Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥ....

~TRUTH~ : Το παρακάτω βίντεο, πιστεύω δεν θέλει ιδιαίτερη περιγραφή... Είναι ένας λόγος απο μόνος του.. Ένας λόγος αφύπνισης, για έναν λαό που του έριξαν το πέπλο της λήθης, και ξέχασε τους δεσμούς με το ένδοξο παρελθόν...!

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΒΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ;


 ~TRUTH~: Στο παρακάτω κείμενο, γίνεται μια αναφορά σε πράγματα που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε για την σελήνη.. Αναλύεται μια θεωρία περί φυσικότητας ή μη, της σελήνης, αναπτύσσοντας επιχειρήματα απο τον επιστημονικό και αστρονομικό χώρο. Χρησιμοποιώντας φυσικούς νομους και θεωρίες, τεκμηριώνει την άποψη "λίγων" στο ότι η σελήνη, είναι τεχνητή... Πρίν το χαρακτηρήσετε, υπερβολικό, και απόληξη μεγάλης φαντασίας, διαβάστε το όλο... Οι Επιστημονικές ενδείξεις και αποδείξεις, σιγουρα θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε ότι ξέρατε για την Σελήνη...!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΕΘΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (?)

~TRUTH~: Ο εορτασμός των Χριστουγέννων είναι στην ουσία ημέρες ανάμνησης της γεννήσεως του Ιησού, όπου ο κόσμος είναι χαρούμενος για την γέννηση του "σωτήρα" και την νική προς τον θάνατο και το κακό..! Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε, είναι ότι η προέλευσή της έρχεται απο το μακρινό παρελθόν και συγκεκριμένα υιοθετεί αρχαία Ελληνικά έθιμα...



Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ - ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Με αφορμή τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στις 7 Δεκεμβρίου στην οδό Πατησίων, όπου αλλοδαποί μικροπωλητές, επιδώθηκαν σε ρίψεις πετρών και ξύλων σε αστυνομικούς, με τους τελευταίους να εκτοπίζονται χωρίς καμιά αντίδραση, αφήνοντας τους παρανομους αλλοδαπούς μικροπωλητές, να κρατούν τον έλεγχο της περιοχής, ας επεκταθούμε στην πραγματική κατάσταση που επικρατεί αλλά αποσιωπείται απο τα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Εδώ το βίντεο με το συμβάν.....


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΧΑΝΟΥΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


~TRUTH~: Πολλοί θα έχετε ακούσει την γιορτή των Ιουδαίων "Χανουκά"..
¨οπως επίσης θα ξέρετε ότι είναι σχεδόν η αντίστοιχη των Θεοφανείων - Φώτων.!
Αυτό που μάλλον πολλοί δεν γνωρίζετε είναι το τι συμβολίζει και τι εκφράζει αυτή η γιορτή.!


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΧΡΕΗ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ...

~TRUTH~: Μας είπαν ότι χρωστάμε και το δεχτήκαμε, και μάλιστα μερικοί από εμάς δεχτήκαμε και ότι ευθυνόμαστε εμείς για το χρέος, χωρίς να το ψάξουμε παραπέρα και να βρούμε τους πραγματικούς φταίχτες.! Μας έβγαλαν τα "κακά" παιδιά της Ευρώπης, αφού φαίνεται ότι το "μικρό" μας χρέος απειλεί την οικονομία στην Ευρώπη και όχι μόνο. Και αφού το δεχτήκαμε και αυτό έχουμε πλέον τον φόβο των Ευρωπαίων, τους οποίους αφήνουμε να κάνουν τα αφεντικά και να κρατούν την ζωή μας στα χέρια τους...! Αυτό που επίσης δεν ψάξαμε, είναι αν όντως είμαστε τόσο μεγάλο πλήγμα για την Ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία...
Για να μπούμε κατευθείαν στο θέμα, ψάχνοντας κανείς μπορεί κάλλιστα να διαπιστώσει ότι η Ελλάδα ( όπως και άλλες χώρες που έχει εισβάλει το ΔΝΤ) δεν αποτελεί μεγάλο χρέος σε σχέση με τα παγκόσμια χρέη που υπάρχουν.. Δείτε τον παρακάτω πίνακα:

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ....

‘Ηταν για χρόνια στη μασονία. Είχε μάλιστα μεγάλο «βαθμό» κι όμως κάποια στιγμή δεν άντεξε. Τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση; Ποιες εμπειρίες τον σημάδεψαν; Ο συγκεκριμένος πάντως, δεν δίστασε να περιγράψει μπροστά στην κάμερα, όλα όσα βίωσε…Μια συγκλονιστική μαρτυρία…














Ο ALEX JONES ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ



~TRUTH~: Ο Alex Jones, ο δημοσιογράφος αυτός που μας έχει συνηθισει να επιτίθεται στο σύστημα και την Νέα Τάξη, μιλάει για την στημένη κρίση και της "Δικτατορία Ειρήνης" των τραπεζών.. Απολάυστε τον:






Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ? ΤΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 12 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


  • Θα τετραπλασιαστεί το κατά κεφαλήν εισόδημα των Κυπρίων πολιτών!!!
  • Σχεδόν μισό τρις δολάρια ο ορυκτός πλούτος στο «οικόπεδο 12» της Κυπριακής ΑΟΖ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΛΑΒΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ...


 ~TRUTH~: Ανέκαθεν οι Έλληνες προκαλούσαν τον φθόνο και την ζήλεια σε άλλους λαούς, και σαν λαός μπαίναμε πάντα στο στόχαστρο άλλων λαών που είχαν βλέψεις για κυριαρχία..! Είτε επειδή φθονούσαν την ανωτεροτητά μας, είτε επειδή ζήλευαν τον πολιτισμό - τις τέχνες - τις επιστήμες μας, ποτέ η χώρα μας δεν έμεινε ήσυχη..

ΕΠΩΛΗΘΗ Η ΕΛΛΑΣ

Από την “Δημοκρατία” - Σε νέα φάση τώρα ο αγώνας για την εθνική κυριαρχία, ενώ η μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου απλά παρακολουθεί με σταυρωμένα χέρια. Σφυρίζει δυστυχώς αδιάφορα για το έγκλημα που συνετελέσθη στις Βρυξέλλες η «συγκυβέρνηση» του κ. Παπαδήμου. Με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής «επωλήθη» στην πραγματικότητα η πατρίδα μας, αλλά, αντί να υπάρξει αντίδραση σε αυτό, οι Ελληνες παρακολουθούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα όχι απλώς μια παθητική αποδοχή των νέων δεδομένων από την κυβέρνηση, αλλά και μια πλήρη και απαράδεκτη υποταγή σε αυτά.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η GOLDMAN SACHS ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

~TRUTH~: Κάτι που σας λέγαμε πολλοί απο τον χώρο των blogs πολύ καιρό πρίν.. Η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στον πλανήτη στο επίπεδο της οικονομίας, είναι σχεδιασμένη... και δεν ξεκίνησε τυχαία, επειδή μια χώρα υπερχρεώθηκε ή δεν διαχειρίστηκε καλά τα οικονομικά της, ούτε μερικές χώρες παρέσυραν τις οικονομικές δυνάμεις.. Κάποιοι βγάζουν τεράστια ποσά κέρδος πάνω σε αυτή την κρίση... Αφήστε τα οράματα, ότι οι κυβερνήσεις θα σας σώσουν, ή ότι οι δανειακοί συνασπισμοί θα βοηθήσουν τα οικονομικά αδύναμα κράτη με σκοπό την αποκατάσταση τους.... Την πιο καθαρή εξήγηση πάνω σε αυτό, δίνει ένας χρηματιστής, που δουλειά του είναι να βρίσκει ευκαρίες στις παγκοσμιες οικονομικές συναλλαγές και να βγάζει κέρδος απο τις όποιες αλλαγές....! Ο συμπαθέστατος λόγω απόλυτης ειλικρίνεια χρηματιστής εξηγεί γιατί γίνονται όλα αυτά και ποιοι κρύβονται πίσω τους..!

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ (?)


Η ιστορία ή οποία αποκαλύφθηκε από ένα ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό για την συνεχιζόμενη επανάσταση στην Ισλανδία είναι ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα για το πόσο λύγο τα δικά μας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μας ενημερώνουν πραγματικά ή όχι για τα γεγονότα στον κόσμο. Το 2008, κατά την έναρξη της «κρίσης», η Ισλανδία κυριολεκτικά πτώχευσε. Από τότε αυτό το ελάχιστα γνωστό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «έχει χαθεί από τα ραντάρ της ενημέρωσης».

Κατά την διάρκεια που οι ευρωπαϊκές χώρες, η μια μετά την άλλη, απειλούνται από την πτώχευση, η οποία (η πτώχευση) απειλεί την ύπαρξη του Ευρώ, το πέσιμο της οποίας θα έχει ανεξέλεγκτες συνέπειες για όλο τον κόσμο, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν οι εξουσιαστές αυτού κόσμου είναι να γίνει η Ισλανδία παράδειγμα για άλλες χώρες.

Ας δούμε γιατί....

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΘΕΑΣ



~TRUTH~: Όπως οι περισσοτεροι Έλληνες γνωρίζουμε, πολλά απο τα αγάλματα και τον πλούτο που μας κληροδότησε ο αρχαίος μας πολιτισμός, έχουν κλαπεί, και βρισκονται σε ξένα μουσεία, κάτι που απο την μία μας αποσπά απο τις ρίζες μας και την ιστορία μας, και απο την άλλη, εκθειάζει τα ξένα μουσεία που φιλοξενουν τα ελληνικά στολίδια πολιτισμού και ιστορίας..! 
Ένα απο τα αγάλματα που εκλάπησαν αδίκως απο τους ξένους, είναι και το πανέμορφο άγαλμα της Θεάς Νίκης της Σαμοθράκης....:

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ

~TRUTH~: Σε μια εποχή που ο ισλαμισμός αυξάνεται ραγδαία σκοπίμως στην Ευρώπη, πολύ λίγοι είναι αυτοί που δεν παιρνουν μέρος στο σχέδιο της πολυπολιτισμικότητας, και αντιτάσσονται με κάθε κόστος, είτε με δηλώσεις είτε με πράξεις.. Ένας απο αυτούς, ο Πούτιν απαντάει αποστομοτικά σε δημοσιογράφο που κατακρίνει τον πόλεμο κατά του ισλάμ:

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ

~TRUTH~:Τα τελευταία 2 χρόνια πολλά μέτωπα - κινήματα - κομματα έχουν κάνει την εμφανισή τους, και ζητούν "άμεση Δημοκρατία"... Ας δούμε ένα κίνημα - κόμμα, που εκφράζει την αγανακτηση του Λαού και ζητά την άμεση δημοκρατία.. Τι μπορεί να κρύβεται πίσω απο τέτοια κινηματα? Δείτε το βίνετο και βγάλτε συμπεράσματα: