Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

~TRUTH~:(σχόλιο:) Πως είναι άραγε, όταν η διεθνιστική σας κοσμοθεωρία στρέφεται εναντίον σας; Όταν αυτοί για τους οποίους "δίνετε μάχη" σας χτυπάνε με μένος; Καλώς τα δεχτήκατε μιας και θέλετε μια πολυπολιτισμική Ευρώπη!      Η βίαιη «αντιρατσιστική» συμμορία ‘Antifa(μπλοκ - πολιτικό ρεύμα που στοχεύει -σύμφωνα με τα λεγόμενα των οπαδών της- στην «καταπολέμηση του φασισμού και του ρατσισμού». «Μητρόπολή» της θεωρείται η μεταπολεμική Γερμανία) έχει οργανώσει βίαιες επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη.

Η ομάδα αυτοαποκαλείται «αντιρατσιστική» και έχει στο στόχαστρό της μέλη ακροδεξιών ομάδων. Τα μέλη της συμμορίας συνήθως διασχίζουν τα εθνικά σύνορα για να διαπράξουν βίαιες επιθέσεις.

 
Ένα από τα εν εξελίξει έργα της συμμορίας στη Γερμανία είναι να καταστρέψουν τα καταστήματα ειδών ένδυσης ‘Thor Steinar’. Η ομάδα ισχυρίζεται ότι η αραβικής ιδιοκτησίας εταιρία ένδυσης εξυπηρετεί τους "Ναζί" με το να βάζουν Σκανδιναβικά σύμβολα και εικόνες με Vikings σε μερικά από τα μπλουζάκια τους.

Τα πράγματα πήραν πρόσφατα μια ‘περίεργη’ τροπή όταν ένα εξαγριωμένο πλήθος Κούρδων μεταναστών εισέβαλε στο οίκημα της Antifa στο Βερολίνο και χτύπησε βάναυσα τα μέλη με ρόπαλα του μπέιζμπολ. Η επίθεση σημειώθηκε λίγες μόλις μέρες πριν.
Τα μέλη της "Antifa" έχουν μια έδρα ονομάζεται "Hausprojekt Scherer 8" που βρίσκεται σε γκέτο μεταναστών στο Βερολίνο. Απέναντι από το σπίτι – βάση των Αντίφα είναι το σπίτι μιας βίαιης Κουρδικής συμμορίας ναρκωτικών που ονομάζεται «Μαχητές των Δρόμων» (‘Street Fighters’).

Η κουρδική συμμορία απαίτησε χρήματα για ‘προστασία’ από τη συμμορία των Αντίφα. Εκείνοι αρνήθηκαν. Οι Κούρδοι περίμεναν τους Αντίφα και αφού σχημάτισαν μια ομάδα 30 ατόμων, εισέβαλαν στο σπίτι των Αντίφα κρατώντας ρόπαλα του μπέιζμπολ και άρχισαν να τους χτυπούν βάναυσα. Οι Κούρδοι έσπασαν επίσης τα παράθυρα και κατέστρεψαν τα έπιπλα και ένα μπαρ.

Το επόμενο βράδυ δύο μέλη μιας μπάντας που παίζουν μουσική στο σπίτι των αντίφα δέχθηκαν επίθεση από Κούρδους.

Η αστυνομία λέει ότι η συμμορία των Κούρδων τους είναι γνωστή και όλα τα μέλη της έχουν συλληφθεί για βίαια εγκλήματα κατά το παρελθόν. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο ηγέτης των ‘Street Fighters’, Αχμέτ Α., πρόσφατα ξυλοκοπήθηκε από το παράρτημα των Hells Angels του Βερολίνου.
Τα μέλη της Antifa στο Βερολίνο, αρνήθηκαν να κάνουν κάποια δήλωση. Η μεγάλη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung έγραψε ότι η ιστοσελίδα των αντίφα προτρέπει τα μέλη να μείνουν μακριά από το σπίτι της συμμορίας στο Βερολίνο. Η εφημερίδα αναφέρει και για μία «λευκή με μαλλιά -τζίβες» - μέλος των αντίφα, να λέει ότι φεύγει από την περιοχή επειδή φοβάται την «Κουρδική και την Αραβική μαφία».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "κοσμοθεωρία της αριστεράς παραπαίει."

Ένας κοινωνικός λειτουργός που ξέρει μερικά από τα μέλη των αντίφα λέει: «Βρίσκονται σε σύγχυση που δεν δέχτηκαν επίθεση από τους «Ναζί», ή τους «μπάτσους», αλλά από τους μετανάστες. Αυτό δεν ταιριάζει με την κοσμοθεωρία τους. Λένε ότι οι «Μαχητές του Δρόμου» τους ασκούσαν πίεση να τους δώσουν χρήματα για να τους παρέχουν προστασία. Στην ιστοσελίδα του σπιτιού των αντίφα λέει:

«Δεδομένου ότι δεν πρόκειται για Ναζί ή μπάτσους, οι συνήθεις μέθοδοι για την δράση μας δεν εφαρμόζονται».
 
Το βρήκα εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου