Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Το περιστατικό με τους παράνομους μετανάστες που επρόκειτο να εγκατασταθούν στην πόλη του Πύργου, έληξε με την "επικράτηση" της Εθνικής Δράσης Ηλείας και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πύργου. Αρχικά είχε αποφασιστεί να μεταφερθούν στο πολιτιστικό κέντρο του Κούβελου, με την άμεση κινητοποίηση όμως της Εθνικής Δράσης Ηλείας και με τους γύρω κατοίκους που συσπειρώθηκαν από την πρώτη στιγμή μαζί μας, οι τοπικές αρχές αναγκάστηκαν να τους γυρίσουν πίσω στο λιμάνι του Κατάκολου όπου και διανυκτέρευσαν το βράδυ του Σαββάτου.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΑΓΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

~TRUTH~: Άραγε η καταγωγή του ανθρώπου, όπως μας την έχουν διδάξει είναι αληθινή; Ή μήπως κρύβουν μια αλήθεια που πιθανών τους βλάπτει; Κατα καιρούς μέσα στους τελευταίους αιώνες, έχουν ανακαλυφθεί περίεργα οστά, πατημασιές και σκελετοί ανθωποειδών.. Και λέω περίεργα, γιατί ανήκουν σε ανθρωποειδή άνω των 7 μέτρων.. Σε πολλές περιοχές που έδρασε ο Ελληνισμός ή τέλος πάντων σε περιοχές των πρώτων φυλών του πλανήτη ανακαλύφθηκαν σκελετοί γιγάντων, οι οποίοι αποκρύφθηκαν ώς επι το πλήστον. Αν ανατρέξουμε σε κείμενα απο τις αρχαίες γραφές που έχουν βρεθεί, θα συναντήσουμε πολλές αναφορές για τους πρώτους ανθρώπους, που ήταν γίγαντες... Τι άραγε είναι αλήθεια; Το σίγουρο είναι πάντως ό,τι ότι γνωρίζουμε ή ότι έχουμε διδαχτεί στην ζωή μας είναι απλά μια μικρή δόση αλήθειας. Στο παρακάτω βίντεο, ανακαλύψεις που οδηγούν στο συμπέρασμα της καταγωγής μας απο γίγαντες.!

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Η "ΑΓΝΩΣΤΗ" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Εθνική Δράση Ηλείας: Οι επιτυχίες της Ελληνικής αεροπορίας, οι συνεχείς πρωτιές σε Νατοϊκές ασκήσεις είτε σε παγκόσμια κλίμακα, είτε σε ασκήσεις ενάντια των Τούρκων, καθώς και η διάκριση της ανάμεσα στους πιο δυνατούς του κόσμου, είναι διαδεδομένες σε όλη την υφήλιο. Μόνο σε εμάς τους Έλληνες, οι ηγέτες μας φροντίζουν να μην το διαδίδουν. Καθημερινά ο κάθε Έλληνας πιλότος, δοκιμάζετε με εναέριες αναχαιτίσεις σε τουρκικά αεροσκάφη που αδιάκοπα παραβιάζουν τα ελληνικά εναέρια σύνορα. Ας θυμηθούμε ένα περιστατικό υπεροχής των Ελλήνων πιλότων ενάντια στους Τούρκους.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

RITSCHL: "ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΑ"

Συνέντευξη του Albrecht Ritschl - Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία. Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρεός στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ



~TRUTH~: Σύμφωνα με δημοσίευμα της Τουρκικής Χούριετ, φαίνεται να υπεγράφει συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας απο τον Παπουτσή, η οποία δίνει το δικαίωμα στην Ελλάδα να κατασκευάσει φράχτη στον Έβρο με την προϋπόθεση να μπαζώσει την μέχρι τώρα κατασκευασμένη αντιαρματική Τάφρο...

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ "ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ" ΑΝΤΙΚΑΝΤΑΦΙΚΟΙ ΛΙΒΥΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

~TRUTH~: Μετά το τέλος της επανάστασης ενάντια στο καθεστώς του Καντάφυ, περίπου 150 υποτίθεται βαριά τραυματίες, φιλοΝΑΤΟικοί Λίβυοι, μεταφέρθηκαν στην Θεσσαλονίκη για να νοσηλευτούν... Στην ουσία, ελάχιστοι απο αυτούς ήταν πραγματικά τραυματίες, αντιθέτως οι υπόλοιποι, δείχνουν μια χαρά, και συνεχίζουν την επανάσταση και στην Ελλάδα, εις βάρος των Ελλήνων...

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ - ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ImageΜε μαζικές ριπές απέτρεψαν στρατιώτες και οι συνοριοφύλακες στον Έβρο έναν Τούρκο δουλέμπορο να αφήσει στην ελληνική όχθη το εμπόρευμά του: Τον τραυμάτισαν στο πόδι, αφού προηγουμένως ο σκληρός δουλέμπορος (είχε πυροβολήσει πολλές φορές στο παρελθόν κατά των Ελλήνων στρατιωτών και συνοριοφυλάκων) άνοιξε πυρ με αυτόματο όπλο εναντίον τους. 
Τελικά η συμπλοκή κατέληξε στον τραυματισμό και τη σύλληψή του.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ



Γράφει ο Δίολκος

Ένας ενεργειακός θησαυρός, άγνωστος μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό, βρίσκεται «κρυμμένος» στην υποθαλάσσια οροσειρά του Αναξίμανδρου νότια του Καστελόριζου. Πρόκειται για τους υδρίτες, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν σημαντική πηγή ενέργειας στο μέλλον του πλανήτη. Το μεγαλύτερο κοίτασμα της Μεσογείου βρίσκεται στο σημείο αυτό, προκαλώντας –όπως είναι φυσικό- το παγκόσμιο ενδιαφέρον των ειδικών επιστημόνων. 

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΛΟΓΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΕΡΕΣ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

~TRUTH~: Όπως έχω πει και στο παρελθόν, ο Χριστιανισμός, όπως και το Ισλάμ και οι Σαμαρίτες, είναι Αβρααμικά δόγματα και έχουν την ρίζα τους στον Ιουδαϊσμό... Συνεχίζοντας λοιπόν τις αποκαλύψεις για το "δογμα της Αγάπης", τον Χριστιανισμό, αποκαλύψεις που έρχονται σε αντιθεση με το ελληνικό γένος, θα σας παραθέσω παρακάτω, μερικά κείμενα απο τις γραφές και τις επιστολές των Πατέρων της ορθοδοξίας, που πολλοί Χριστιανοί τα έχουν ακούσει σε εκκλησίες ή τα έχουν διαβάσει στα βιβλία, αλλά δεν έχουν δώσει σημασία ή δεν έχουν καταλάβει την ερμηνεία τους. Σε προηγούμενο άρθρο , είχα παρουσιάσει σφαγές και διωγμούς που υπέστησαν οι Ελληνες απο χριστιανούς για 5 περίπου αιώνες, για να δεχτούν την καινούργια θρησκεία του Χριστιανισμού.. Παρακάτω, μερικοί απο τους πολλούς αναθεματισμούς και αφορισμούς κατά των Ελλήνων που κρύβονται στα κείμενα της Ορθοδοξίας..:

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΜΙΑ ΠΟΛΥΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

Μια από τις αποτελεσματικότερες μορφές προπαγάνδας είναι η πλαστογράφηση των φωτογραφιών και ως γνωστών, μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Η παραποίηση των φωτογραφιών, επιτυγχάνεται κυρίως με δύο τρόπους:

1. Προσθαφαιρώντας στοιχεία της φωτογραφίας
2. Αλλάζοντας της επεξηγηματική επιγραφή (λεζάντα), παραποιώντας έτσι, τόπο, χρόνο, πρωταγωνιστές και πραγματικά γεγονότα.

Τέτοιες φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν κατά κύριο λόγο από τρείς πηγές:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΑΠΟΚΡΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.


Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του"Πατριωτική Οικονομική Πολιτική", ένα μικρό βιβλιαράκι που "κάποιοι" φρόντισαν να εξαφανιστεί. Αντίτυπά του μοιράζονταν από χέρι σε χέρι μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περίπου τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη του έκδοση από τις οικονομικές εκδόσεις "Μπιστιρλή", το γνωστό στους μυημένους εξειδικευμένο εκδοτικό οίκο που από τις αρχές του αιώνα εξέδιδε τα πλέον προχωρημένα επιστημονικά συγγράμματα για λίγους και εκλεκτούς.
Ποιος ήταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης; 
Γεννήθηκε στη Λαμία το 1907. Εντάχθηκε από πολύ νωρίς, ήδη από το 1922 στην ηλικία των 15 χρονών, στον "Όμιλο Ελεύθερης Σκέψης" κι άρχισε να διαμορφώνει την πατριωτική του οικονομική θεωρία.
Μετά, έφυγε για τη Σοβιετική Ένωση όπου σπούδασε οικονομικά στο Κρατικό Πανεπιστήμιο  της Μόσχας -το γνωστό μετονομασθέν σε Λομονόσοφ - και στη συνέχεια εργάστηκε μαζί με μερικά από τα πιο κορυφαία μυαλά της εποχής του σε ορισμένα από τα πιο προχωρημένα και άκρως απόρρητα οικονομικά προγράμματα της τότε Σοβιετίας.


Το 1940 επιστρέφει στην Ελλάδα....,

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ....ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ....

Σχετικά με το κλείσιμο των μεταλλείων «Σκαλιστήρη» στην Βόρειο Εύβοια: Η εταιρεία εξήγαγε μεταλλεύματα σε 150 χώρες ανά τον κόσμο. Η Εύβοια (ευ + βιος = σωστός βιος) είναι γεμάτη μεταλλεύματα και κυρίως βωξίτη (όλα τα βουνά της είναι κόκκινα) από τον οποίο κατασκευάζεται το αλουμίνιο αυτό που τώρα εισάγουμε από άλλες χώρες. Και η Εύβοια έχει τους περισσότερους ανέργους...

Η «ομάδα Κατράκη» (καθηγητές του Μετσόβιου Πολυτεχνείου) που λέγεται ότι άνηκε στην ομάδα «Ε», είχε ως έργο την καταγραφή μεταλλευμάτων και ορυκτών στον ελλαδικό χώρο, ειδικών μεταλλευμάτων, όπως το όσμιο ... 60.000 δολάρια το γραμμάριο. Το κοίτασμα ξεκινά από τα Ίμια (δες κάτι συμπτώσεις) και τελειώνει στη ... Λήμνο, η περιοχή που οι Τούρκοι (δηλαδή οι Εβραίοι που την διοικούν) "διεκδικούν" …

Αλλά και τα ρουμπίνια που υπάρχουν στο λόφο των Βασιλικών στη Θεσσαλονίκη (την ήθελαν οι Εβραίοι για Πάρκο Ολοκαυτώματος…) και στα Πετράλωνα Χαλκιδικής (αυτά τα θέλει το ΝΑΤΟ για ... αποθήκες...) διεκδικούνται … Μετά από όλα αυτά, διαβάστε και τα παρακάτω …


Το πιο ακριβό οικόπεδο … η Μακεδονία
.....:

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ"

~TRUTH~: Πριν ξεκινήσω τις χρονολογικές παρουσιάσεις των διωγμών που υπέστη το Ελληνικό έθνος από την εμφάνιση του Χριστιανισμού μέχρι την εκμηδένιση του ελληνικού αρχαίου πολιτισμού και την εγκαθίδρυση του δόγματος της "αγάπης", θα πρέπει να ξεκαθαρίσω, ότι το άρθρο αυτό δεν τάσσεται κατά των Ελλήνων χριστιανών, αλλά έχει σκοπό να αναδείξει την ιστορική καταγωγή την απόκρυφη πλευρά του Χριστιανισμού, η οποία ποτέ δεν ειπώθηκε στους Έλληνες κατά το δίδαγμά του...! Μια θεωρία, ιδεολογία, ρεύμα για να επικρατήσει και να τελέσει τα σχέδια του, πρέπει να επικρατήσει άλλων ρευμάτων και κοσμοθεωριών και για να γίνει αυτό πρέπει να εξαλείψει τις όποιες μορφές αντίστασης συναντήσει...

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

PROJECT CHANI: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ(?)

 
Kατά τη διάρκεια των ετών 1994-1999, μια ομάδα ερευ­νητών είχε πρόσβαση σε μια απόρρητη εγκατάσταση στην Αφρική, στην οποία υπήρχε εγκατεστημένος ένας επιταχυντής τύπου CERN.
Εκεί, η ομάδα συμμετείχε στο μυ­στικό πρόγραμμα CΗΑΝΙ, βασική επίτευξη του οποίου ήταν η επαφή των ερευνητών με -τουλάχιστον- έναν κόσμο παράλλη­λου σύμπαντος. Όταν η επαφή επιβεβαιώθηκε, οι συμμετέχο­ντες άρχισαν να παραλαμβάνουν μηνύματα και να επικοινω­νούν με μια οντότητα που διατεινόταν ότι προερχόταν από ένα σύμπαν ή διάσταση παράλληλη προς το δικό μας!

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΜΥΘΩΔΙΑ: ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

~TRUTH~: Ήταν 28 Ιουνίου του 2001, όταν χρησιμοποιήθηκε ο χώρος του Ναού του Ολυμπίου Διός, για μια μουσική παράσταση. Παρόλο που οι περισσότεροι την αντιλήφθηκαν απλά ως μια μαγευτική μουσική παράσταση από έναν διεθνούς φήμης Έλληνα καλλιτέχνη, τον Βαγγέλη Οδυσσέα Παπαθανασίου, πολλά ήταν τα γεγονότα και οι συμπτώσεις που στα επόμενα χρόνια άφησαν σωρεία ερωτημάτων, γύρω από το αν ήταν μια τυχαία παράσταση. 

Πολλοί από εσάς απλά έχει τύχει να ακούσουν ένα μέρος της μουσικής και να τους άρεσε, και άλλοι πολλοί δεν γνωρίζουν καν για το θέμα αυτό... Ο λόγος του άρθρου αυτού είναι να διαδοθεί ακόμα και σήμερα μετά από 11 χρόνια, το γεγονός αυτό που έγινε σε έναν Αρχαίο Ιερό χώρο για τους Έλληνες, που όμως ακόμα και ένας απλός ακροατής μπορεί να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει με το γεγονός αυτό, απλά διαβάζοντας την ακριβή χρονική και σημειολογική ιστορία του γεγονότος. Πρέπει να δώσετε προσοχή! Το γεγονός αυτό, ίσως είναι πολύ πιο σημαντικό από ότι φαίνεται αρχικά ως μουσική παράσταση..!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ ΟΙ Η.Π.Α....

Εκμεταλλευόμενοι κάποιοι αμερικάνικοι κύκλοι
την παρουσία μιας Πανεπιστημιακής Χορωδίας στην Ελλάδα, για να τραγουδήσει θρησκευτικούς ύμνους, επεδίωξαν, για άλλη μια φορά να προπαγανδίσουν την... ιδέα της ανεξάρτητης από την Ελλάδα, Κρήτης!
Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011, η Νεανική Δημοτική Χορωδία Ναυπλίου υποδέχτηκε και συνέπραξε μουσικά με τη χορωδία του...