Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!

~TRUTH~: Ακόμα μία Τουρκική πρόκληση μέσα σε 2 εβδομάδες!!!
Μια κορβέτα του Τουρκικού στόλου αλώνισε κατα μήκος του Αιγαίου...Και μάλιστα όχι για βόλτα..!!!

Η κορβέτα ανίχνευσε πιθανόν εξοπλισμό της αεράμυνας της Σκύρου...!!! Και όλα αυτά χωρίς εμπόδιο απο τον Ελληνικό στόλο..:
Την ώρα που στην Αθήνα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και το ΓΕΝ αναλώνονταν στο να προσπαθούν να αποδείιξουν ότι το "ξεφλούδισμα" του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ είναι σύνηθες περιστατικό, οι Τούρκοι προχωρούσαν σε άλλη μία επιθετική ενέργεια στέλνοντας την πολύ γνωστή μας κορβέτα BODRUM (F-501) A-69 type, σε αποστολή έξω από την Κύμη στην Εύβοια με όλα τα ραντάρ και τους αισθητήρες της ανοικτά και....
παραβιάζοντας επί μισή ώρα τα εθνικά χωρικά μας ύδατα έξω από την Σκύρο! 

Η BODRUM ξεκίνησε την πορεία της το απόγευμα από τα Δαρδανέλλια πήρε πορεία δυτική πέρασε ανοικτά του Αγίου Ορους και εν συνεχεία ακολούθησε πορεία νότια. 
Έφτασε στην Σκύρο, τον βασικό πυλώνα της ελληνικής αεράμυνας στο Αιγαίο, όπου με χαμηλή ταχύτητα πέρασε δυτικά του νησίου και κατευθύνηθηκε προς την Κύμη στην Εύβοια, στο ύψος της Κύμης πήρε πορεία βορειοανατολική και τώρα βρίσκεται δυτικά της Χίου, κάπου στο κεντρικό Αιγαίο. Στα ελληνικά χωρικά ύδατα βρέθηκε περί τις 02.40 τα ξημέρώματα και αποχώρησε από αυτά περί τις 03.15.
Στην Σκύρο είναι πέρα από την Σμηναρχία Μάχης, είναι εγκατεστημένη μία συστοιχία MIM-104 Patriot ΡAC-3 και επίσης μία συστοιχία MM-40 Exocet που ελέγχουν όλο το Αιγαίο, από την περιοχή εξόδου των Δαρδανελλίων μέχρι και την περιοχή έω από τον ναύσταθμο της Σμύρνης.
Είναι η δεύτερη κίνηση τέτοιου είδους που κάνουν οι Τούρκοι μέσα σε μία εβδομάδα και ο προβληματισμός ως προς το τι εξυπηρετούν αύτές οι κινήσεις στα Επιτελεία είναι αρκετά έντονος. Υπάρχει μία άποψη ότι πιθανόν να δοκιμάζουν το νέο σύστημα ραντάρ ελέγχου του Αιγαίου το Uzun Ufuk.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι η πρώτη φορά που ακολουθούν αυτή την πορεία. Η BODRUM είχε γίνει "διάσημη" όταν τον Αύγουστο του 2009 έχασε λίγο έξω από το Καστελόριζο σε πρόσκρουση στα βράχια ξέρας της περιοχής τον ανθυποβρυχιακό θόλο της.
ΠΗΓΗ

~TRUTH~: Το Δευτερο καράβι Τουρκικής προελεύσεως μέσα σε 2 εβδομάδες, που γυριζει ανενόχλητο και κατασκοπεύει την Ελληνική "στρατιά"... Σας θυμίζω ότι πρόσφατα  ότι Έλληνες στρατιωτικοί διοικητές των συνοριακών φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών που βρίσκονται στον ποταμό Έβρο, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας, αντισυνταγματάρχη Σουλεϊμάν Γιουκσέλ, εκπρόσωπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας.
Η απίστευτη αυτή παραχώρηση έγινε με σκοπό δήθεν να κλείσουν τα κενά στην συνοριακή γραμμή που επιτρέπουν σε οικονομικούς μετανάστες να μπουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου