Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

O NIGEL FARAGE ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

~TRUTH~: Ο πλεόν συμπαθής σε πολλούς απο εμάς, Βρετανός εθνικιστής Ευρωβουλευτής, γνωστός για το θάρρος του να εκτοξεύει πύρινους λόγους στους Εβραιοηγέτες της Ευρώπης και το στημένο τους σύστημα, δεν σταματάει ποτέ, και μπράβο του γιαυτό.. Είναι το πρότυπο του πολιτικού που θέλουμε να έχουμε.. Ένας πολιτικός που πάει κόντρα στους δημιουργούς της ιδέας της παγκοσμιοποίησης, και της κατάργησης εθνικών κυριαρχιών. Έχει απειληθεί στο παρελθόν, και μάλιστα είχε ένα "τυχαίο" ατύχημα σε κάποιο ταξίδι του με τζετ. Βγήκε ζωντανός και συνεχίζει να τα "χώνει" στους "φίλους" τους Ευρωβουλευτές. Πρόσφατα επιτέθηκε και πάλι φραστικά στην ...συμπάθεια... του τον Σαυρόμορφο Χέρμαν Βαν Ρομπάι, και στον πρόεδρο της Ευρωβουλής..!
 
Ο Βρετανός όπως και στο παρελθόν αρέσκεται στο να ξεσκεπάζει τα σχέδια του Σιωνισμού στην Ε.Ε και να επικρίνει τις αποφάσεις των υπηρετών του. Μίλησε ενθαρρυντικά για την Ελλάδα, και είπε ότι δεν αποτελεί κάποια θυγατρική εταιρεία της Γερμανίας για να έχει τέτοια αντιμετώπιση, αντιθέτως είναι ένα έθνος με υπερηφάνεια, δοξα, και ιστορία.. Εϊναι το έθνος που μας έδωσε την Δημοκρατία.!
Σε κάποιο σημείο μάλιστα "σατύριζε" τον πρόεδρο, και τον αποστόμωνε. Ο τελυταίος, ανύμπορος να τον κάνει να σταματήσει του έκλεισε το μικρόφωνο...

Απόσπασμα απο την "επίθεσή" του:
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου