Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Τι διδάσκει το Ταλμούδ......(το αντιστοιχο κοράνι - ευαγγέλιο του Ισραήλ)

Όταν βλέπω την σημαία των εβραίων τρελένομαι......!!!!!

Είναι η φυλή που έχει υιοθετήσει την ιδεολογία των Ναζί , κάτι σαν την Αρεία φυλή - Καθαρή φυλη....!!

Πιστεύουν ότι είναι οι Θεοί ή τουλάχιστον ότι ο Θεός εφτιαξε αυτούς σαν ανθρώπους και όλους τους μη - εβραίους τους θεωρούν στην καλύτερη περίπτωση, σκυλιά!!!!!!


Γιαυτούς οι εγκληματικές πράξεις μετράνε μόνο αν τις προκαλέσει ένας μη - εβραίος....!!
Δεν τους νοιάζει καθόλου για τον υπόλοιπο κόσμο εφόσον γιαυτούς ανθρωποι είναι μόνο όσοι είναι εβραίοι.....





Αυτά και πολλά τέτοια ακραία μέτρα εφαρμόζονται στο Ταλμούδ, το δικό τους ευαγγέλιο.....!!

Διάφοροι στίχοι από το Ταλμούδ:
"Αυτοί που διαβάζουν την Καινή Διαθήκη δεν έχουν θέση στον κόσμο που έρχεται" Sanhedrin 90a

"Οι εβραίοι πρέπει να καταστρέψουν τα βιβλία των Χριστιανών, π.χ. την Καινή Διαθήκη" Shabbath 116a 


Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο" TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22 30



"Μια έγκυος μή εβραία δεν είναι καλύτερη από ένα έγκυο ΖΩΟ. " TALMUD: Coschen Hamischpat 405

"Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ." TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b

"Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο." TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b

Οι εβραίοι μπορούν ελεύθερα να εξαπατούν τους απίστους : Sanhedrin 57a . "'Ένας εβραίος δε χρειάζεται να πληρώσει σε έναν μη-εβραίο τους χρωστούμενους μισθούς για τη δουλειά του." 

"Αν ένας εβραίος μπει στον πειρασμό να διαπράξει κακό, θα πρέπει να πάει σε μια πόλη όπου θα είναι άγνωστος και να κάνει το κακό εκεί." Moed Kattan 17a




   
Οι εβραίοι είναι Θεϊκοί : Sanhedrin 58b. "Αν ένας ειδωλολάτρης (μη-εβραίος) χτυπήσει έναν εβραίο, ο μη-εβραίος πρέπει να θανατωθεί. Το να χτυπήσει κανείς έναν εβραίο είναι το ίδιο με το να χτυπήσει το Θεό."

Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους: Baba Kamma 113a. "Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο"

Προσβολές προς την Παναγία : Sanhedrin 106a. Η μητέρα του Ιησού ήταν μια πόρνη: "Εκείνη που ήταν απόγονος βασιλέων και κυβερνητών έκανε την πόρνη στους μαραγκούς."  

Οι εβραίοι μπορούν να κλέψουν τους μη-εβραίους : Baba Mezia 24a. "Αν ένας εβραίος βρει ένα αντικείμενο χαμένο από κάποιον μη-εβραίο("ειδωλολάτρη") δε χρειάζεται αυτό να επιστραφεί." (Επιβεβαιώνεται επίσης στο Baba Kamma 113b). 


Οι εβραίοι δικαιούνται να ληστεύουν και να φονεύουν μη-εβραίους : Sanhedrin 57a. "Όταν ένας εβραίος φονεύει έναν μη-εβραίο δεν ισχύει η θανατική ποινή. Οτιδήποτε κλέψει ένας εβραίος από έναν άπιστο μπορεί να το κρατήσει.

Οι εβραίοι μπορούν ελεύθερα να εξαπατούν τους απίστους : Sanhedrin 57a . "'Ένας εβραίος δε χρειάζεται να πληρώσει σε έναν μη-εβραίο τους χρωστούμενους μισθούς για τη δουλειά του."

"Οι μη-εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει 'εκθέσει τα χρήματά τους στο Ισραήλ'." Baba Kamma 37b.

Η γενοκτονία εγκρίνεται από το Ταλμουδ: Minor Tractates, Soferim 15, Κανών 10 : Αυτό είναι το ρητό του ραββίνου Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog ("Ακόμα και οι καλύτεροι των μη-εβραίων θα πρέπει όλοι τους να θανατωθούν").

Το Hagigah 27a αναφέρει ότι κανένας ραββίνος δεν μπορεί να πάει ποτέ στην κόλαση

Οι εβραίοι διαθέτουν υψηλότερο νομικό κύρος : Baba Kamma 37b. "Αν ένα βόδι ισραηλίτη σκοτώσει το βόδι ενός Κανανίτη δεν υπάρχει ευθύνη, αλλά αν το βόδι ενός Κανανίτη σκοτώσει το βόδι ενός ισραηλίτη...η πληρωμή πρέπει να αποδοθεί στο ακέραιο."

"Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραββίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση."
  
"Η σεξουαλική επαφή μεταξύ των μη-εβραίων είναι όπως η συνουσία των ζώων." TALMUD: Sanhedrin 74b

"Αν και ο μη-εβραίος διαθέτει την ίδια σωματική δομή με τον εβραίο, συγκρίνεται με τον εβραίο όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο." TALMUD: Schene luchoth haberuth, σελ.250b



Αυτά και πολλά άλλα τέτοια διεστραμμένα, πιστεύουν οι Εβραίοι....!!! 

3 σχόλια:

  1. Κάτι ήξερε ο Χίτλερ και τους σκότωνε εν ψυχρώ, κάτι μου λέει ότι οι Εβραίοι ανάγκασαν τον κόσμο να στραφεί εναντίον του Χίτλερ κι όχι ο ίδιος εναντίον του κόσμου! Κάτι ήξερε κι ο Γ. Παπαδόπουλος και τον φάγανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πεις κι'αλλες μαλακιες για να τα πιστέψουν οι βλακες;; Τόσο πολυ μισείς τους εβραίους;; Ή τους φοβάσαι δεν παίζει κάτι άλλο. Σκεφτοσουν πολύ ώρα αυτά που έχεις γράψει . αυτές τις μπούρδες? Εσύ σαν έλληνας που είσαι ακου τα χρυσά αυγά σου και γραψε περισσότερα για να τα πιστέψουν αμόρφωτοι. Προκαλείς το μίσος προς εβραίους αυτοι που έχουν χάσει την ζωή τους. Δεν τους λυπασαι τοσα έχουν περάσει.. σαν δεν ντρέπεσαι λίγο βρωμιαρη
    Ψιτ και που είσαι κανείς δεν χονευει γι'αυτο ή ελλαδα σου δεν θα υπάρξει σε λίγα χρόνια.. κοίτα να βαλεις μυαλό και ασε τα όνειρά που βλέπεις.. εφόσον δεν ζεις στο ισραηλ δεν θα μιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή