Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ~TRUTH~: Το θέμα με την καταγωγή του Μ. Αλεξάνδρου, έχει καταντήσει πια γελοίο, και μόνο γέλια προκαλεί, η καθε νεα προσπάθεια σφετερισμού της Ελληνικής ιστορίας γύρω απο αυτό το θέμα..! Πλέον και η Αλβανία μπαινει στο παιχνίδι της "κλοπής" του Μ. Αλεξάνδρου...
Αλβανικής καταγωγής φέρεται να έχει ο Μ. Αλέξανδρος σύμφωνα με αλβανικές διδαχές στους μαθητές της Αλβανίας, αφού η μητέρα του Αλέξανδρου, είχε καταγωγή απο την Ήπειρο...απο περιοχές μάλιστα που οι γειτονές μας θεωρούν ότι αποκοπηκαν απο την αλβανική επικράτεια και προσαρτήθηκαν στην Ελλάδα..  Είναι μεν γελοίο όλο αυτό που γίνεται αλλά συνάμα γινεται και λυπηρο να κοιτάμε εμείς οι Έλληνες τον αέρα που έχουμε δώσει σε όλους όταν σφετεριζονται τοσο ευκολα, με απλές δηλώσεις, την ιστορία μας που τοσους αιώνες έχει παγιοποιηθεί στην παγκόσμια ιστορία..!
Μην απορρήσετε όταν κάποια μέρα ο Μ. Αλέξανδρος βρεθεί Τούρκος ή Ιταλός ή Βαυαρός, ή Κινέζος.. Όταν ο Περικλής ή ο Αριστοτέλης, βρεθούν κοσσοβάροι ή Ρώσσοι, ή Ισπανοί..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου