Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει εμείς οι...ημιμαθείς...






Ένα ενδιαφέρον άρθρο παρακάτω, μας δείχνει αυτό που δεν έχουμε τόσο καιρό καταλάβει, αυτό που φαίνεται αλλά δεν λέμε να το δεχτούμε....αυτό που θέλουν και που τελικά θα γίνει......αν δεν ξυπνήσουμε ΜΑΖΙΚΑ...:


Λόγω ημιμάθειας και μη ύπαρξης σωστής κρίσης των γεγονότων, δεν έχουμε αναλύσει ορισμένα αυταπόδεικτα πράγματα. Και αυτό ίσως να καταστεί και ο τραγικότερος παράγοντας των εξελίξεων.




ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ:


Το μέλλον της χώρας αυτής δεν μπορεί να είναι διαφορετικό, από τις χώρες που επέλασε το Δ.Ν.Τ και το αδερφάκι του ο Νεοφιλελευθερισμός. Σας κακοφαίνεται αγαπητοί μου ο παραλληλισμός με την Βολιβία του 85, τη Ρωσία του 93, και την Αργεντινή του 2001.
Ξυπνήστε και καταλάβετε επιτέλους που βρίσκεστε.

  • Σε μια χώρα που η διαφθορά είναι παρόμοια με των χωρών της Λατινικής Αμερικής.
  • Σε μια χώρα που τα πανεπιστήμια έχουν πέσει στο επίπεδο του Ουζμπεκιστάν και του Λάος.
  • Σε μια χώρα που η ανταγωνιστικότητα είναι συγκρίσιμη με χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.
Αυτά δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, αλλά είναι στοιχεία από ανεξάρτητους οργανισμούς.
Επομένως, η τύχη της Ελλάδας δεν θα είναι διαφορετική από τις επεμβάσεις του Δ.Ν.Τ και των Νεοφιλελευθέρων στις χώρες αυτές.
Θα τα πουλήσουν όλα. Τα σχολεία, τα νοσοκομεία, την Εγνατία, το Μετρο, την Ακρόπολη, την ψήφο στον ΟΗΕ, τα αεροδρόμια, τα ορυχεία, τα νερά, τις τράπεζες, τα λεοφορεία, και ότι άλλο μπορέσουν να σκεφτούν.
Θα ξεπουλήσουν τις ζωές μας στο Χρηματιστήριο της ζωής, για να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη από τους σύγχρονους σκλάβους. Δηλαδή, από εμάς...
Οι αγοραστές θα είναι οι μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού, οι εδώ γνωστές πλούσιες οικογένειες και κάποια ακόμα τσιράκια τους.

Αυτό που πραγματικά με ανησυχεί, είναι ότι ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί, το γεγονός ''σοκ'' το οποίο θα μας κλείσει τα στόματα, έτσι ώστε τα παιδιά του Σικάγου να επιβάλουν τις αποφάσεις τους στους Έλληνες.
Τι θα μπορούσε να είναι το γεγονός ''σοκ'' στην Ελλάδα;
  • Μια μεγάλη φυσική καταστροφή.
  • Μια μικρο ή μεγαλο εισβολή της Τουρκίας κάπου στην μεθόριο.
  • Μία "επανάσταση" των λαθρομεταναστών μέσα σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο (π.χ. Αθήνα)
  • Μια αιφνιδιαστική κατάρρευση τράπεζας-ζων, που θα εκμηδένιζε τις καταθέσεις των νοικοκυριών.
Κάτι παρόμοιο τέλος πάντων.

Είμαι σίγουρος, ότι τα παιδιά του Σικάγο, και οι εδώ αντιπρόσωποί τους, αυτό το πράγμα το μελετούν τη στιγμή αυτή και αργά η γρήγορα, θα το δούμε να παίζει ζωντανά στις τηλεοράσεις μας.

Δεν μου αρέσει να το λέω, αλλά θα μας πιουν το αίμα. Θα μας αγοράσουν έναντι πινακίου φακής, όλοι αυτοί που πέρυσι έστειλαν τα δισσεκατομμύρια τους στην ασφάλεια του εξωτερικού.

Νομίζουμε ότι ο Ευρωπαϊκή καταγωγή μας θα μας σώσει. Όταν ο Λύκος βλέπει το πρόβατο, ποτέ δεν το ρωτάει σε ποιο κοπάδι ανήκει. Απλά, το σκοτώνει...

--->ΠΗΓΗ<---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου