Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9/11 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

~TRUTH~: Μιας και εχθές 11/9/11 είχαμε την επέτειο 10 αιώνων απο το χτύπημα στους διδυμους πύργους, ας αναλύσουμε 2 εικόνες που αφορούν το συμβάν... Οι εικόνες αριστερά είναι παρμένες απο το περιοδικό Ε της Ελευθεροτυπίας... όπως βλέπετε η αριστερή είχε δημοσιευτεί τον Αυγουστο του 2001, και η δεξιά λίγες μέρες πριν την πτώση των πύργων...
Πάμε στην ανάλυση των εικόνων..: Στην αριστερή δείχνει φόντο τους διδυμους πύργους τους οποίους πλαισιώνουν 2 αεροσκάφη τα οποία δείχνουν κατευθυνση προς τους πύργους.. Η φωτογραφία είχε σαν λεζάντα την φράση : "Να είσαι έτοιμος"...Δηλαδή να περιμένεις να συμβεί κάτι..
Στην δεξιά τώρα εικόνα βλέπουμε πάλι φόντο ίδιο, όπου δηλαδή 2 αεροσκάφη κατευθύνονται προς τους πύργους, και κάποιον να τρέχει, ή να κάνει τζόγγινκ..! Η Λεζάντα της εικόνας είχε την φράση " Τρέξε να σωθείς" κάτι που κολλάει απολυτα και με το σκίτσο του ανθρώπου που τρέχει.. σαν να σου λέει ότι έφτασε η ώρα φύγε όσο είναι καιρός..!!!
Παρατηρούμε επίσης τον Ήλιο στα δεξιά των Πύργων κάτι που δείχνει ότι ήταν πρωί.. όπως ακριβώς έγινε και την 11/9 το χτύπημα..!!!
Λέτε ή Ελευθεροτυπία να γνώριζε κάτι, ή είναι απλές συμπτώσεις?? 
Εικόνες από : 
http://anoixti-matia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου