Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (?)

~TRUTH~: Έχω αναφέρει πολλές φορές, αποσπάσματα απο τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, ταυτίζοντάς τα με γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα.! Σε πολλά απο αυτά ένας στόχος τους που ξεχωρίζει, λόγω των καταστάσεων των τελευταίων ετών είναι, ότι όταν ο κόσμος κουραστεί απο τα αδύναμα πολιτικά συστήματα που τους βάζουμε σκοπίμως όλα αυτά τα χρόνια, και έρθει η ώρα να επαναστατήσουν μαζικά, τότε θα είναι η ώρα να πάρουμε της κατάσταση στα χέρια μας βάζοντας τους δικούς μας ανθρώπους-οικονομολόγους να κυβερνουν!!!
Δείτε τις διεθνείς και κυρίως τις εγχώριες εξελίξεις, την εποχή που διανύουμε. Μια παγκόσμια οικονομική κρίση επικρατεί, και η Ελλάδα έχει χτυπηθει άσχημα απο αυτη. Πολιτικά, όλα αυτά τα χρόνια το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο, και ο Έλληνας, έπειτα απο 20 + χρόνια αγανάκτησε με τα δυο μεγάλα δημοκρατικά κόμματα που κυβερνούν αυτά τα χρόνια.!  Έφεραν την Ελλάδα σε νέα κατοχή, και αυτή την φορά, είναι χειρότερη.. Ο Έλληνας βράθηκε σκλαβωμένος οικονομικά, και δέσμιος των ξένων συμφεροντων, κάτι που θα κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα.. Φυσικά όλα αυτά, και στην Ελλάδα και σε διεθνή τομέα, είναι στημένα και οι κυβερνησεις παίζουν τον ρόλο του εντολοδόχου..! Ο κόσμος έχει αρχίσει να οδηγείται, εκει που τον θέλουν οι Παγκόσμιοι ηγέτες.. Ο λαός έχει κουραστεί πλέον και θέλει έναν άρχοντα, να τον οδηγήσει στην σωτηρία. Αναζητά έναν ανθρωπο, ικανό να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, γεμάτο με γνώσεις και ικανότητες που θα βγάλουν τον πολίτη απο την δύσκολη κατάσταση..
Ένας τεχνοκράτης λοιπόν, συνδυάζει γνώσεις στα οικονομικά συστήματα, και διεθνή κατάρτηση. Έναν τέτοιο ηγέτη ο λαός θα μπορούσε να τον δεί σαν σωτήρα.. Ηδη και στην Ελλάδα αλλά και στην Ιταλία, όσον αφορά τις τελευταίες μέρες, η κυβέρνηση ανατράπηκε κακήν κακώς, και ανέλαβαν κυβερνήσεις τεχνοκρατών... ο Λουκάς Παπαδήμος και ο Μαριο Μόντι αντίστοιχα, είναι πρόσωπα με οικονομικές γνώσεις και ευρέω γνωστα στην παγκόσμια ελιτ τραπεζιτών και κεφαλαιούχων.! Ο δικός μας παλαιότερα μέρος της μυστικής αλλά περιβόητης λέσχης Bilderberg, είναι μέλος της Τριμερούς επιτροπής που ιδρύθηκε απο τον Ροκφέλλερ, και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ(Ευρωπαικής κεντρικής τράπεζας)!! Ο Αντίστοιχος ιταλός, ο Μοντι, επικεφαλής της Ευρωπαικής Τριμερούς επιτροπής, και εκτελεστικό όργανό της!
Όπως καταλαβαίνετε και οι δύο αυτοί έιναι χωμένοι βαθιά στα οικονομικά και πολιτικά παγκόσμια συστήματα, και έχουν μεγάλη δύναμη και επιρροή..!
Προσωπικά και το τονίζω, περιμένω ότι ο Λουκάς παπαδήμος, έχει εντολές να γίνει ποθητός απο τους Ελληνες, και πριν τις εκλογές να ιδρύσει δικό του κόμμα ώστε να εκλεγεί και να παραμείνει ηγέτης της Ελλάδας... 
Ηδη και στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα δημοψηφίσματα αναφέρουν ένα μεγάλο πλήθος αρέσκειας στα πρόσωπα και των 2..!
Έτσι, με το να μείνουν στην κυβερνηση της χώρας, και με το να μπουν οι τεχνοκράτες ηγέτες σε σημαντικά κράτη, η Νέα τάξη πραγμάτων θα έχει τον εύκολο δρόμο, που θα οδηγεί στην σκλαβιά των λαών, και τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη...!!!

6 σχόλια:

  1. ΑΡΣΙΝΟΗ Η 2η ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗ ΑΜΑΖΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΛ 666...15 Νοεμβρίου 2011 στις 12:18 π.μ.

    ΕΝΑ ΞΑΦΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΄΄ΑΡΡΩΣΤΟΙ΄΄ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

    Η αστροπολιτεία των Ολυμπίων έφθασε στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος το 1947. Με την άφιξή τους έστειλαν στην επιφάνεια της Γης ένα υποθυγατρικό σκάφος με Βιορομπότ να φέρει το μήνυμα της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» στο γήινο άνθρωπο που καταδυναστευόταν από τους αποστάτες. Όμως αυτό είχε την τύχη που έχει ένα παιδικό παιχνίδι στα χέρια ενός πιθήκου. Ο χειριστής του σκάφους ήταν Βιορομπότ, το οποίο φυλάγουν οι Αμερικάνοι.

    Την τεχνολογία του κοσμοσκάφους αυτού που προσγειώθηκε στο ROSWELL μόλις σήμερα μπορούν να εννοήσουν και να χρησιμοποιήσουν. Αυτό που ενόχλησε πολλούς, ήταν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα και η λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» και γι' αυτό το έθαψαν για να μη φανεί η ουράνια προέλευση της Ελληνικής γλώσσας και γραφής.

    «Από την εποχή της 7ης Αποστολής (25.000 πΧ.) έχουμε επέμβει για τη βιολογική βελτίωση του ανθρώπου 76 φορές. Οι 24 έγιναν μετά το μεγάλο κατακλυσμό (Ατλαντίδα 9.560 πΧ). Ο ρυθμός της βιολογίας της Γαίας είναι υπό συνεχή έλεγχο. Αυτοί που υλοποιούν τις εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας είναι οι Διακανονιστές Κοινωνικής Ισορροπίας που βρίσκονται ανάμεσά σας. Αυτούς δεν τους γνωρίζουν οι Αποστάτες».
    «Η ΝΑΣΑ προσποιείται ότι αναζητά εξωγήινους πολιτισμούς. Γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα και ετοιμάζεται για την απόκρουσή μας, συνεργαζόμενη με τους αποστάτες. Σκόπιμα παραπλανά τον κόσμο να μας αναζητούν σε λάθους χώρους και συχνότητες».

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΙ΄ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΙΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ....

    (από την ομάδα του ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 666 ΕΛ SPACE TIMELORD)

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΑ...

    ...JESUS SAVES...

    ΥΓ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΊ΄ΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Z.O.G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666......15 Νοεμβρίου 2011 στις 12:28 π.μ.

    ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΗΊ΄ΝΑ ''ΖΩΑ'' ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ! ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ....Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ....ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΖΟΜΠΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΧ!....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ....ΗΛΙΘΙΟΙ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ....
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΟΝΑΧΙΜ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ''ΑΝΑΔΥΣΙΝ ΤΟΥ ΑΒΑΔΔΩΝ'' ΚΑΙ ΤΩΝ 72 ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ TERRA ΚΟΛΑΣΕΩΣ! ΜΟΝΟ ΟΥΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΠΕΤΥΧΑΝ, ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΠΑΛ ΕΞΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑΔΥΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓXΘΕΝΤΑ FREAKS! TO ΠΕΝΘΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 660 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ Κ0Λ0ΒΟΥ!!!!


    ...Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...

    Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕΣ ' ΤΗ ΝΥΧΤΑ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΙ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠ' ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΟΥΝ!

    ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7ος και ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ...

    ...ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ...

    ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ...

    ...JESUS SAVES...

    .....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....

    .....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

    ...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ...
    ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
    ......666......
    (Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά όλα που διατυπώσατε. Αλλά μια μικρή παρατήρηση...! Πώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε όρους όπως ΕΛ - Ολύμπιοι - Νεφελίμ - Αποστάτες - Χρονολογίες Προ Κοινής Εποχής, και στο τέλος να πετάτε το JESUS SAVES??? Διαλέξτε.. Πατρώα Ελληνική Θρησκεία, ή Εβραϊκό δόγμα?? Αρχαίοι Έλληνες με τον πλουσιότερο πολιτισμό, τις τέχνες, τις επιστήμες που δεν σκυβουν το κεφάλι και δεν προσκυνούν, Ή ΝεοΈλληνες που προσκυνουν ένα αλλοδαπό δόγμα, υποταγμένοι, χωρίς σημαντική ανάπτυξη είτε σε πολιτισμικό επίπεδο είτε σε πνευματικό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 19 days + 15h : 16m : 59s ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι πρόκειται να γίνει στις 7 Δεκεμβρίου ανώνυμε 11:44???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή