Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Μη εκμετάλλευση των ελληνικών ορυκτών πλούτων...!!!(2)



Όπως και σε παλαιότερη δημοσίευση μου ( http://truth-revelation.blogspot.com/2010/09/blog-post_18.html ) θα συνεχίσω να στηρίζω ότι η Ελλάδα είναι πλούσια σε πολύτιμα-ακριβά ορυκτά και κοιτάσματα πετρελαίου....!! Για κάθε νέα πληροφορία θα αναρτάται και καινούργια δημοσίευση....!

Όσον αφορά το πετρέλαιο, το Αιγαίο και το Ιόνιο είναι πλούσιο , είναι απο μόνα τους μια θάλλασα από πετρέλαιο....!

Πληροφορίες θέλουν τους Γερμανούς στην διάρκεια της κατοχής, να κάνουν εξώρυξη πετρελαίου στο Ιόνιο, κάτι που "μάλλον¨το ήξεραν από πριν...!!!





Ωστόσο ούτε σήμερα έχουν ευαισθητοποιηθεί να αναπτύξουν βαριές βιομηχανίες εξώρυξης και αντλησης, ....κρίμα είναι να κάθεται και να μουλιάζει στην θάλλασα τόσο πετρέλαιο...
Θα αποτελούσε κάτι τέτοιο ανάσα στην ελεγχόμενη ασφυκτική οικονομία μας....!


Είναι γεγονός ότι οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν καθορίζονται φυσικά από τους δυο ομόνυμους λαούς....
Κάποιοι Νεοταξιτες που κάνουν κουμάντο, οδηγούν την σχέση των δύο χωρών σε υποτιθέμενη σύγκρουση...ο λόγος είναι ότι γλυκοκοιτάζουν χρόνια τώρα το αιγαίο, το οποίο άτυπα (με εγγραφα κρυφά) τους ανοικει...
Φυσικά δεν επιτρέπουν την αντληση από την Ελλάδα, και με προπαγάνδες προσπαθούν να πείσουν ότι δεν υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα.!!

Τα συμφέροντα της Αμερικής τα ικανοποιεί η Τουρκία που στην περίπτωση αυτή λειτουργεί σαν τσιράκι των ΗΠΑ...!
Κάποιοι μας θέλουν κάτω μάλλον...δεν θέλουν η Ελλάδα να πάει μπροστά, γιατι δύσκολα κουμαντάρεται σαν κράτος...Και τα αμερικανόφερτα σκυλιά που έχουν τα ηνία στην Ελλάδα, δεν θα κάνουν το λάθος να αποκαλύψουν κάτι για τα πετρέλαια...!!!



Αν εκμεταλλευόταν η Ελλάδα ένα μικρό ποσό του ορυκτού πλούτου της, θα γινόταν μια δυνατή χώρα..πλούσια, και με δικαιώματα...προφανώς αυτό δεν είναι στα σχεδιά των "φωτισμένων παιδιών"..
Κάτι τέτοιο θα ήταν εμπόδιο στους σκοτεινούς σκοπούς τους...γιαυτό και κάνουν οτιδήποτε να μην το επιτρέψουν...το Αιγαίο θα πουληθεί ...(τουλάχιστον τα μέρη που έχουν πετρέλαιο)...έχει ήδη αρχίσει...Οι αγοραστές θα κάνουν μάλλον "χρυσή αγορα"....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου