Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλα λόγια...μεγαλύτερες πράξεις....!!


Ζούμε για να πραγματοποιήσουμε συμφέροντα και στόχους άλλων...Κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει για εμάς..Κάποιοι έχουν γράψει το σενάριο της ζωής... Είμαστε κομπάρσοι που κάνουμε αποκλειστικά ότι λέει το σενάριο τους...


Παρακάτω θα διαβάστε μερικά λόγια-φράσεις που έχουν πεί κατα καιρούς ανθρωποι που έχουν άμεση ταυτιση με την κυριαρχική "ελιτ"...









"Τώρα μπορούμε να δούμε ένα νέο κόσμο να έρχεται, ένα κόσμο όπου υπάρχει μια πολύ πραγματική προσδοκία για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη."

11 Σεπτεμβρίου 1991 - Τζορτζ Γ. Μπους ο πρεσβύτερος


Τζων Σουίντον

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες.»


Henry Ford

Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί.


Σιμόν Πέρεζ

"Η ιστορία γράφεται απ΄ αυτούς που έχουν την εξουσία και το χρήμα. Ούτε οι σκλάβοι ούτε οι φτωχοί άνθρωποι έγραψαν ποτέ ιστορία. Αυτά που διαβάζουμε ως ιστορία είναι αυτά που κάποιοι αποφάσισαν ότι έπρεπε να διαβάσουμε."

 -----------------------------------------------------------
"Από τις μέρες του Σπάρτακου, του Βάισχαουπτ, του Καρλ Μαρξ, του Τρότσκυ, του Μπελακούν, της Ρόζας Λούξενμπουργκ και της Έμα Γκόλντμαν, αυτή η παγκόσμια συνωμοσία μεγαλώνει σταθερά. Αυτή η συνωμοσία έπαιξε καθοριστικό ξεκάθαρο ρόλο στη Γαλλική Επανάσταση. Είχε γίνει το βασικό κίνητρο κάθε ανατρεπτικού κινήματος κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Και τώρα επιτέλους, αυτή η ομάδα των εξαιρετικών προσωπικοτήτων από τον υπόκοσμο των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής κρατάνε τον Ρωσικό λαό από τις τρίχες της κεφαλής και έχουν γίνει οι αδιαφιλονίκητοι κυρίαρχοι αυτής της γιγαντιαίας αυτοκρατορίας."

- Ουίνστον Τσόρτσιλ, προς τον τύπο του Λονδίνου 1922

  -----------------------------------------------------------
"Η αόρατη ισχύς του χρήματος εργάζεται για να ελέγξει και να σκλαβώσει την ανθρωπότητα. Χρηματοδότησε τον Κομμουνισμό, τον Φασισμό, τον Μαρξισμό, τον Σιωνισμό και τον Σοσιαλισμό. Όλα αυτά καθοδηγούνται ώστε να επιβάλουν τις Ηνωμένες Πολιτείες να γίνουν μέλος μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης ..."

- Περιοδικό Αμέρικαν Μέρκιουρι, Δεκέμβριος 1957, σελ. 92


  -----------------------------------------------------------

"Η Τριμερής Επιτροπή είναι προορισμένη να γίνει το όχημα της πολυεθνικής συνένωσης των εμπορικών και τραπεζικών συμφερόντων, καταλαμβάνοντας τον έλεγχο των πολιτικών κυβερνήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Τριμερής Επιτροπή αντιπροσωπεύει μια επιδέξια, συντονισμένη προσπάθεια για να αναλάβει τον έλεγχο και να ενοποιήσει τα τέσσερα κέντρα ισχύος - Πολιτικό, Οικονομικό, Διανοητικό και Εκκλησιαστικό"

- Γερουσιαστής ΗΠΑ, Μπάρυ Γκολντγουότερ στο βιβλίο του "Δίχως απολογίες" - 1964


  -----------------------------------------------------------

Μπιλ Μάγιερς

"Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι σήμερα ο πιο περίοπτος αντιπρόσωπος της ηγετικής κλάσης, μια πολυεθνική αδελφότητα ανθρώπων που διαμορφώνουν την παγκόσμια οικονομία και διαχειρίζονται την ροή του κεφαλαίου. Ο Ροκφέλερ γεννήθηκε με αυτό, και έβγαλε το περισσότερο από αυτό. Αλλά αυτό που κάποιοι επικριτές του βλέπουν ως τεράστια διεθνή συνωμοσία, αυτός το θεωρεί ως συγκυρία της ζωής και απλά μια ακόμα μέρα στη δουλειά...(!)... Στον κόσμο του Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις που τελειώνουν οι επιχειρήσεις και που αρχίζει η πολιτική."


-----------------------------------------------------------

"[Η Νέα Παγκόσμια Τάξη] δεν μπορεί να συμβεί δίχως τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς είμαστε το πιο σημαντικό κομμάτι. Ναι, θα έλθει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, και θα επιβάλει στις Ηνωμένες Πολιτείες να αλλάξουν την αντίληψη τους."

- Χένρυ Κίσσινγκερ, Συμβούλιο Παγκοσμίων Υποθέσεων Συνέντευξη Τύπου, Ξενοδοχείο Γουιλσιρ, 19 Απριλίου 1994



-----------------------------------------------------------

"Για να υπερασπιστούμε την Νέα Παγκόσμια Τάξη, Αμερικανοί στρατιώτες θα πρέπει να σκοτώσουν και να είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν"

- Άρθουρ Σλέσιγκερ, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Ειδικός Σύμβουλος της προεδρίας Κένεντυ


-----------------------------------------------------------

"Είμαστε ευγνώμονες στους Washington Post, New York Times, Time Μagazine και σε άλλους μεγάλους εκδότες των οποίων οι διευθυντές, παρευρέθησαν στις συναντήσεις μας και κράτησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για περίπου 40 χρόνια. Θα ήταν αδύνατο για εμάς ν’ αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο αν ήμασταν εκτεθειμένοι στα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Όμως ο κόσμος είναι πιο εξελιγμένος και προετοιμασμένος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Μια υπερεθνική ηγεσία από τη διανοητική ελίτ και τους διεθνείς τραπεζίτες είναι σαφώς προτιμότερη από την εθνική αυτοδιοίκηση που εφαρμοζόταν τους περασμένους αιώνες"

David Rockfeller, Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων.

-----------------------------------------------------------

Ντέιβιντ Ρόκφελερ

"Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού.Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση και το Έθνος θα δεχθεί την Νέα Παγκόσμια Τάξη"


 -----------------------------------------------------------

''Για περισσότερο απο ένα αιώνα,οι ιδεολογικοί εξτρεμιστές,σε αμφότερα τα άκρα του πολιτικού φάσματος,αρπάζονται απο ευρέως δημοσιευμένα περιστατικά...,προκειμένου να επιτεθούν στην οικογένεια Rockefeller,για την υπέρμετρη εξουσία που ισχυρίζονται οτι ασκούμε στους αμερικανούς πολιτικούς και οικονομικούς θεσμούς.Ορισμένοι πιστεύουν,μάλιστα,οτι αποτελούμε μέρος μιας μυστικής ομάδας που εργάζεται ενάντια στα συμφέροντα των ΗΠΑ,χαρακτηρίζοντας την οικογένεια μου κι εμένα ''διεθνιστές'',και οτι συνωμοτούμε με άλλους ανα τον κόσμο,για να φτιάξουμε μια πιο ενοποιημένη πολιτική και οικονομική δομή-ένα ενιαίο κόσμο εάν θέλετε.Εάν αυτή είναι η κατηγορία,τότε είμαι ένοχος και,μάλιστα είμαι περήφανος γι'αυτό''.

David Rockefeller,Memoirs

-----------------------------------------------------------

Μία Διεθνής Ελίτ

Μια ολιγομελή διεθνής ελιτ ήταν η ίδια που χρηματοδότησε στο παρελθόν την κομμουνιστική επανάσταση και τους Ναζί, και είναι η ίδια που προωθεί σήμερα τη νέα τάξη.

Καθηγητές Antony C. Sutton, Carol Quigley

-----------------------------------------------------------

Περι λέσχης Bilderberg:

• Κατά τους Times του Λονδίνου, η Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, 12-7-1977).

• Κατά το περιοδικό Europeo: «Η Bilderberg αποτελεί μια παγκόσμια κυβέρνηση που καπελώνει τις εθνικές κυβερνήσεις» (Europeo, 15-10-1975)

• Κατά τη γαλλική εφημερίδα Quotidien de Paris: «Επιδίωξη των μελών της Bilderberg είναι η εγκαθίδρυση αποτελεσματικής κυριαρχίας σε διάφορα σημεία του κόσμου με τη μεσολάβηση κυβερνήσεων- ανδρεικέλων που κατευθύνονται από πολιτικούς του κάτω πατώματος (των παρασκηνίων).»

 -----------------------------------------------------------


Εδώ και χρόνια έχει γραφτεί το σενάριο....!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου