Αποτέλεσμα αναζήτησης

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ, Ο ΑΕΡΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ "ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ"



~TRUTH~: Η φωτογραφία αυτή ανήκει στον Ουγγρικο ταξιδιωτικό Ιστότοπο www.malev.com... Αν την παρατηρήσετε λίγη ώρα θα δείτε κάτι το ανάρμοστο το οποίο βεβαίως αποτελεί προπαγάνδα για τους ξένους που δεν ξέρουν το πρόβλημα Ελλάδας-Σκοπίων και φυσικά "χλευασμό" στην απάθεια των Ελλήνων...
Η εικόνα λοιπόν δείχνει της χώρες των Βαλκανίων, με τα σημεία απο τις πρωτεύουσες κάθε χώρας...Το παράδοξο είναι, ότι για τα σκόπια που πλέον και επισημα την αναφερουν όλοι ώς Μακεδονία, έχει βάλει πρωτεύουσά της την Θεσσαλονίκη !!!
Καλά βλέπετε, οι Σκοπιανοί σύμφωνα με τον ιστότοπο Ουγγρικών συμφερόντων έχουν πρωτεύουσα την δικιά μας Θεσσαλονίκη..!!! Αυτό είναι η φυσική ροή των πραγμάτων της κάθε διαστρέβλωσης ιστορίας..όταν ενας λαός μένει απραγος όταν απειλέιται η ιστορία του, η προπαγάνδα συνεχίζει και επεκτείνεται... Βέβαια δεν φταιει σε καμιά περίπτωση ο Ελληνικός λαός γιαυτήν την κατάντια, παρα μόνο που ανέχόμαστε τους φταίχτες... Και δεν είναι άλλοι απο τις κυβερνήσεις μας που αφήνουν τα Σκόπια να πέρνουν "αέρα" και να επεκτήνουν την παραποίηση - διαστρέβλωση - σφετερισμό της ιστορίας... Το θέμα με τα Σκόπια δεν έχει λυθεί και δεν δείχνουν στην κυβερνηση να έχουν όρεξη να το επιλύσουν άμμεσα, τουλάχιστον μέχρι να πάρουν εντολές απο "ανώτερους"... Το πρόβλημα όμως δεν είναι τοσο απλό και μικρό, όσο μια απλη εικόνα...Οι σκοπιανοί με την ανέχειά μας και τις "ευχές" των Αφεντικών του πλανήτη έχουν καταφέρει να δωσουν την εικόνα των Μακεδόνων σε παγκόσμιο επίπεδο, σε συζητήσεις, συνόδους, ΜΜΕ, ακόμα και σε ιστότοπους παγκόσμιας εμβέλειας...!
Το κερασάκι στην Τούρτα στην εικόνα αυτή είναι ότι αναφέρει την Κων/πόλη ώς πρωτεύουσα της Τουρκίας εκμηδενίζοντας κάθε ελληνικό στοιχείο στην πόλη αυτή...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου