Αποτέλεσμα αναζήτησης

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ !


 ~TRUTH~: Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαι κατά της επιβολής με την χρήση βίας και δεν έχω ουσιαστικά πρόβλημα με τους αλλοδαπούς που έρχονται να επισκεφτούν την Ελλάδα.. Εκεί που νιώθω ότι θίγομαι εγώ και η χώρα μου, ότι δεν υπάρχει σεβασμός των αλλοδαπών (ακόμα και Ελλήνων) μέσα στην Ελλάδα, είμαι υπέρ της γρήγορης απομακρυνσης και συμμορφωσης των τραμπούκων με οποιοδήποτε τρόπο...!! Εσείς λοιπόν που είστε υπέρ των δικαιωμάτων των αλλοδαπών, και θεωρείτε παράφρονες εμάς τους Πατριώτες, (βλεπε κ. Λαζόπουλο, κ. Νταλάρα) παρτε σαν παραδειγμα το παρακάτω περιστατικό που δημοσίευσε το Νυχτοβάτης
και σκεφτείται αν όντως φωνάζουμε και αντιδρούμε άδικα...Τέτοια περιστατικά γίνονται πολύ συχνα πλέον, επειδή εμείς δώσαμε τον αέρα...!




 Πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μας ένα βίντεο από άγριο ξυλοδαρμό αλλοδαπού από Έλληνα, το βίντεο είναι αρκετά σκληρό για να το αναρτήσουμε μιας και έχουμε πλέων τον φόβο της δικαιοσύνης και τον Μ.Κ.Ο που προστατεύουν τους κάθε είδους λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα μας.
 Στο συγκεκριμένο σημείο στην Βουλιαγμένη πάνε πολλά ζευγαράκια να απολαύσουν την θέα στην θάλασσα και τον ουρανό. Μια συμμορία από 3 αλλοδαπούς εδώ και καιρό (και με αιματηρά επεισόδια στο παρελθόν, πέρσι στο ίδιο σημείο είχαν βιάσει μια νεαρή κοπέλα που στην συνέχεια την εγκατέλειψαν στο λιμάνι του Πειραιά ενώ είχαν χτυπήσει πολύ άσχημα τον νεαρό φίλο της από την Γλυφάδα ) έχει την περιοχή υπό έλεγχο και παρενοχλεί συστηματικά ζευγαράκια, μόνο που αυτή την φορά έπεσαν σε λάθος άνθρωπο. Μετά από κυνηγητό ο Έλληνας έπιασε  τον έναν από τους τρις και έπεσε πάρα πολύ ξύλο ενώ βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.
 Θα είναι πολύ αργά όταν οι άρχοντες αυτού του τόπου καταλάβουν πόσο κακό έχουν δημιουργήσει, φαινόμενα όπως στην Αγγλία δεν θα αργήσουμε να έχουμε και στην Ελλάδα.

πηγή

3 σχόλια:

  1. μπραβο στο παληκαρι, καλα του εκανε,ελπιζω να τον αφησε παραλητο το σκουλικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΥ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ.

    ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @2:59
    Όπα ρε φίλε!
    Έκανε μόνο 2 λάθη σε 15 γραμμές (πλέον, τρεις)
    Εσύ έκανες ένα λάθος (πέσει -εκτός και αν γράφεις σε υποτακτική!) σε τρείς γραμμές!!
    Και ΔΕΝ γράφεις και σε πεζά!
    Είσαι τουλάχιστον άδικος! (και υπερ-"πατριώτης"!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή