Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΛΑΒΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ...


 ~TRUTH~: Ανέκαθεν οι Έλληνες προκαλούσαν τον φθόνο και την ζήλεια σε άλλους λαούς, και σαν λαός μπαίναμε πάντα στο στόχαστρο άλλων λαών που είχαν βλέψεις για κυριαρχία..! Είτε επειδή φθονούσαν την ανωτεροτητά μας, είτε επειδή ζήλευαν τον πολιτισμό - τις τέχνες - τις επιστήμες μας, ποτέ η χώρα μας δεν έμεινε ήσυχη..
Πέρασαμε πολέμους και χτυπήματα και παραμείναμε αναλλοίωτοι, και ελεύθεροι..! Λαοί που θέλησαν να κατακτήσουν τον κόσμο, έσπασαν πάνω στα σώματα των Ελλήνων.. Η ανώτερη ψυχή των παιδιών της Ελλάδας, και ο υπέρμετρος πατριωτισμός, υπερτερούσαν των σκοτεινών και κατακτητικών σχεδίων ζηλόφθονων λαών.. Κι όμως δεν κουράστηκαν.. Βλέπετε η ανάγκη για κυριαρχία και έλεγχο του κόσμου τους τρέφει και επιτίθονται εκ νέου.. Ύστερα απο τόσους πολέμους, τόσες καταστροφές, τόσα πολιτικά κόλπα, και αλλαγές καθεστώτων, οι Ελληνες άντεξαν... Οι εχθροί βρηκαν νέο τρόπο επίθεσης και για χρόνια έστηναν το σκηνικό έχοντας ρίξει μανδύα στα μάτια των Ελλήνων.. Σχεδίασαν τόσο καλά έναν εσωτερικό εχθρο, που δεν θα γινόταν αντιληπτός απο την μάζα των Ελλήνων, και τον έθρεψαν ώσπου ωρίμασε και βγήκε να κατασπαράξει την Ελλάδα..! Αναίμακτη η μάχη μαζί του κι όμως φαντάζει πιο θηρίο απο όλους τους πολέμους μαζί... κατάφερε να σπάσει τους δεσμούς των Ελλήνων, να αλλοιώσει το φυσικό αίσθημα του πατριωτισμού και αυτό μας έκανε ανισχυρους... Τόσα χρόνια η μητέρα Ελλάδα φροντιζε για τα παιδιά της... τώρα πρέπει να την σώσουμε εμείς.. Οι απόγονοι των αθάνατων Ελλήνων..!

2 σχόλια:

  1. ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD... ......666......13 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:19 μ.μ.

    ΑΡΤΕΜΗ ΜΠΡΑΒΟ....ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=68IDZxn3RmI#!
    Αρτέμης - Πρελούδιον_Το Ξόδι No2 (1080Hd)

    http://www.youtube.com/watch?v=AMScTXuwFIk&feature=share
    TXC Το Ξόδι (video clip)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΕΙΟ !!! ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΣ!!!! ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!!ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!!!Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΨΗΛΑ ...ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΟΣΟ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή