Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΣΕΛΗΝΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΩΜΑ (?)

~TRUTH~: Εδώ και χιλιάδες χρόνια η Σελήνη αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα μυστήρια στις σκέψεις του ανθρώπου..Όχι μονο σήμερα, αλλά και πολύ παλαιότερα η Σελήνη βρισκόταν στο επίκεντρο συμπαντικών ερευνών, και αυτό είναι κάτι που διακρίνεται σε αρχαίες γραφές, τοιχογραφίες, αγγειογραφίες κ.α.!
Γιατι άραγε ακομα και σήμερα ο δορυφόρος της Γης παραμένει μεγάλο μυστήριο, ενώ βρίσκεται τόσο κοντά μας...(περιπου 300.000χλμ);;;
 
Δεκαετίες πριν οι ΗΠΑ και η Ρωσία έκαναν "αγώνες δρόμου¨ για το ποια θα περάσει την άλλη στην κούρσα του διαστήματος.. Εστειλαν και οι δύο πολλές αποστολές στο φεγγάρι, αλλά ξαφνικά μετά απο κάποι χρόνια σταμάτησαν τις αποστολές, λέγοντας στο "κοινό" ότι δεν υπάρχει πλεον κάτι άλλο για εξερεύνηση.. Πώς όμως λένε κάτι τέτοιο όταν οι ανθρωποι δεν έχουν σχεδόν καθόλου εικόνα και πληροφορίες σχετικά με την σελήνη..;; Το μονο που έχουμε είναι μερικές εικόνες και βίντεο απο την προσελήνωση του Νηλ Αρμστρονγκ, αλλά και αυτά αμφισβητούνται, λόγω πολλών παράδοξων που υπάρχουν στο υλικό αυτό...!
Πώς λοιπόν δεν έχει κάτι άλλο να εξερευνηθεί;
 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΣΕΛΗΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ;;;
Η ερώτηση αυτή στον καθένα μας θα φαινόταν παράλογη, γελοία, δημιούργημα κάποιου παράφρων...
Στοιχεία όμως που υπάρχουν αν συνδεθουν σωστά σχηματίζουν μια θεωρία, για την δημιουργία της Σελήνης και την φυσικότητά της..!!!
Καταρχήν υπάρχουν αναφορές στο ότι η Γη δεν είχε πάντα την παρέα της Σελήνης..!

[Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδαξαν ότι υπήρχε μιά εποχή όπου η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι.

Ο Αριστοτέλης έγραψε ότι η Αρκαδία, πριν κατοικηθεί από τους Ελληνες, είχε Πελασγικό πληθυσμό και ότι αυτοί οι αυτόχθονες κατοικούσαν σε αυτή την περιοχή από μία πολύ μακρινή εποχή όπου ακόμα δεν υπήρχε η σελήνη στον ουρανό. Γι αυτό τον λόγο τους ονόμασε και Προσέληνες.

Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ανέφερε την εποχή "όταν δεν υπήρχαν όλα τα περιφερόμενα σώματα στον ουρανό, πριν εμφανιστούν οι φυλές της Δανάης και του Δευκαλίωνα, και υπήρχαν μόνο οι Αρκάδες, για τους οποίους λεγόταν ότι κατοικούσαν πάνω στα βουνά και τρέφονταν με βελανίδια, πριν την ύπαρξη της σελήνης".

Παρόμοιες αναφορές έχουμε από τον Πλούταρχο, τον Οβίδιο, τον Ιππόλυτο, τον Λουκιανό, τον Censorinus.

Κατά τα φαινόμενα, στην Νότια Αμερική, σύμβολα που βρέθηκαν στους τοίχους του προαύλιου του Καλασάγια, κοντά στην πόλη του Τιαχουανάκο (στην Βολιβία), καταγράφουν την σελήνη να πρωτοεμφανίζεται πριν από περίπου 12.000 έτη. Η εμφάνιση της Σελήνης λέγεται ότι προκάλεσε μεγάλες αναταραχές στην Γη, στη μορφή σεισμών, μαζικών πλημμυρών και κλιματολογικών αλλαγών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, ότι αυτή η μακρινή περιοχή έχει προταθεί από κάποιους λόγιους ως η πραγματική περιοχή της μυθικής Ατλαντίδος του Πλάτωνα και αυτή η μεγάλη πλανητική αναταραχή ως το κατακλυσμιαίο γεγονός που κατάστρεψε την Ατλαντίδα. Πηγή]
 
Πέρα απο αυτό έχουν ανακαλυφθεί σε διάφορες πηγές απο την αρχαιότητα ότι οι ανθρωποι έβλεπαν περίεργα πράγματα στην επιφάνειά της, όπως η άλλαγή μορφολογίας - μορφής, περίεργα φώτα σε σχηματισμούς, και διάφορα αντικείμενα να "μπαινοβγαίνουν" στην Σελήνη.!
Κάτι τέτοια φαινομενα δεν έχουν σταματησει να συμβαίνουν ακόμα και σήμερα.. Αν λαβουμε υπόψιν μας, ότι κατα την διάρκεια των αποστολών "Απόλλων" οι συνομιλίες που έγιναν απο τα πληρώματα και το κεντρο ελέγχου, δείχνουν κάτι το ανησυχητικό..!
Μερικά παραδείγματα..:
Τμήμα της μετάδοσης όπου ο Άρμστρονγκ ανάφερε «παράξενα φώτα» κατά τα φαινόμενα μεταδόθηκε απευθείας καθώς και το σχόλιο του Άρμστρονγκ: «Έχουμε παρέα» πριν οι επίσημοι της NASA βιαστικά διακόψουν την επικοινωνία. Mία πληθώρα πηγών ισχυρίζονται ότι ραδιοερασιτέχνες υπέκλεψαν την ακόλουθη επικοινωνία ακριβώς πριν το πλήρωμα γυρίσει σε κανάλι ασφαλείας.

«Αυτά τα πράγματα είναι τεράστια, κύριε...γιγαντιαία... Ώ Θεέ μου, δεν θα το πιστέψετε! Σας λέω υπάρχουν άλλα διαστημόπλοια εδώ πέρα...ευθυγραμμισμένα στην μακρινή πλευρά στην άκρη του κρατήρα... είναι πάνω στη Σελήνη και μας παρακολουθούν.»

-Δεν είναι όμως μόνο παράξενα χρωματιστά φώτα που εμφανίζονται στη Σελήνη. Το 1953, οι Τζόν Ο'Νιλ και Δρ. Χ.Γουίλκενς και οι δυο ανεξάρτητα παρατήρησαν μια «γέφυρα» 12 μιλίων πάνω στον κρατήρα Μάρε Κρίσιουμ. Η γέφυρα αργότερα εξαφανίστηκε!

-Ένας ακόμα επίσημος της NASA, o Κρίστοφερ Κραφτ, ο οποίος ήταν διευθυντής της βάσης εντοπισμού στο Χιούστον κατά την διάρκεια των αποστολών Απόλλων, αποκάλυψε τον ακόλουθο διάλογο μεταξύ των Νίλ Άρμστρονγκ, Μπάζ Όλντριν και του Ελέγχου της Αποστολής, αφότου έφυγε από την NASA:



Απόλλων11: "Αυτά είναι γιγαντιαία πράγματα. Όχι, όχι, όχι, αυτό δεν είναι οφθαλμαπάτη. Κανείς δεν πρόκειται να το πιστέψει!"

Έλεγχος Αποστολής (Χιούστον):"Πως... πως... πως; Tι διάολο συμβαίνει; Τι πάει στραβά με εσάς;"

Απόλλων11: "Είναι εδώ, κάτω από την επιφάνεια"

Έλεγχος Αποστολής: "Τι είναι εκεί; -διακοπή επικοινωνίας- έλεγχος παρεμβολών καλεί Απόλλων11."

Απόλλων11: "Είδαμε κάποιους επισκέπτες. Ήταν εδώ για λίγο, παρατηρούσαν τα όργανα. "

Έλεγχος Αποστολής: "Επανέλαβε την τελευταία πληροφορία σου."

Απόλλων11: "Επαναλαμβάνω, βρίσκονται εδώ άλλα διαστημόπλοια. Είναι ευθυγραμμισμένα πάνω στην άλλη πλευρά του κρατήρα."

Έλεγχος Αποστολής: "Επανέλαβε...επανέλαβε! "

Απόλλων11: "Ας εξετάσουμε αυτή την τροχιά, ε...Σε 625 προς 5... σύνδεση αυτόματης αναμετάδοσης...Τα χέρια μου τρέμουν άσχημα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Να το κινηματογραφήσω; Θεέ μου, εάν αυτές οι καταραμένες κάμερες κατέγραψαν κάτι; Τι κάνουμε μετά;"

Έλεγχος Αποστολής: "Κατέγραψες κάτι;"

Απόλλων11: "Δεν είχα κάποιο φιλμ πρόχειρο στα χέρια μου. Τρία πλάνα από τους δίσκους ή οτιδήποτε ήταν αυτά που καταστρέψανε το φιλμ."

Έλεγχος Αποστολής: "Έλεγχος, έλεγχος εδώ. Είσαι καθοδόν ; Έχει τελειώσει η αναταραχή με τα Α.Τ.Ι.Α.;"

Απόλλων11: Έχουν προσεδαφιστεί εδώ. Είναι εδώ και μας παρακολουθούν. "

Έλεγχος Αποστολής: "Οι καθρέπτες, οι καθρέπτες... τους έχετε στήσει;"

Απόλλων11: "Ναι, βρίσκονται στο σωστό σημείο. Αλλά οποιοσδήποτε έχει κατασκευάσει αυτά τα διαστημόπλοια σίγουρα μπορεί να έρθει αύριο και να τους αφαιρέσει. Όβερ και κλείνω"

Μια άλλη εκδοχή θέλει την Σελήνη να είναι κούφια στο εσωτερικό, ή τουλάχιστον να μην έχει συγκροτημένο πυρήνα, και επίσης μια κάπως τραβηγμένη αλλά όχι παράλογη θεωρία θέλει την σελήνη να έχει μεταλλικό εσωτερικό φλοιό..:
Αυτά τα δύο εξάγονται απο το γεγονός ότι όταν τα Απόλλο 13 + 14 έριξαν πάνω στην επιφάνεια της σελήνης κομμάτια - ορόφους του σκάφους η Σελήνη παλλόταν σαν καμπάνα και είχε μικροσεισμούς και ταλαντεύσεις για αρκετές ώρες...Σαν μια τεράστια καμπάνα....!!! Είναι ένα σοβαρό επιχείρημα αυτό, καθώς ένα σώμα με πυρήνα ή τουλάχιστον με συμπαγές εσωτερικό δεν θα είχε επηρεάστεί απο την προσκρουση των αντικειμένων του σκάφους..!!!

Ένα σημαντικό στοιχείο για έρευνα που οδηγεί ότι η Σελήνη κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελλεί ένα τεχνητό σώμα αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο.


Στο βίντεο αυτό βλέπουμε, ότι η σελήνη περιστρέφεται έτσι ώστε να έχει πάντα την πλευρά την μια στραμμένη προς τα εμάς ανεξάρτητα της Γηινης περιστροφής..!! Κάτι τέτοιο έχει 1 στο τρισεκατομμύριο πιθανότητα να συμβεί ανάμεσα σε δυό σώματα...τα οποία έχουν διαφορετικό μεγεθος, και περιστρέφονται και τα δύο γύρω απο τον εαυτό τους..!

Η τελευταία φράση στο βίντεο χαρακτηρίζει απολυτα αυτή την θεωρία..
Ο κόσμος φτιάχτηκε με διαβήτη και χάρακα..!!

Διαβήτης και χάρακας..: Ένα απο τα πιο βασικά σύμβολα της Μασονίας....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου