Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΕΛΟΙΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ



~TRUTH~: Έχουμε ξαναπεί για την μανία των "Ιουδαίων" να διασύρουν τον Χριστιανισμό, και να αυτοαποκαλούνται οι εκλεκτοί... Δεν χάνουν ευκαιρία να χλευάζουν την Θρησκεία των Δυτικών, και τις εορτές που σχετίζονται με αυτή... Δείτε μια εκπομπή - show που σατυρίζει την στάυρωση του Ιησού, ένα γεγονός που υπάρχει στις καρδιές των Χριστιανών...Δεν σέβονται τίποτα !!!




4 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ....ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ...ΕΧΩ ΦΟΒΕΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ....ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ..??Μπορείτε αφτό πού λέτε να μου το εξηγήσετε,για το λόγο πώς πετάτε μια πρόταση χωρίς χωρίς να την ονομάσετε..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τη λέξη Κύριε/α μου ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ, καταλαβαίνουμε όλοι μας σε αφτό το άρθρο πόσο ασέβεια και ρατσισμό τρέφετε απέναντι στο προσώπο του συνανθρώπου σας...Έτσι μας δείχνει την αγάπη της θρησκείας αυτής..Δεν σας κατηγορώ γιατί και εγώ χριστιανός είμαι...Αλλά με τη λέξη σκουπίδια αναφέρετε κάτι άχρηστο που δεν έχει σημασία..Μπορεί που διαφωνώ απόλυτα μαζί σας να είναι 'σκουπίδια' γιατί μέσα σε μια θρησκεία υπάρχει ένα τεράστιο σύνολο ανθρώπων που δεν είναι σκουπίδια οι άνθρωποι..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή