Αποτέλεσμα αναζήτησης

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Oι (Νεο-οθωμανοί) παίρνουν την Ελλάδα....

Ο τουρκικός (νεο-οθωμανικός) επεκτατισμός συνεχίζεται και μάλιστα χωρίς καθόλου φραγμούς....Θεωρήτικά αυτή την φορά προσβάλει και ιδεολογικά και εδαφικά και πάλι εμάς τους Ελληνες...!!!         
Η τουρκία θέλει οπωσδήποτε να μπεί στην Ε.Ε.. και καλό θα ήταν γιαυτούς να είχαν εδάφη απο τα χώματα της ευρώπης....!!
Πως θα το κάνουν αυτό ... Μάλλον πολύ ευκολα....:




Οι προκλήσεις πολλές ..πάντα υπήρχαν παραβιάσεις απο τον εναέριο χώρο, τελευταία και παραβιάσεις στα χωρικά μας ύδατα απο τουρκικες ερευνητικές φραγάτες....!!!

Τελευταία παρατηρείται αυξημένη στρατιωτική κίνηση στα σύνορα στην Θράκη, υπερβολικός εξωπλισμός, που δηλώνει ετοιμότητα όσον αφορά την διέλευση των τούρκων στα Ελληνικά εδάφη, και περισσότερο στην Β.Ελλάδα (θράκη...) .. Οι Τούρκοι πρόξενοι τελευταία εγκαταλείπουν σιγά σιγά την τουρκική πρασβεία στην Αθήνα και γυρίζουν πίσω στην χώρα τους... Θα μπορούσε να είναι και προετοιμασία πολεμικής επιχείρησης απο την μεριά της Τουρκίας...
Τελευταία και μεγάλη προκληση είναι ο παραπάνω χάρτης...Ο καινούργιος χάρτης της Τουρκίας που δημοσιεύτηκε στο πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας "Μιλλιέτ" δείχνει την Τουρκιά να κατέχει εδάφη από την ωότια Βουλγαρία, μέρη που είναι φιλοτουρκικά με πλειοψηφία των τούρκων κατοίκων, αλλά και μέρη από την Ελλάδα, και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμο...Συγκεκριμένα δείχνει να κατέχει ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (νομοί Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας...Επίσης το Αιγαίο δεν θα το αφηνε έτσι καθώς κάτω απο την επιφάνεια υπάρχουν πολλά βαρέλια πετρελαίου που μάλλον της έχουν κινήσει το ενδιαφέρον...!! Τα νησιά Σάμος, Ρόδος, Κρήτης και φυσικά Κύπρος ανήκουν συμφωνα με τον ΄χαρτη ολόκληρα στην Τουρκία.. Όπως οι παραπάνω περιοχές Βουλγαρίας - Ελλάδας καθώς επίσης και η κατάλληψη ολόκληρης της Αρμενίας(αν είναι δυνατόν) πάντως δεν θεωρήθηκαν "Σκανδαλώδες"
 και υπερβολικά από τον Τουρκικό Τύπο... λες και το έχουν δεδομένο...Έτσι και αλλιώς τελευταία πολλοί τούρκοι κατοικούν στην Θράκη μας, φτιάχνουν Τζαμιά και περιοχές εκτουρκευμένες ... Μήπως να αρχίσουμε να βλέπουμε καθαρά πλεόν ότι στα σχέδια των "ηγετών- Νεοταξιτών" είναι η πώληση της Ελλάδας, και ότι υπάρχει η άτυπη παραχώρηση εδαφών μας στους Γειτονες Τούρκους...Είναι πολύ πιθανό πάντως να μην υπάρξει αντίδραση από την Ελληνική κυβέρνηση, και επίσης πιθανό να χάσουμε την κατοχή της Θράκης κυρίως...

Δείτε μερικά βίντεο για να καταλάβετε πόσο σίγουροι είναι οι Τούρκοι...:





Πηγή : anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου