Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

H Αλήθεια που δεν....μας δείχνουν....!!!

Αυτό το blog έχει σκοπό να βρει πράγματα και γεγονότα που αποκρύπτονται εδώ και χρόνια, και θα συνεχίζουν να αποκρύπτονται, για διάφορους σκοπούς, για διάφορες αιτίες, μεσα σε διάφορες εποχές, για διάφορα θέματα...ΑΛΛΑ από τα ίδια πρόσωπα....! Αυτά τα κρυμμένα πράγματα πιθανόν να απαρτίζουν ένα ένα σαν ένα τεράστιο παζλ την αλήθεια που τόσο καλά έχουν καταφέρει να μας κρύψουν... Την οποία ξέρουν να την αντικαθηστούν με μιά πολύ καλά φτιαγμένη ιστορία, όπου ο ανθρωπος αναγκάζεται να κάνει πράγματα σαν να ακολουθεί έναν συγκεκριμένο δρόμο... Μια τέλεια ιστορία που μας την πλασσάρουν σαν αλήθεια, για να καλμάρουν τις αβεβαιώτητες του ανθρώπου, να του δώσουν κίνητρα να κανει πράγματα, να του δώσουν κάτι να πιστέψει, να του δώσουν νομους να ακολουθεί, να του μάθουν να ξεχωρίζει το καλό από το κακό....Και όλα αυτά για το "καλό τους"...Είναι μια πολύ λεπτή γραμμή που μας χωρίζει από την πραγματική αλήθεια, και στην πραγματικότητα φτάνει μια μικρή προσπάθεια για να ανακαλύψουμε μικρά διαφορετικά πραγματα από αυτά που ξέρουμε, και όμως την γραμμή αυτή την έχουν κάνει τόσο ισχυρή με τους αιώνες, που μας φένεται πολύ δύσκολο να δούμε παραπέρα, η ανύπαρκτο ή τρελό πολλές φορές το οτιδήποτε διαφορετικό μας πουν... Και είναι λογικό με το πέρασμα των χρόνων, έχουν γίνει πολύ "δυνατοί" βλέποντας ότι μπορούν να πετύχουν πολλά....Σε συνδυασμό με την αγνοιά μας και την όποια δυναμή τους πάνω μας, κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους όλες τις εξουσίες, όλα τα αξιώματα, όλα τα "πόστα" που έχουν επιρροή στον ανθρωπο...: Κυβέρνηση - Ηγεσία, Τράπεζες, ΜΜΕ, Εκκλησίες - Θρησκεύματα, Στρατό, Εκπαίδευση.... ΌΛΑ ...Με τόσα πόστα θα συμπέρανε κανείς ότι είναι εκατομμύρια από αυτούς, και για το λόγο αυτό είμαστε και θα είμαστε ανήμποροι να τους αντιμετωπίσουμε....Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι είναι πολλοί λίγοι αυτοί οι ανθρωποι σε σχέση με τον πληθυσμό της υφηλίου, και οι οποίοι έχουν πολή δύναμη και πλούτοι, εξυπνάδα και γνώση, και ασκούν επιρροή σε όλους, και φτιάχνουν "στρατούς" που τους υπηρετούν εναντιον των απλών ανθρώπων....
Θα έχετε όλοι ακούσει το τάγμα των illuminati.... και όμως ποτέ δεν θα σας έλεγαν τι πραγματικά είναι...απλά μέσα από πολλές ταινίες και διάφορα άλλα πράγματα που προβάλλονται κυρίως απο τα MME δίνουν σημάδια ζωής και τους αρέσει να μαθαίνουμε για αυτούς απλά πράγματα....Αυτό τους αρκεί....!!!
Φημολογείται ότι άρχησαν να υπάρχουν την 1 Μαΐου 1776, στις σκοτεινές εποχές του Μεσαίωνα, και ξεκίνησε σαν τάγμα που είχαν ελεύθερη σκέψη, και εκπροσωπούσαν ένα παρακλάδι των Διαφωτιστών. Κάποιοι έλεγαν ότι δημιουργήθηκαν για να ανατρέψουν κυβερνήσεις.... Είχαν τάση στα γράμματα, τις τέχνες, την αρχιτεκτονική γιαυτό και αποκαλούνται και Πεφωτισμένοι ή Τέκτονες....Επίσης πιστεύεται ότι είχαν πρότυπο τον Μασωνισμό....!!!!

Μεσα σε αυτό το Blog θα δούμε γεγονότα που συνδέονται με αυτό το τάγμα, καθώς και πράγματα που μας κρύβουν, ποιοι είναι πραγματικά, αν υπάρχουν ακόμα, και τους βαθύτερους σκοπούς τους.....!!!!

Μόνο αν ψάξεις....θα βρείς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου