Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ




Εθνική Δράση Ηλείας: Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Μάκη Παρασκευόπουλου(Δήμαρχου Πύργου) για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στις οποίες εκτός των άλλων αναφέρονται κακόβουλες κριτικές προς την ομάδα της Εθνικής Δράσης Ηλείας, παραθέτουμε εδώ την απάντησή μας...!





Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου  2011, την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο Δήμαρχος Πύργου, έστειλε το δικό του μήνυμά για την ημέρα αυτή στους πολίτες του Πύργου ή ,πιο σωστά ,στους δημοτικούς συμβούλους και τους εργαζόμενους του Δήμου... Ο δήμαρχος δεν αρκέστηκε σε σχόλια και δηλώσεις για την 17 Νοεμβρίου, αλλά προχώρησε και σε άλλη μια ιστορική αναδρομή με φόντο την 28 Οκτωβρίου... Την Ημέρα εκείνη να θυμίσουμε ότι η Εθνική Δράση Ηλείας μοίρασε φυλλάδια με ένα πολιτικό μήνυμα, σχετικά με την εικόνα της Ελλάδος σήμερα..

Η δήλωση του Δημάρχου ήταν η εξής:
" Την ημέρα της 28 Οκτωβρίου, μια βροχή από ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ άρχισε να πέφτει από την ταράτσα του τρίτου ορόφου, και ξαφνικά το πλήθος (σχόλιο ΕΔΗ - το οποίο πλήθος, αργότερα διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση της χώρας και διέκοψε την τέλεση της παρελάσεως) άρχισε να χειροκροτά, φορτισμένο ακριβώς από τα ίδια συναισθήματα, ότι μια ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ είναι ντε και καλά επαναστατική πράξη. Μετά το τέλος του επεισοδίου έσκυψα και μάζεψα μια ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και είδα ότι ήταν ΧΟΥΝΤΙΚΗ . Ήταν ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Εθνικής Δράσης. Το λέω αυτό για να δείξω πόσο μπερδεμένα είναι τα πράγματα σήμερα, και πόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν."

 Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμήσουμε τι έγραφε εκεινη την μέρα η περιβόητη "Προκήρυξη" 

" Το ΟΧΙ το '40 το έγραψαν με αίμα οι προγονοί μας. Το ΝΑΙ στην προδοσία της πατρίδας μας, το έγραψε με μελάνι η πολιτική σας. Καμιά ανοχή στο σάπιο πολιτικό σύστημα. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
 

Βρήκαμε λοιπόν την παραπάνω αναφορά του Δημάρχου, αναφορά κακόβουλου υπαινιγμού, η οποία ,δίχως άλλο, αμαυρώνει την εικόνα της Δράσης μας. Κύριε Δήμαρχε ," χαρακτηρίσατε  επιπόλαια ως χουντικό, το μήνυμά μας, την στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Λαού, έχει αγανακτήσει για το σύστημά σας  και τις "ασέλγειες" των πολιτικών που απαρτίζουν το σύστημα αυτό σε βάρος του Έθνους μας, και των λαικών δικαιωμάτων.!

Ένα μήνυμα λοιπόν που εκπροσωπεί  την κοινή γνώμη, και την λαική ανάγκη για κοινωνική δικαίωση, γίνεται κατακριτέο από την εξουσία,έστω κι αν  αυτή είναι τοπική ,αλλά  συμπλέει με την κεντρική εξουσία. Το μήνυμα αυτό δεν εκπροσωπεί την ανάγκη για δικτατορία  ή την αναβίωση ‘χουντικών’ μεθόδων, αλλά μια μαζική φωνή των Ελλήνων πολιτών, για προστασία του Εθνικού συμφέροντος, και της λαϊκής διαβίωσης. Με τέτοιου είδους δηλώσεις εσείς και όλοι όσοι  εξυπηρετούν το ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα (κυριολεκτικά ,αν σκεφτούμε τις  δωροδοκίες  για SIEMENS, εξοπλισμούς κλπ που και η ίδια η  Βουλή αναγνώρισε , αλλά …παρέγραψε) , διαμορφώνεται στον Έλληνα πολίτη μια συνείδηση, που τον κάνει να ντρέπεται και να φοβάται να φέρει εθνόσημα και εθνικά σύμβολα, καθώς και να αποστρέφεται  λέξεις που περιέχουν συνθετικά όπως,<< Έθνος>> και<< Ελλάς>>, με τον φόβο να μην κατακριθεί ή χαρακτηρισθεί, "συντηρητικός και φασίστας ή χουντικός" με την "λασπωμένη" ερμηνεία που έχει δοθεί στις λέξεις αυτές, από γνωστά διεθνιστικά ρεύματα, που  τώρα αγανακτούν και αυτά με το ξεπούλημα της χώρας!

Με το να μην συμφωνείτε με το πολιτικό μήνυμα αγανάκτησης που αναφέρεται στο φυλλάδιο, γίνεστε αυτομάτως συνένοχος στην Εθνική προδοσία και μέρος του συστήματος που πρόδωσε και ξεπούλησε την χώρα και τα δικαιώματα του Λαού στους ξένους ηγεμόνες. Η επαναστατική γενιά σας, και συγκεκριμένα μέλη με πρωταγωνιστικό ρόλο στην "εξέγερση" του '73, που παραπλάνησαν τόσους φοιτητές, με ψευδή οράματα για ελευθερία και δημοκρατία, σήμερα αν όχι όλοι, οι περισσότεροι κατέχουν πόστα στον πολιτικό και μη τομέα!!

 Η δημοκρατία που τάξατε τότε, σήμερα είναι απλά ένα προσωπείο που καλύπτει την δική σας χούντα και των αντιλαϊκών κυβερνήσεων σας, που έχουν ρίξει την Ελλάδα στην δανειακή κατοχή και στην κοινωνική εξαθλίωση. Ο λαός όλης της μεταπολιτευτικής περιόδου  εξαπατήθηκε εκ νέου, με τον μύθο που περιέλαβε την μέρα της 17 Νοεμβρίου 1973 με σκοπό την διασφάλιση των θέσεών σας και των συμφερόντων των ληστρικών "δημοκρατικών" κυβερνήσεων! Ο Λαός πρέπει να γνωρίζει την ιστορική αλήθεια  που δεν ειπώθηκε  ποτέ!

Κύριε Δήμαρχε, η τοπική αγανάκτηση υπάρχει, και αυτή λαμβάνουμε και εκφράζουμε και εμείς σε τοπικά πλαίσια..! Ο Πύργος Ηλείας, βίισκεται σε μαρασμό. Το ομολογείτε και εσείς με κατά καιρούς δηλώσεις σας .Η Ηλεία έχει αφεθεί στο έλεος της κρίσης και παρουσιάζει την πιο θλιβερή ίσως εικόνα της. Έργα που υπόσχονταν ανάπτυξη έχουν σταματήσει ή έχουν καθυστερήσει, όπως η Ολύμπια Οδός  και η διαμόρφωση του Αεροδρομίου Ανδραβίδας.
Εικόνες ντροπής σε όλο τον Πύργο, με τα σκουπίδια παντού, λαθρομετανάστες και ρομά , να ζητιανεύουν στην είσοδο της Πόλης, άσχημα οδοστρώματα, άσχημη κυκλοφορία λόγω έλλειψης θέσεων στάθμευσης και πολλά άλλα έχουν δημιουργήσει την αγανάκτηση στους Πυργιώτες και τους Ηλείους πολίτες...

Η δική σας η γενιά λοιπόν, με τα υψηλά πόστα, σκοπίμως οδήγησε τον Έλληνα στην συνείδηση του υπερκαταλωτισμού, του δανεισμού και του εμφύτευσε την ιδέα του φταίχτη για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδος. Ρίξατε με ψέματα και προπαγάνδες ένα Έθνος σε λήθαργο ενώ όλο σας το σύστημα  εκτελούσε τις εντολές των ξένων δυνάμεων, και έχωνε την χώρα πιο βαθιά στον λάκκο.

Το φυλλάδιο ή προκήρυξη όπως είπατε, κύριε Δήμαρχε,(αλήθεια ,ξέρετε την διαφορά;) έχει ένα μήνυμα. Ένα Εθνικό μήνυμα αφύπνισης. Ένα μήνυμα κοινωνικής ανάγκης. Ο Έλληνας θα ξυπνήσει και θα λύσει τα δεσμά του δούλου που του έχετε περάσει με την ψευτοδημοκρατία σας και θα δραπετεύσει από τα σχέδια τα δικά σας και των ξένων αφεντικών σας.!

Βοηθήστε και εσείς ως πρώτος πολίτης της πρωτεύουσας του νομού στην στήριξη του έθνους και των χειμαζόμενων συμπολιτών μας .Η τυχόν σιωπή σας δεν σας τιμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου