Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αλήθειες που σοκάρουν για τα σχέδια της "Ελιτ".

Ο Aaron Russo είναι ένας Εβραίος σκηνοθέτης του Hollywood, ο οποίος δίνει μια συνέντευξη στον Alex Jones μιας περίπου ώρας με τίτλο "Historic interview with Aaron Russo". Στο παρακάτω 10λεπτο βίντεο λέει μεγάλες και σημαντικές αλήθειες
μεταφέροντας τις συζητήσεις που είχε με τον προσωπικό του φίλο Rockefeler






Να αναλύσουμε κάποια σημεία στο παραπάνω βίντεο:

1. στο 1':30' λέει: "όποιος αντιδρά, θα απενεργοποιούν το chip οπότε δεν θα δύναται να αγοράσει ή να πουλήσει κάτι".
αυτός που θα αντιδρά, βάσει νόμου, θα χαρακτηρίζεται "Τρομοκράτης". Γνωστή η ρήση του Rothchild που είπε "δώστε μου τον έλεγχο της κυκλοφορίας και έκδοσης του χρήματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει καθόλου ποιός κυβερνά και φτιάχνει τους νόμους της..." δεν τον νοιάζει το ΠΟΙΟΣ, διότι ξέρει ότι μέσω του χρήματος, ΌΠΟΙΟΣ και να είναι αυτός θα τον εξουσιάσει (βάσει του "εγώ και η οικογένεια μου να περνάμε καλά και δεν με νοιάζουν οι άλλοι") και θα ψηφίσει τους νόμους που θέλει. Το βλέπουμε άλλωστε ήδη στην ζωή μας
Γι αυτό και τόση φασαρία επί του θέματος της τρομοκρατίας. Τώρα καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όλοι οι ΠρωθυποΥπουργοί που τους κόφτει για την τρομοκρατία και νομοθετούν υπέρ αυτής στην πραγματικότητα δουλεύουν γι αυτούς και για ποιον (πραγματικό) σκοπό. Άλλωστε αν ήθελαν να πιάσουν τις υποτιθέμενες τρομοκρατικές οργανώσεις, θα το έκαναν μέσα σε λίγες ώρες...

2. στο 7'.50'' αναφέρει ότι ο Rockefeller λεέι στον Russo "γιατί νοιάζεσαι γι αυτούς; νοιάσου για σένα και για το καλό της οικογένειας σου, και μην σε νοιάζει για τους άλλους"
αυτό μήπως σας θυμίζει το "εγώ και η οικογένεια μου να έχουμε λεφτά και να πάνε να γ@ οι άλλοι" που είναι έκφραση και δεύτερο "εγώ" του κάθε νεοΈλληνα Ρωμιου;
μήπως αρχιτέκτονας τις μαζικής αλλοίωσης της συνείδησης του νεοΈλληνα επί του θέματος ήταν ο Ανδρέας; (όχι ότι δεν φταίμε και μεις βέβαια...)
και ποιος δεν έχει ακούσει την έκφραση την δεκαετία 80 "δεν με νοιάζει που κλέβει ο Ανδρέας, εφόσον τον πατέρα μου τον έβαλε στο δημόσιο"
μήπως ο Ανδρέας και ο Rockefeller έχουν κοινή καταγωγή;
(σ.σ.) είναι το εντελώς αντίθετο με αυτά που λέει η Σωκρατική διδασκαλία η οποία λέει ότι το καλό του συνόλου είναι κατ επέκταση καλό και δικό μας αφού είμαστε μέρος του συνόλου. Δεν είναι θέμα καλοσύνης αλλά νοημοσύνης, δεν είναι θέμα παραξενιάς αλλά αρμονίας.

3. στο 8':20'' ο Russo ρωτάει τον Rockefeller ποιος ο σκοπός όλων αυτών, ενώ έχει όλα τα χρήματα και την εξουσία του κόσμου. Η απάντηση του Rockefeller φυσικά δεν ήταν η πραγματική, απέφυγε να απαντήσει επακριβώς δίνοντας μια παράπλευρη απάντηση "για να μπει το microchip". Το microchip, δηλαδή η πλήρης υποταγή, παραμένει το μέσο του σκοπού! ο ίδιος ο σκοπός παραμένει αίνιγμα.
Η απόλυτη υποταγή με το microchip, συγκριτικά με την απόλυτη υποταγή του σήμερα, είναι το ότι εκείνη θα είναι μη αναστρέψιμη.
Τι θέλει να φέρει και προσπαθεί να εξασφαλίσει την μη αναστρεψιμότητα της κατάστασης;
Το χρήμα δεν είναι διότι αυτό το ελέγχει απόλυτα ήδη, δεν χρειάζεται κάτι τόσο ακραίο εφόσον ο όχλος είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει όχλος... οπότε μιλάμε για κάτι άλλο και ακραίο!

4. στο 8:44' ρωτάει ο Russo τον Rockefeller αν έτσι σκέπτονται όλοι έτσι (ότι δηλαδή είναι συνειδητό αυτό που κάνουν), και ο Rockefeller απαντά ότι "όχι όχι, νομίζουν ότι κάνουν το σωστό"
μα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι εφόσον δεν εμβάθυναν στην Σωκρατική φιλοσοφία η οποία φανερώνει και ορίζει την ορθότητα των εννοιών, επόμενο είναι να υπάρχει σύγχυση μέσα στο μυαλό τους.
"πως μπορούμε να λέμε ότι μια ενέργεια είναι καλή η κακή ή ένας άνθρωπος είναι καλός ή κακός, εφόσον δεν γνωρίσουμε τι είναι καλό και τι κακό"
Σωκράτης (Πλάτωνος Πολιτεία)

5. στο 9':15' αναφέρει ότι το Φεμινιστικό Κίνημα ήταν δημιούργημα του ιδρύματος των Rockfeller, δίνει δυο βασικύς λόγους (θα τους δείτε μέσα στο βίντεο), αλλά απο κει και πέρα το ντόμινο είναι τεράστιο.
α) π.χ. Εφόσον έχουμε διπλάσιο εργατικό δυναμικό σημαίνει σε χρόνο μείωση μισθών, άρα υποταγή (κάποτε εργαζόταν ο άνδρας και έφταναν τα χρήματα, ενώ σήμερα εργάζονται και οι δυο και δεν φτάνουν)
β) Με την φορολόγηση του δεύτερου μισού του πληθυσμού η οικονομική κυριαρχία (υποταγή) στον κόσμο γίνεται απόλυτη εφόσον καλύπτει πια το 100% (άνδρες & γυναίκες)
γ) φανερώνει την επιρροή των στο εκπαιδευτικό σύστημα (δημιουργούν παιδεία με έτοιμες γνώσεις (αυτές που θέλουν αυτοί) και όχι Σωκρατική παιδεία που προάγει την αυτενεργεία αυτονομία της προσωπικότητας μας) Τώρα καταλάβατε το γιατί πολεμούν κάποιοι τον Ελληνισμό; καταλάβατε γιατί κάποιοι αποκαλούν αυτούς που αγαπούν την αρχαιοΕλληνική παιδεία "φασίστες" "ναζί" κτλ κτλ; Καταλάβατε τον ρόλο μερικών ανθρώπων όπως Δραγώνα, Ρεπούση, Μ. Κουτσίκου Γιαννάκου, Διαμαντοπούλου κτλ;
δ) αν δεν γνωρίζετε ποιος έφερε το κίνημα αυτό στην Ελλάδα σας γνωρίζω ότι ήταν η Μαργαρίτα, γυναίκα του Ανδρέα και μητέρα του Γιωργάκη πάρτε και τα στοιχεία:

πηγή: knossopolis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου