Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ - ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Με αφορμή τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στις 7 Δεκεμβρίου στην οδό Πατησίων, όπου αλλοδαποί μικροπωλητές, επιδώθηκαν σε ρίψεις πετρών και ξύλων σε αστυνομικούς, με τους τελευταίους να εκτοπίζονται χωρίς καμιά αντίδραση, αφήνοντας τους παρανομους αλλοδαπούς μικροπωλητές, να κρατούν τον έλεγχο της περιοχής, ας επεκταθούμε στην πραγματική κατάσταση που επικρατεί αλλά αποσιωπείται απο τα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Εδώ το βίντεο με το συμβάν.....




Στην οδό πατησίων λοιπόν, και συγκεκριμένα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλοδαποί παράνομοι πωλητές, έχουν βρεί "άσυλο" και έχουν στήσει την δική τους επιχείρηση, πουλώντας παράνομα μικροπράγματα και μικροσυσκευές.! Η Ανοχή του κράτους και της αστυνομίας έδωσε δικαιώματα στους ξένους εισβολείς, και βγάζουν λεφτά παράνομα εις βάρος των Ελλήνων καταστηματαρχων που βρισκονται στην γύρω περιοχή..!
Απο την  άλλη τώρα, ομάδα αναρχικών, που επίσης έχουν βρει άσυλο στο Πανεπιστήμιο, παρέχουν ένα είδος προστασίας στους παρανομους αυτούς πωλητές. Οι καταστηματάρχες που έχουν τα μαγαζιά τους εκεί γύρω, αντιμετωπίζουν την κατάσταση αυτή τα τελευταία χρόνια και βλέπουν την ανοχή του κράτους στην παράνομη κινηση των αλλοδαπών.! Ετσι λοιπόν σε έναν χώρο του δημοσίου, αναρχικοί και αλλοδαποί εισβολείς, έχουν βρει καταφύγιο, και σαν συμμορία ελέγχουν όλη την περιοχή. Λογικό είναι οι καταστηματάρχες εκει γύρω να φοβούνται να αντιδράσουν, εφοσον βλέπουν και την ανοχή των αστυνομικών, οι οποίοι δεν αντιδρούν σχεδον καθόλου στις προκλήσεις των παράνομων πωλητών, οι οποίοι χρησιμοποιούν την κάλυψη του ασύλου..! 
Η Λαθραία αυτή εισβολή των ξένων, είναι γεγονός σε όλη την χώρα.. το κράτος το έχει επιτρέψει αυτό γιαυτό και εχουν δημιουργηθεί κυριολεκτικα γκέτο στα οποία οι Ελληνες είναι μειονότητα.! Αν δεν το σταματήσουμε αυτό.. τα επόμενα χρόνια θα δουμε όλη την Ελλάδα ένα γκέτο, όπου θα έχουν τον έλεγχο οι λαθρομετανάστες, το παρεμπόριο, με την κάλυψη των αναρχικών και οι Ελληνες  δεν θα έχουν δικαίωμα να αντιδράσουν..! 
Το Παρεμπόριο σκότώνει την Ελλάδα. Οι εισβολείς που έχουν έρθει λαθραία, και συνεχίζουν τις λαθραίες πράξεις τους εγχώρια, ζημιώνουν την οικονομία και την ευημερία των Ελλήνων.! Αντιδραση εγκαιρα.......
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου