Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΧΑΝΟΥΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


~TRUTH~: Πολλοί θα έχετε ακούσει την γιορτή των Ιουδαίων "Χανουκά"..
¨οπως επίσης θα ξέρετε ότι είναι σχεδόν η αντίστοιχη των Θεοφανείων - Φώτων.!
Αυτό που μάλλον πολλοί δεν γνωρίζετε είναι το τι συμβολίζει και τι εκφράζει αυτή η γιορτή.!


 Το χανουκά λοιπόν εορτάζεται απο τους Εβραίους στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και κρατάει 8 μέρες! Σύμφωνα με τα βιβλία των Μακαββαίων, η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην εισβολή των μακκαβαίων στην Παλαιστίνη, και η σφαγή των Ελλήνων ακολούθων του Αντιόχου ( Επίγονος μεγά Αλεξανδρου) που κατοικούσαν εκεί.! Είναι λοιπόν όπως λένε η μέρα που σφαγιάστηκαν οι "αχρηστοι" και "σκοτεινοί" Έλληνες και η κυριαρχία των Φωτισμένων Μακαββαίων!

Την συγκεκριμένη εορτή καθε χρόνο φροντίζουν να την τιμούν και πολλοί Έλληνες "Εθνοπατέρες" όπως και εκπρόσωποι του ΛΑ.Ο.Σ.... 
Την μέρα αυτή όμως τιμά και η Ορθοδοξία και η Ελληνική εκκλησία, και συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου τιμά τους Αγίους 7 Μακαββαίους.. Δεν τιμά φυσικά τον Αντίοχο και τους Ελληνες που σφαγιάστηκαν, αλλά την φυλή των Μακαββαίων, και συγκεκριμένα επτά Μακαββαίους αδερφούς, που υποτιθεται βασανίστηκαν απο τους "κακούς" Έλληνες, την μητέρα τους Σολομονή και τον διδάσκαλό τους Ελεαζάρ!!

 

4 σχόλια:

  1. Σέ βρίσκω μακράν...νυχτωμένο γιά τήν ούσία τῆς ὑπόθεσης...γιά ψάξου λίγο καλύτερα...ἀφοῦ χρησιμοποιεῖς παραπάνω τό..."truth" τίμησέ το κιόλας...τά ψεύδη καί ἡ παραπληροφόρηση δέν μᾶς κάνουν καλύτερους οὔτε περισσότερο...Ἕλληνες φίλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε τι είμαι νυκτωμένος ρε φίλε; Τόσο που το τονίζεις κιόλας... μακράν... !!! Όταν προσάπτεις κάτι, να το επεξηγείς... Και εγώ μπορώ να πώ ότι είσαι διάφορα, όπως πιονι, ανθρωπος σε λήθη, υπνωτισμένος, και άλλα τέτοια, αλλά θα πρέπει να εξηγήσω και το γιατί,,, ΑΝ ΤΑ ΠΩ!! Καληνυχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o anonumos ap to polu to fos exei tyflothei teleios mou fainetai.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΝΟΥΚΑ
    O Κώστας Πλεύρης στον ΕΚ 2/3 Αντιρατσιστικός Νόμος 2Mar'11
    https://www.youtube.com/watch?v=OAzXAidLcWg
    ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή