy....!

O Τζον Φιντζερλαντ Κένεντι ή JFK γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1917 στην Μασσαχουσέτη των ΗΠΑ.Υπηρέτησε το Ναυτικό των ΗΠΑ και μετά το τέλος του Β παγκοσμίου πολέμου εξελέγη μέλος των αντιπροσώπων της βουλής της Μασσαχουσέτης (1953). Τον Ιανουάριο του 1961 αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου των ΗΠΑ καθώς εκλέγεται πρόεδρος έναντι του Ριτσαρντ Νιξον.
Στις 22 Νοεμβρίου του 1963 δολοφονείτε στο Ντάλας του Τέξας, από τον Λη Χάρβεϊ Όσβαλντ μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες..!

Ας μπούμε λίγο πιο βαθιά στις πληροφορίες και στα γεγονότα που συνέβησαν πριν την δολοφονία...: Η οικογένεια Κένεντυ άνηκε σε μια από τις 13 Δυναστείες Πεφωτισμένων, σαν μια ισχυρή πολιτική - οικονομική δυναστεία ιρλανδέζικης καταγωγής...Όμως ο Τζον Κένεντυ, αηδιασμένος πιά από τις ωμότητες τους, αποφάσισε να επαναστατίσει εναντίον τους. Ταχθηκε υπέρ του να επικρατήσει ειρήνη σε όλο τον κόσμο κάτι που θα επιδίωκε ο ίδιος, με κάθε κόστος, εναντιώθηκε στους Διεθνείς τραπεζίτες, και ήθελε να κάνει δικό του νόμισμα,....Είναι φυσικό που τον δολοφόνησαν, όπως και πριν 100 χρόνια περίπου τον Αβραάμ Λινκολν, που μαχόταν και αυτός για τα συμφέροντα του κοινού, όπως και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα... Πάντα με έναν τελετουργικό τρόπο...Είναι ο νόμος τους να εκδικούνται κάποιον που επαναστατεί εναντίον τους.. Μάλιστα εξαφάνισαν και μέλη της οικογένειας του ακόμα και τον Γιό του πρόσφατα τον Τζον Τζουνιορ που ετοιμαζόταν να βάλει υποψηφιότητα για προεδρος, ώστε κανένας Κένεντυ να μην εμφανιστεί ξανά στην εξουσία.....






Στο μνήμα του , μετά την ταφή του στήθηκε ένα μνημείο με την "αιώνια φλόγα" όμοιο με αυτό στο μνήμα της Νταϊάνας και με αυτό των θυμάτων της 11 Σεπτεμβρίου 2001....Είναι σύμβολο που συμβολίζει την επανάσταση του Σατανά κατά της Θεικής αρχής....Ξέρουν καλά να αφήνουν την υπογραφή τους....

Το μνημείο στον ταφο του Κεννεντυ:



















Και το ίδιο στον τάφο της νταιάνας με την αιώνια φλόγα:









αντίστοιχο μνημείο "αιώνιας φλόγας" στήθηκε για τους Μαρτιν Λουθερ Κινγκ, και τον <δολοφονημένο> ισραηλινο ειρηνιστη Γιτζακ Ραμπιν..
Αντιστοιχο μνημείο (αιώνια φλόγα) στήθηκε και για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου