Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


~TRUTH~: Εχθές 15 Ιουνίου ήταν μια σημαντική μέρα και σε κοινωνικό αλλά και σε πολιτικό επιπεδο..! Είχαν προγραμματίσει οι αγανακτισμένοι να κλείσουν την βουλή ώστε οι πολιτικοί να μην μπουν να ψηφίσουν το νεο μνημόνιο ούτε και το μεσοπροθεσμο!! Είχε επίσης προγραμματιστεί(μάλλον σκόπιμα) γενική απεργία των συνδικάτων...!
Ποια στάδια ακολούθησε ο ΓΑΠ για να πετύχει τους στόχους ή τις εντολές που είχε για την ψήφιση του νέου μνημονίου ή του μεσοπρόθεσμου μνημνονιου??
Στο παρελθον απο την στιγμή που ανελαβε πρωθυπουργός ο ΓΑΠ τον έχουμε δει πολλές φορές να κάνει παιχνιδια για να καταφέρει αυτό που θέλει.. Θυμηθείτε το παιχνίδι των εκλογών, για να πάρει το χρίσμα απο τους πολιτες να φέρει τα σκληρά μέτρα του μνημονίου...!
Αυτή την φορά ήταν πιο δολοπλόκος..: Καταρχήν με την (υποκινούμενη απεργία των συνδικάτων) και με την συνεισφορά των κουκουλοφόρων κατάφερε να σπάσει τον κλοιό των αγανακτισμένων αφού εδωσε αφορμή στα ΜΑΤ να εισβάλλουν, κάτι που το έχουμε δει πολλές φορές ειδικά σε πορείες του ΠΑΜΕ...!
Την ώρα που τα επεισόδια κορυφώνονταν, ο ΓΑΠ μέσω τηλεφώνου συζητούσε τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης( όλων των κομματων της βουλής) ή απλά συνεργασίας(των δύο μεγάλων κομματων)! Αυτό ίσως να εθιγε τους δικούς του βουλευτές που δεν θα ψήφιζαν το μεσοπρόθεσμο μνημονιο, και να τους έκανε να αλλάξουν στάση...!! ο Σαμαράς απο την άλλη θα συμφωνούσε μονο εαν δεν συνεχιζε σαν πρωθυπουργός ο ΓΑΠ και θα σεβόταν έτσι και τις υπογραφές τις κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ!!! Το παν για τον ΓΑΠ ήταν να υπογραφεί το νέο μνημόνιο όπως του είχαν δώσει εντολές..!!
Με την προφαση της δημιουργίας οικουμενικής κυβερνησης οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν δηλώσει - απειλήσει ότι δεν θα ψήφιζαν το μνημονιο , συνετίστηκαν και αλλαξαν την αποφασή τους έτσι ψηφίστηκε τελικά, το μεσοπρόθεσμο μνημονιο, και το σχεδιο της οικ, κυβερνησης μεταλλαχτηκε σε εσωκομματικο ανασχηματισμό τελικα..!!!
¨Ολα αυτά εγιναν σε μία μέρα...Μια πολύ καλά οργανωμένη μέρα για την κυβερνηση για να περάσει τα Μέτρα που έπρεπε...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου