Αποτέλεσμα αναζήτησης

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΒΑΖΟΥΝ "ΦΙΜΟΤΡΟ"

~TRUTH~:Το φίμοτρο πλέον είναι ένα συχνό "όπλο" κατά όσων προσπαθούν να διατυπώσουν την αλήθεια. Όπως ο δικός μας ο Έλληνας Σωκράτης Γκιόλιας, Ένας απο τους κατόχους-ιδρυτές του troktiko.blogspot. Όπως ακόμα πιο γνωστό γεγονός με τον Κέννεντυ, όπου αν και ηταν στην εξουσία, δεν δισταζε να μιλάει για υπόγεια σχέδια και συνωμοσίες απο τα οποία η ανθρωπότητα επρεπε να προφυλαχτεί...Πάντα κάποιο ατύχημα, ένα "τυχαίο περιστατικό θα συμβεί σε όποιον προσπαθήσει να αποκαλύψει την αληθεια...:
Δημοσιογράφοι που αποκαλύπτουν φαινόμενα διαφθοράς εξοντώνονται ο ένας μετά τον άλλο στο Περού. Ένας ακόμη δημοσιογράφος δολοφονήθηκε αυτή την εβδομάδα, στο νότιο Περού, ενώ είναι ο δεύτερος που πέφτει θύμα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.
Το θύμα ονομαζόταν Χοσέ Οκέντο Ρέγες, ήταν παρουσιαστής ραδιοτηλεοπτικής εκπομπής και δολοφονήθηκε από τα πυρά άγνωστων μοτοσικλετιστών την ώρα που επέστρεφε στην κατοικία του.
Ο δημοσιογράφος είχε καταγγείλει πολλές υποθέσεις διαφθοράς στην περιοχή Τσίντσα, στην οποία φαίνεται πως εμπλεκόταν και ο δήμαρχος της περιοχής.


Πριν από λίγες ημέρες άλλος ένας δημοσιογράφος, ο Πέδρο Αλόνσο Φλόρες Σίλβα, έχασε με τον ίδιο τρόπο τη ζωή του, όταν άγνωστος μασκοφόρος τον πυροβόλησε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου