Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Παντού μασωνικά μηνύματα.....!!!

Κι όμως ακούγεται ανατριχιαστικό, αλλά όσο προχωράμε στο χρόνο και στις έρευνες τόσο διαπιστώνουμε, ότι πάντα κάποιος προσπαθεί να μας προειδοποιήσει....Εννοώ για το τι πρόκειται να συμβεί....: Ξέρω θα πείτε ότι, : είναι δυνατόν? είναι τόσο χαζοί για να αποκαλύψουν γεγονότα που θα κάνουν στο μέλλον...!
Το ξέρω είναι αδιανόητο, αλλά με το πέρασμα του χρόνου αυτή η θεωρία ολοένα και επιβεβαιώνεται....!!!




Η αρέσκεια των αποκρυφιστών είναι στο να χλευάζουν κάθε μορφή και υποστιρικτή χριστιανισμού...Πώς??? Με το να προβάλουν τα σύμβολά τους! Το Holliwood και οι μουσικές βιομηχανίες είναι γεμάτες από τα σύμβολά τους. Είναι στα χέρια τους τα πάντα και έτσι έχουν την δυνατότητα να ασκήσουν επιρροή και στις παραγωγές να προβάλλουν μηνύματα και σύμβολά τους.. Είναι άμεσος τρόπος να χλευάζουν τους Θεϊστές....Είναι σαν να λένε, "Εσύ Θεέ , και εσείς οι υποστηρικτές του Θεού, λέτε ότι ο Θεός σας βλέπει τα πάντα, και είναι παντού....Κοιτάξτε πόσο ανετα εμείς δείχνουμε τα σύμβολά μας, κοιτάξτε την δυναμή μας..."
Φανταστείτε τώρα μέσα από κάποιο μήνυμά τους στο παρελθόν να είχαν προβλέψει - προειδοποιήσει για το χτύπημα στους Διδυμους Πύργους....Είχαν στο μυαλό τους ότι ο κόσμος θα δυσκολευτει να το καταλάβει,(όλα τα μηνύματα και τα σύμβολά τους, είναι καλά κρυμμένα, και τα βάζουν με τρόπο που να μην γίνεται αντιληπτός άμεσα αλλά να περνάνε στο υποσυνείδητο)τόσο μάλλον να αντιδράσει....!Και όταν ανακαλύψουν ότι τελικά υπήρξε μια προειδοποίηση, είναι πλέον αργά...!!! Ομοίως και εδώ είναι τρόπος να χλευάσουν τους Θεϊστές, "Σας είχαμε δώσει απλόχερα προειδοποιήσεις , και εσείς δεν κάνατε τίποτα...Αυτή είναι η δύναμή μας"
Και όντως, προσπαθούσαν συνέχεια να μας προειδοποιήσουν, ειδικά για τους Διδυμους Πύργους, χρονιά που σηματοδότει την Νέα Εποχή - Νεα Τάξη Πραγμάτων....Σε παλαιότερο άρθρο αναφέρομαι στην Μουσική Βιομηχανία και στα κρυμμένα συμβολα. Αλλά προειδοποιήσεις και μασωνικά σύμβολα , βομβαρδίζουν το υποσυνείδητό μας και στις ταινίες, που προυπήρχαν πολύ πριν την 11/09/2001..... Δείτε και πιστέψε το....Δεν είναι απλά λόγια, είναι η αλήθεια που πονάει....Είμαστε ανήμποροι.....:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου