Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!!!


~TRUTH~: Θυμάστε την φράση του ΓΑΠ στις αρχές διακυβέρνησης του, "Η αλλάζουμε ή βουλιάζουμε?"
Το σύστημα που ακολουθεί πιστά ο Παπανδρέου, είναι αυτό του λαϊκού εκβιασμού... Φαινεται πως ο Εθνοπροδότης ΓΑΠ ξέρει καλά το παιχνίδι της μπλόφας για να επηρεάζει τον λαό..
Οι εντολές που έχει πάρει για παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας πρέπει να εφαρμοστούν με οποιοδήποτε τρόπο..γιαυτό άλλωστε πήρε και το χρίσμα απο τους ξένους πλουτοκράτορες να κυβερνηση την Ελλάδα.. 
Χρησιμοποιεί τον εκβιασμό, ώστε να διχάσει τον λαό, και να τον αποσπάσει απο μια ενωμένη αντίδραση. Θέτει στον ελληνικό λαό, διλλήματα-εκβιασμούς για το δήθεν εθνικό συμφέρον. Πριν απο κάθε νέο "πακέτο" μέτρων ή νομοσχεδίων, χρησιμοποιεί παγίδες όπως οι εκβιασμοί και οι εκλογικές διαδικασίες... Μέσω αυτών των διλλημάτων στοχοποιεί τον ελληνικό λαό, ώστε να του δόσει εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης και έτσι να συνεχίσει με τις "ευχές " του λαού πλέον το καταστρεπτικό σχέδιο που εκτελεί..
Τις τελευταίες μέρες, και έπειτα απο την Ελληνική οργή που ξέσπασε στον εορτασμό της εθνικής μας επετείου στις 28 Οκτωβρίου, οι δανειακοί εισβολείς έστησαν ένα νέο παιχνίδι καθοδήγησης του λαού. Αρχικά αρνηθηκαν να χορηγήσουν την νέα δόση του δανείου που είχε υπογραφεί λιγες μέρες πριν, εφόσον ο λαός αντιδρούσε... με άλλα λόγια, μας λένε απλά, " αντιδράτε?? Δεν παιρνετε δόση και μένετε εκτεθημένοι.." Στηριζόμενος σε αυτό ο ΓΑΠ, έβαλε το δίλλημα στον λαό για άλλη μια φορά... μέσω του δημοψηφίσματος για το αν θέλουμε την 6 δόση, ή αν θέλουμε να βγούμε απο την Ευρωπαική ζώνη... Βέβαια για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος, και να κατευναστεί η οργή του, ο ΓΑΠ χρησιμοποίησε και επιχειρήματα, που δεν αφήνουν περιθώρια αντιδρασης.. Για ακόμα μια φορά χρησιμοποίησε το γνωστό μοτίβο, ότι παίρνουμε αυτην την δυσκολη αποφαση για τελευταία φορά, και τωρα όσο ποτέ πριν πρέπει να βαδισουμε ενωμένοι για την Εθνική σωτηρία.. Θα επιλέξουμε να μεινουμε στο ευρώ και να μας δώσουν τα χρήματα που θα μας σώσουν , ή θα βγουμε απο την Ευρωπαϊκή ζώνη, και θα αντιταχθούμε των Ευρωπαϊκών δυνάμεων και θα μείνουμε μόνοι μας... Όπως βλέπετε το δίλλημα που θέτει δεν αφήνει περιθώρια αντιδρασης.. Έτσι όπως και κάθε φορά, εμφανιζεται ώς σωστος δημοκράτης που δίνει δικαίωμα στον λαό να εκφράσει  την γνώμη του που όμως αυτή ειναι καθοδηγούμενη, και έτσι περνει την ψήφο εμπιστοσύνης, για να συνεχίσει.. Επειτα απο κάθε λαική αντίδραση, χρησιμοποιεί την ιδια τακτική..
Ένα νέο όμως συμβαν έγινε στο τελευταίο αυτό δίλλημα..! Ο Σαμαράς, που για δύο χρόνια έδειχνε μια αντιμνημονιακή στάση, και πρότεινε σκληρές διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ και έτσι γινοταν ολοένα πιο αρεστός στον Ελληνα πολίτη, έδειξε για πρώτη φορά την συνοχή του στην συμφωνία που υπεγράφει για την παραχώρηση της 6ης δόσης.. Ίσως τώρα που διαφαίνεται ότι τέλειωσε ο ρόλος του ΓΑΠ, θέλει να δείξει ο νέος επίλεκτος των ξένων συμφερόντων, και να συνεχίσει αυτός οτι άρχισε ο συμφοιτητης του ο ΓΑΠ..!
Σενάρια δημιουργίας μιας ενωμένης κυβερνησης που θα συμπορευθεί για το μέλλον της Ελλάδας, έχουν τεθεί στο πολιτικό τραπέζι.. Αυτό είναι μια πάγια τακτική του ΔΝΤ. Πρώτα χρησιμοποιεί μια "υπηρεσιακή" κυβερνηση που εκλέχθηκε με συντριπτικό ποσοστό απο τον λαό, ώστε να περάσει τα δύσκολα μέτρα, να κάνει την δυσκολη και βρώμικη δουλειά δηλαδή, και έπειτα όταν ο κόσμος φτάσει στα όριά του, "στήνει" κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που λόγω της ανάγκης του λαού θα υπερψηφισθεί. Η κυβέρνηση αυτή θα βαδίσει εννοείτε στα ίδια βήματα, και θα συνεχίσει πλέον την ευκολη δουλειά της ολοκληρωτικής παράδωσης της χώρας στους ξένους, εφόσον είναι και δεκτή απο τον Ελληνα πολίτη..!

Πρέπει να ανοιξουμε τα μάτια μας, και να βλέπουμε τα υποπτα συμβάντα που κρύβουν οι πολιτικές τους τρίπλες. Να καταλάβουμε ότι όλο το σκηνικό της κρίσης φτιαχτηκε για να υποτάξουν την Ελλάδα, απο την στιγμή που όλοι μας καλωσορίσαμε το ΕΥΡΩ, μέχρι τώρα που προσπαθούν να μας "σώσουν"... Η κάθε κινηση εντίδρασης τους κόβει τον αέρα και στενεύει τα περιθώριά τους.. Μην μασάτε, μην δέχεστε, μην υποκύπτετε... ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ με κάθε τρόπο απένταντι στους σύγχρονους εφιάλτες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου