Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

~TRUTH~: Η αναγκαιότητα της αφύπνισης της ανθρωπότητας γίνεται ολοένα μεγαλύτερη..Πρέπει να καταλάβουμε ότι η μοιρα του ανθρώπινου γένους καθορίζεται απο τους "αγγέλους" της Νεας Τάξης... Αφήνοντας το παρελθον και σκαλίζοντας το τώρα, βλέπουμε πράγματα να συμβαίνουν στον κόσμο, σαν να ζουμε μια κατάσταση Deja Vu !! Αποδεικτικά στοιχεία βγαίνουν στην φόρα, και πληροφορούμαστε συνεχώς για τον πόλεμο που καποιοι κάνους στον ανθρωπο.! Ρίχνουν Καρκινικά ιχνοστοιχεία και ιούς στο νερό που πίνουμε, βομβαρδίζουν την ατμόσφαιρα με αλουμίνιο και ραδιενέργεια, "στειρώνουν" την ανθρωπότητα, καταστέλλουν τους εγκεφάλους, δημιουργούν κρίσεις και πολέμους, ελέγχουν την τύχη μας...Είναι οι σκηνοθέτες, και εμείς κομπάρσοι. Η ραδιενέργεια είναι ένα στοιχείο που μένει για χρόνια στην γη και δημιουργεί τρομερά προβλήματα και καταστροφές..Μετά το Τσέρνομπιλ και αφού τέλειωσαν τα αποθέματα ραδίου στην ατμόσφαιρα, ερχεται τώρα το πρόβλημα με τους αντιδραστήρες της Φουκοσίμα να γεμίσει τον πλανήτη με νέο κύμα ραδιενέργειας...Τα όρια ασφαλείας απο την ραδιενέργεια αυξήθηκαν και παρουσιάζουν στον κόσμο ότι το Ραδιο δεν βλάπτει και τόσο..
Πέρα απο τις οικονομικές κρίσεις, ένα άλλο παρακλάδι των σχεδίων της ελίτ, είναι ή κατοχή σημαντικών περιοχών...Έχει ξεσπάσει ένα μεγάλο κύμα εξεγέρσεων στην Βορεια Αφρική, και δεν φαινεται καθόλου τυχαίο απο την στιγμή που εμπλέκεται και το ΝΑΤΟ!!!
Όλα αυτά και πολλά ακόμα, σε μια ανασκόπηση 30 λεπτών όπου ο David Icke δίνει μια καταπληκτική συνέντευξη στον Alex Jones.. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου