Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Προσοχή..: Η αποχή στις εκλογές δεν θα τους τιμωρήσει...!



Ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα αυτό, για να ξέρουμε και τι κάνουμε:


Όχι αποχή όχι άκυρο όχι λευκό

Πολλοί αγανακτισμένοι ψηφοφόροι, αποφασίζουν να ψηφίσουν άκυρο ή λευκό ή ακόμα και να μην πάνε στις κάλπες, με σκοπό να τιμωρήσουν έτσι, τα μεγάλα κυρίως κόμματα, ως υπεύθυνα για την κατάντια της χώρας. 

Είναι όμως έτσι τα πράγματα.......;;;;;;





Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Καλλικράτης :....όσα δεν ξέρετε!



Απο τον Μάϊο του 2010 μεχρι σήμερα ακούμε όλοι για το Νέο προγραμμα " Καλλικράτης". ¨ το οποίο το παρουσιάζουν ώς λύση για ένα καλό κράτος, ένα κράτος οργανωμένο, κράτος αυτοδιοίκησης, που θα υπάρχει εμφαση σε όλους τους δήμους και όλα τα διαμερίσματα.!


Πόσοι απο εμάς όμως πραγματικά γνωρίζουμε τι προκειται να γίνει με την υλοποίηση του προγράμματος αυτού, που ξεκινάει απο 1 Ιανουαρίου 2011?

Παρακάτω δείτε τα πραγματικά αποτελέσματα και τους απώτερους στόχους της κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ η όποία έφερε στο προσκύνιο το προγραμμα αυτό όπως και παλαιότερα που είχε υπερψηφίσει το σχέδιο καποδίστριας...!



Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Νοοτροπία Εβραίων...!



Σας έχω ξαναπεί, πως οι Εβραίοι είναι ένας σημητικός λαός στην καταγωγή, και ότι πιστεύουν ότι αυτοι είναι οι απεσταλμένοι του Θεού, Τα παιδιά του Θεού, οι επίλεκτοι και άλλα τέτοια, και τρέφουν μίσος για κάθε μη εβραίο (Gentile όπως αποκαλούν τους Ελληνες και γενικά τους μη εβραίους απο τα αρχαία χρόνια..)

Παρακάτω θα δείτε ότι η αντιληψή τους αυτή τους έχει κάνει παρανοϊκούς, και σκέφτονται και πράττουν με ακραιότητες...!!

Ένα κομικ που δημοσιεύεται σε μια εβραϊκή εφημερίδα(HEEB), δειχνει ακριβώς πως σκέφτονται για κάθε gentile (μη εβραίο - Ελληνα.)

Δείτε το(είναι με αγγλικούς υπότιτλους):

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η ζωή ένα παιχνίδι....!

Μία παλαιότερη δημοσίευση στο blog αφορούσε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι (Illuminati card game).. Το επιτραπέζιο αυτό αποτελείτε από κάρτες, οι οποίες έχουν θέμα καταστροφές που μπορεί να συμβούν στον κόσμο....!!
Το παιχνίδι αυτό κυκλοφόρησε πριν το 2000( αρχή Νέας Εποχής) και όμως τυχαία πολλες από τις κάρτες του παιχνιδιού αυτού έχουν συμβεί..!Ξαναλέω ΤΥΧΑΙΑ....

Δείτε ξανά το αρθρο για να πάρετε λεπτομέρειες για το παιχνίδι και πώς συνδυάζεται με διάφορα καταστροφικά γεγονότα που επηρέασαν τον πλανήτη.. ===> ( http://truth-revelation.blogspot.com/2010/07/illuminati-card-game.html ) <===


Παρακάτω ένα βίντεο που είναι γεμάτο από γεγονότα που έχουν συμβεί, ποιοι κρυβονται απο πίσω τους, και πως κάποιοι τα είχαν προβλέψει ή καλύτερα πως μας είχαν προειδοποιήσει...:




Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Συνέντευξη ενός Μασόνου...όλη η αλήθεια..!

Στο παρακάτω βίντεο, ένας μεγάλος σε ιεραρχία Μασόνος 90 βαθμού, εξομολογείται τα μυστικά της Μεγάλης στοάς και των αποκρυφιστικών - παγανιστικών ρευμάτων...

Ένα απολαυστικό βίντεο με αλήθειες για το ποιοι είναι οι Τέκτονες - Μασόνοι, τι σκοπούς έχουν, πως συνδέονται με την παγκόσμια κυριαρχία, και πολλά άλλα που δεν ξέρουμε για τους μεγάλους "μαστορες"....:







Οι τελευταίες κυβερνήσεις που οδήγησαν την Ελλάδα στην "μαυρη τρύπα".

Όσοι πιστεύουν ότι η κρίση έγινε τυχαία και ήρθε τα 2 τελευταία χρόνια θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους..


Ας κάνουμε μια συνοπτική παρουσίαση των κυβερνήσεων της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια με μεγαλύτερη έμφαση στην κυβέρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου. Μετά λοιπόν από 11 χρόνια κυβέρνησης Π.Α.Σ.Ο.Κ. με τελευταίο πρωθυπουργό τον κ. Κωνσταντίνο Σημίτη ο οποίος.................





Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

H αλήθεια για τους πρωτεργάτες του Κομμουνισμού..



Νομίζετε ότι ο Κομμουνισμός αποτελλεί μια λύση - διαφυγή από τα Ψευτοδημοκρατικά κόμματα??


Είναι οι ανθρωποι που θα αντισταθούν στον καπιταλισμό και τον Φασισμό των μεγάλων ηγετών...


Θεωρήτικά ίσως να είναι ή μάλλον να φαίνεται έτσι...!::


ας γυρίσουμε λίγο τον  χρόνο πίσω, τότε που οι πρωτεργάτες του Κομμουνισμού έφεραν τις νέες ιδέες για την τυρρανία που ακούνταν στους πολίτες - εργάτες...
Πώς ξεκίνησαν και απο πού κατάγονται...?
Διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες,..:


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αλήθειες που σοκάρουν για τα σχέδια της "Ελιτ".

Ο Aaron Russo είναι ένας Εβραίος σκηνοθέτης του Hollywood, ο οποίος δίνει μια συνέντευξη στον Alex Jones μιας περίπου ώρας με τίτλο "Historic interview with Aaron Russo". Στο παρακάτω 10λεπτο βίντεο λέει μεγάλες και σημαντικές αλήθειες
μεταφέροντας τις συζητήσεις που είχε με τον προσωπικό του φίλο Rockefeler

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Όλη η προδοσία από το PAPANDREOU Family...!!!



Η οικογένεια Παπανδρέου είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Ελλάδα, και στις προγενέστερες " εκδόσεις " της και στις τρέχουσες, λόγω των Ηγετικών αξιωμάτων που υπηρέτησαν και υπηρετούν τα μέλη της μέχρι σήμερα...!

Αυτή μάλλον είναι και η καταδίκη της Ελλάδας..

Ενα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο παρακάτω, εξηγεί πώς η Ελλάδα καταστρέφεται σιγά σιγά απο τους Παπανδρέου, και ποιοι εξυπηρετούνται από τις κυβερνήσεις της Φαμίλιας...:







Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Οικολογική καταστροφή στην Ουγγαρία...Αιτία...!

 Πριν απο περίπου μία εβδομάδα...μια τεράστια καταστροφή ξεκινά να θερίζει την Ουγγαρία...

Προκειται για μια οικολογική ζημιά που προκάλεσαι το σπάσιμο ενός μικρού φράγματος μιας δεξαμενής τοξικών αποβλήτων σε ένα εργοστάσιο αλουμινίου...!
¨οσο μικρό και άν ακούγεται η ζημιά που θα προκληθεί είναι τεράστια...




Μεγάλα λόγια...μεγαλύτερες πράξεις....!!


Ζούμε για να πραγματοποιήσουμε συμφέροντα και στόχους άλλων...Κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει για εμάς..Κάποιοι έχουν γράψει το σενάριο της ζωής... Είμαστε κομπάρσοι που κάνουμε αποκλειστικά ότι λέει το σενάριο τους...


Παρακάτω θα διαβάστε μερικά λόγια-φράσεις που έχουν πεί κατα καιρούς ανθρωποι που έχουν άμεση ταυτιση με την κυριαρχική "ελιτ"...




Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Oι (Νεο-οθωμανοί) παίρνουν την Ελλάδα....

Ο τουρκικός (νεο-οθωμανικός) επεκτατισμός συνεχίζεται και μάλιστα χωρίς καθόλου φραγμούς....Θεωρήτικά αυτή την φορά προσβάλει και ιδεολογικά και εδαφικά και πάλι εμάς τους Ελληνες...!!!         
Η τουρκία θέλει οπωσδήποτε να μπεί στην Ε.Ε.. και καλό θα ήταν γιαυτούς να είχαν εδάφη απο τα χώματα της ευρώπης....!!
Πως θα το κάνουν αυτό ... Μάλλον πολύ ευκολα....:


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Η αλήθεια για το χρήμα και τα χρέη...!



Είμαστε όπως είναι γνωστό πλέον στα χέρια του Δ.Ν.Τ.... Εμείς και όσοι υποχρεώνονται σε αυτούς τους Παγκόσμιους "γενικούς τραπεζίτες" ελέγχονται και ολοκληρωτικά απο αυτους και οι κυβερνήσεις απλά είναι τα πιονια τους που άλλωτε καθαρίζουν το έδαφος , άλλωτε προετοιμάζουν τον κόσμο για κάποιο ερχόμενο σχέδιο των Παγκοσμιων Ηγετών...!!

Ένα ενδιαφέρον άρθρο της διαδικτυακής οικονομικής εφημερίδας Euro2day μας απάντάει στα ερωτήματα που δημιουργούνται μετά την κρίση και τον Δανεισμο... όπως που χρωστάμε, ποιος ακριβώς μας τα έδωσε ....
Διαβάστε το άρθρο παρακάτω και θα απαντηθούν οι απορίες σας καθώς θα πάρετε μια ουσιώδης εικόνα για τη δημιουργία του χρέους...!




Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Μη εκμετάλλευση των ελληνικών ορυκτών πλούτων...!!!(2)



Όπως και σε παλαιότερη δημοσίευση μου ( http://truth-revelation.blogspot.com/2010/09/blog-post_18.html ) θα συνεχίσω να στηρίζω ότι η Ελλάδα είναι πλούσια σε πολύτιμα-ακριβά ορυκτά και κοιτάσματα πετρελαίου....!! Για κάθε νέα πληροφορία θα αναρτάται και καινούργια δημοσίευση....!

Όσον αφορά το πετρέλαιο, το Αιγαίο και το Ιόνιο είναι πλούσιο , είναι απο μόνα τους μια θάλλασα από πετρέλαιο....!

Πληροφορίες θέλουν τους Γερμανούς στην διάρκεια της κατοχής, να κάνουν εξώρυξη πετρελαίου στο Ιόνιο, κάτι που "μάλλον¨το ήξεραν από πριν...!!!