Αποτέλεσμα αναζήτησης

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ (?)



~TRUTH~: Το λέμε και το ξαναλέμε ότι όλα όσα βλέπουμε σαν απλοί θεατές να πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια, μόνο τυχαία συμβάντα δεν είναι...Όλα έχουν προσχεδιαστεί χρόνια πρίν, και απλά έμεναν στα ράφια αυτά τα σχέδια μέχρι να ερθει η ώρα της κάθε χώρας.. Ένα "παλιό" βίντεο, μας δείχνει ακριβώς τον παραπάνω ισχυρισμό..Λέξη προς λέξη μας είχαν προειδοποιήσει, και όλα τα βλέπουμε σήμερα να ξετιλύγονται με άνεση...:

 



Δείτε το βίντεο :
Αυτό που λέει στο 0:07 είναι κάτι που έτσι και αλλιώς το ζούμε, καθώς διανύουμε την πενταετία που αναφέρει ..
0:12 Όλες οι κινήσεις περί κοινών αποφάσεων, μηχανισμών στήριξης, αποφάσεις για ισχυρό ευρώ, υπογραφές και συνέδρια για διαχείρηση της ΕΕ και των κρατιδίων της, αποτελούν την Ευρωπαϊκή ενωποίηση...
0:20 Προσέξτε δεν λέει "ίσως να περιοριστούν" ή οποιαδήποτε άλλη φράση που δηλώνει ότι υπάρχει ενδεχόμενο..Πολύ απλά λέει "ΘΑ" περιοριστούν....Του το είπε με σιγουριά..
Ειρήνη και ευημερία??? Μάλλον εννοεί, πως λόγω δανεισμού και της κατάστασης που θα επέλθει μετά απο αυτόν, θα είμαστε χώρα αδύναμη, και θα αναγκαστούμε να παραχωρήσουμε Γη για να έχουμε την ησυχία μας...!!!(και όπως είχε πει και ο ΓΑΠ, "προτιμώ να έχω λιγότερη γη και να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδυα.....")

0:30 Είναι σαφές ότι εννοεί τις ενέργειες που γίνονται για την προώθηση του σχεδίου της ¨ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" καθώς μιλάει για αλλαγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάτι που θα συμβεί και με την κάρτα..Το προωθούν σαν προστασία και διευκόλυνση, αλλά αυτό που κρύβεται είναι η παραβίαση...Απο εξουσίες πέρα των ελληνικών(για τα λαμόγια που ελέγχουν τον πλανήτη μιλάει)
0:50... Ίσως η κατάσταση αυτή την στιγμή να μην θυμίζει καθόλου Δημοκρατία, αλλά κάποιο άλλο Δικτατορικο ίσως πολίτευμα...!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου