Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ~TRUTH~: Το θυμάστε το εξώφυλλο στα αριστερά...!!!
Πριν κάτι μήνες, το συγκεκριμένο περιοδικό μας κατέκρινε με χυδαίο και ακρως ειρωνικό τρόπο για την κακή διαχείρηση της εγχώριας οικονομίας μας...!!! Πώς??? απεικονίζοντας το αρχαιοελληνικό αγαλμα της αφροδίτης με σηκωμένο τον "μέσο"..!!!

Σε νέο και πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού focus, επιβραβεύουν τον ΓΑΠ...!!!

Δείτε :
Αυτό είναι πράγματι απο τα αμίμητα. Το γερμανικό περιοδικό FOCUS τα εξώφυλλα του οποίου είχαν προκαλέσει εθνική αγανάκτηση προβάλλει τους «Καλύτερους του 2010» σε διάφορους τομείς δραστηριότητας. Στην κατηγορία «Οι επτά καλύτεροι διαχειριστές κρίσεων του 2010» την 4η θέση καταλαμβάνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος χαρακτηρίζεται «Σωτήρας των Ελλήνων».
Γράφει το γερμανικό περιοδικό: Ο 58χρονος Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε το 2010 αντιμέτωπος με έναν ηράκλειο άθλο. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έπρεπε να αποτρέψει την χρεωκοπία της Ελλάδας, κάτι που στις αρχές του έτους φαινόταν μάλλον απίθανο. «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», τόνισε ο Παπανδρέου απευθυνόμενος στη συνείδηση των συμπατριωτών του. Αμέσως μετά αποφάσισε την αύξηση του ΦΠΑ στο 23%, την περικοπή μισθών στο Δημόσιο μέχρι και κατά 30%, καθώς και σημαντική αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης. Και όλα αυτά παρά τις μαζικές αντιδράσεις. Εάν η πολιτική του για τη διαχείριση της κρίσης αποδώσει τελικά καρπούς, εξαρτάται από το εάν θα καταφέρει να δαμάσει τον καλπάζοντα πληθωρισμό και να δώσει νέα πνοή στην οικονομία της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου