Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ

~TRUTH~: Σας έχω επισημάνει ότι κινήσεις παγκοσμίου εύρους, που αφορούν είτε την αγανάκτηση του λαού, είτε κάποια αντίδραση προς το σύστημα, δεν με συγκινούν! Πράγματι ίσως τα όσα λέγονται από τέτοιου είδους ομάδες είναι αλήθεια, ή καλύτερα εμφανίζουν ένα μερίδιο αλήθειας και όχι όλη! Μας λένε πράγματα για τα οποία όλοι έχουμε κάνει συζητήσεις αλλά δειλιάζουμε να τα πούμε δημοσίως για να μην χαρακτηριστούμε ως γραφικοί και τρελοί. Όπως έχω πει, αυτό είναι ένα παιχνίδι για να πληροφορούμαστε με την μερική απόλυτη αλήθεια και να μην μπαίνουμε σε διαδικασίες να κάνουμε έρευνα εις βάθος και βρούμε πράγματα που κάποιους βλάπτουν! Τέτοιες ομάδες, όπως ήταν και οι αγανακτισμένοι είναι πιθανόν καθοδηγούμενες, και βάζουν τον λαό να εξεγείρεται και να επαναστατεί, αλλά με τον τρόπο που θέλει το σύστημα..! Οι μάσκες έπεσαν λοιπόν και για τους ανώνυμους από μια απλή τους δημοσίευση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης..



Όπως είπα, ο λαός βρίσκει στήριγμα σε τέτοιες ομάδες καθώς τον βάζουν να επαναστατεί και να διαδηλώνει, αλλά με τον τρόπο που βολεύει το σύστημα! Συνήθως τέτοιες ομάδες πρεσβεύουν ιδέες και αρχές τις παγκόσμιας διακυβέρνησης, και των σιωνιστικών σχεδίων..
Η παρακάτω δημοσίευση των ανωνύμων θυμίζει τις ιδέες των "αγανακτισμένων" που πρόσφατα είχε γίνει επίσης παγκόσμιο κίνημα:
Η δήλωση αυτή προτρέπει σε μια παγκόσμια αλληλεγγύη και καταργεί τα εθνικά σύμβολα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και γνωστούς όρους της "αριστερής" προπαγάνδας <<Ρατσισμός-φυλετισμός>>. 
Μακριά λοιπόν απο κάθε είδους ομάδες που αναπτύσσονται ταχύτατα σε παγκόσμια κλίμακα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.. Είναι φορείς των ιδεών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όσο και αν ντύνονται με πέπλα επανάστασης και λόγους αλήθειας....

1 σχόλιο: