Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ???~TRUTH~: Η Τουρκία απο το περασμένο καλοκαίρι προμηθεύεται οπλικά συστήματα και εξοπλισμό που χρειάζεται μια χώρα σε περιπτωση πολέμου, και συγκεκριμένα σε περιπτώσεις εφόδου σε άλλη χώρα...!!! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που μπαίνουν καθημερινά στην Θράκη κυρίως, και ένα κλιμα ανεξαρτητοποίησης της Θράκης(κάτι σαν το Κόσσοβο) και του Αιγαίου υπάρχει στην Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα των δυο χωρών..!!!
Το NewsBomb αποκάλυψε στοιχεία "προδοσίας" της Χώρας μας...Δείτε :

Οι Έλληνες στρατιωτικοί διοικητές των συνοριακών φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών που βρίσκονται στον ποταμό Έβρο, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας, αντισυνταγματάρχη Σουλεϊμάν Γιουκσέλ, εκπρόσωπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας.
Η απίστευτη αυτή παραχώρηση έγινε με σκοπό δήθεν να κλείσουν τα κενά στην συνοριακή γραμμή που επιτρέπουν σε οικονομικούς μετανάστες να μπουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Η συμφωνία για την παραχώρηση αυτών των χαρτών με τα μυστικά περάσματα έγινε κατά την επίσκεψη του Έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου στην Άγκυρα και τη συνάντηση που είχε εκεί χερσαίων δυνάμεων της Τουρκίας στρατηγό Έρνταλ Τσεϊλάλογλου.
Η παράδοση αυτών των πολύ σημαντικών απόρρητων χαρτών γίνεται σε μία εποχή που η Τουρκία προμηθεύεται ειδικά οχήματα που μπορούν αν μετατραπούν σε γέφυρες για το πέρασμα δυνάμεων και τεθωρακισμένων από τον ποταμό Έβρο για την Ελλάδα.
Έτσι για μια ακόμα φορά η Ελλάδα υποκύπτει στις δήθεν προσπάθειες αντιμετώπισης των μεταναστών που έρχονται από την Τουρκία παραδίδοντας πολύ σημαντικούς χάρτες που αποκαλύπτουν τα μυστικά περάσματα στον ποταμό Έβρο.
 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου